~kajtek napisał(a): Nie bardzo rozumiem OGRANICZENIE, które sam sobie narzucasz.
Chcesz forsować, chcesz dysponować większym budżetem, chcesz mieć większe możliwości ?
Startuj w wyborach do rady MIASTA !
Proste ;)
Pannazdzieckiem napisał(a): Przemo :) mnie nie interesuje polityka lokalna. Siłą rzeczy jest to tylko operowanie na drobnych. Harcuję ponieważ mam głęboką wiarę , że przez moje harcowania Ludzie zaczną myśleć kategoriami dalszymi niż czubek własnego nosa. Sam widzisz jaki mamy zastraszony Naród. I socrealizm i ta tzw. ... tfu "demokracja" sprawiły , zgodnie z tezami neoliberalnego szoku , że w zasadzie wszyscy mamy jeden egzystencjalny problem , jak przeżyć do pierwszego ? Tego nie da się zmienić na lokalnym szczeblu , chociaż warto próbować. To można i należy zmienić na szczeblu centralnym. Ale potrzebni są do tego Mądrzy Ludzie , którzy wiedzą na jakiej Planecie żyją.
Lubię kopać rowy , gdzie mnie do jakiejkolwiek rady :D , a plakat wyśmienity , ciekawym tylko , czy się Kordek nie zbulwersował :D
Miłego :)
~Janik napisał(a): Panie Molenda, dlaczego SLD nie wystawiło swojego kandydata? Jest wielu ludzi w SLD którzy by dali radę.
kordek napisał(a):
PS. Zastanawiam się jednak dlaczego tak wielu innych kandydatów o poglądach podobnych do twoich garnie się do JOW-ów? Przecież wprowadziła je ta "znienawidzona" Platforma Obywatelska. Nie brzydzą się?
~Janik napisał(a): Panie Molenda, dlaczego SLD nie wystawiło swojego kandydata? Jest wielu ludzi w SLD którzy by dali radę.
~kajtek napisał(a):Jak zwykle polowanie przed Wyborami na Jeleni.Te Programy to jedna Wielka Sciema.I Pobozny KONCERT ZYCZEN...Nie będę glosowal na SLD,to calkowita Porazka..z ta Platforma Obywatelska.~Jarosław Molenda napisał(a): ... Ja jestem za i jak będzie mi dane być radnym, to będę forsował ten pomysł w powiecie, choć tam budżet o połowę mniejszy i możliwości skromniejsze.
Nie bardzo rozumiem OGRANICZENIE, które sam sobie narzucasz.
Chcesz forsować, chcesz dysponować większym budżetem, chcesz mieć większe możliwości ?
Startuj w wyborach do rady MIASTA !
Proste ;)
~Jarosław Molenda napisał(a):