~yyy napisał(a): W środę w ubiegłym tygodniu w drodze do pracy około godziny 06:30 przy ul.Śluzowej na wysokości ogrodów działkowych "TULIPAN" starszy mężczyzna onanizował się w miejscu publicznym. Zaczął mnie nawoływać. Nie miał na sobie żadnego ubrania.
Proszę na siebie uważać podczas samotnych spacerów!!
~ napisał(a): No to ulica będzie miała wzięcie. :] :]Wsklad Nocnej Strazy Obywatelskiej ,powinni wejść ,wszyscy KANDYDACI z poszczególnych KOMITETOW.
~em napisał(a): Od kilku lat w okolicach ul. Komuny Paryskiej można spotkać pewnego takiego pana. Widzialam go chodząc tam jeszcze do szkoły. Słyszałam że syt. sie nie zmieniła i owy Pan nadal tam sobie dogadza na oczach uczennic również..To dobrze ,ze go rozpoznasz.Zlap go i zprowadzdo odpowiednich sluzb miejskich.
~ napisał(a):TAK Oczywiście jako wybrancy miasta i powiatu.Bo on w każdej chwili może się przemiescic i zamieszać.~ napisał(a): No to ulica będzie miała wzięcie. :] :]Wsklad Nocnej Strazy Obywatelskiej ,powinni wejść ,wszyscy KANDYDACI z poszczególnych KOMITETOW.
~lico napisał(a): Oni są niegroźni a jeszcze starszy , psa by nie dogonił a gdzie dopiero jakąś paskudę .
~yyy napisał(a): W środę w ubiegłym tygodniu w drodze do pracy około godziny 06:30 przy ul.Śluzowej na wysokości ogrodów działkowych "TULIPAN" starszy mężczyzna onanizował się w miejscu publicznym. Zaczął mnie nawoływać. Nie miał na sobie żadnego ubrania.