Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Dutkowski zaprzysiężony
~.... niezalogowany
11 listopada 2014r. o 18:58
No tak ale 2005 rok to inny wójt a dziś jest inny, może zagrali charytatywnie albo dostali wysoki rabat, po za tym oni nie grali dla wójta a mieszkańców więc nie żałujmy mieszkańcom, szczególnie starszym ludziom trochę przyjemności, jedni od gminy dostają drogi a inni rozrywkę i wszyscy z tego korzystamy, mojej babci się podobało a porusza się o kulach więc dla starszych mieszkańców to było fajne i nie zamierzam im tego wypominać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 18:59
Każda wieś i dom ludowy.a ja się pytam po co? Naprawdę to są pierwsze potrzeby wsi ? - dla garstki ludzi ,którzy jak chcą to potrafią się spotkać i znajdą miejsce.Na spotkania z władzami wsi i gminy i tak przychodzi niewiele osób,na imprezy z powodzeniem można wykorzystać szkoły przynajmniej trochę kasy z imprez podratuje ich budżet,a z takim podejściem,że na wsi musi być smród i hałas nie liczę na dalsze osiedlanie się ludzi na terenie gminy.Dlatego myślę,że czas na zmiany.Pan Zatylny ma głosy mojej rodziny i wielu moich znajomych
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 19:01
~.... napisał(a): No tak ale 2005 rok to inny wójt a dziś jest inny, może zagrali charytatywnie albo dostali wysoki rabat, po za tym oni nie grali dla wójta a mieszkańców więc nie żałujmy mieszkańcom, szczególnie starszym ludziom trochę przyjemności, jedni od gminy dostają drogi a inni rozrywkę i wszyscy z tego korzystamy, mojej babci się podobało a porusza się o kulach więc dla starszych mieszkańców to było fajne i nie zamierzam im tego wypominać

taaa...charytatywnie...;)) charytatywnie to ja im moge zaspiewac... :) wypominki byly na poczatku listopada;] a ja mowie o marnotrawieniu.
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 19:03
~.... napisał(a): No tak ale 2005 rok to inny wójt a dziś jest inny, może zagrali charytatywnie albo dostali wysoki rabat, po za tym oni nie grali dla wójta a mieszkańców więc nie żałujmy mieszkańcom, szczególnie starszym ludziom trochę przyjemności, jedni od gminy dostają drogi a inni rozrywkę i wszyscy z tego korzystamy, mojej babci się podobało a porusza się o kulach więc dla starszych mieszkańców to było fajne i nie zamierzam im tego wypominać

charytatywnie?? nie rozśmieszaj! może jeszcze powiedz, że drukarnia za darmo wydrukowała dodatek do wieści gminnych dla pana Dutkowskiego. zrobili domy ludowe i co teraz? na domach ludowych się życie nie konczy, w ciagu kolejnej kadencji przeciez nie wybudują kolejnych w tych samych miejscowościach. zejdzmy na ziemie, nie samą rozrywką zyje czlowiek, jesli nie bedzie miał z czego za nią zapłacic. A CHARYTATYWNIE wójt Dutkowski nie pozwoli nam się w tych domach ludowych bawic
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 19:06
Na wsiach nie ma brudu ani hałasu, jest przyjemnie, sporo zieleni i fajnych miejsc, szkoła jest od tego aby uczyć, biblioteka aby książki wypożyczyć a sala gimnastyczna aby do południa były zajęcia a popołudniu mieszkańcy mogli sobie pograć lub poćwiczyć jak jest teraz a dom ludowy ma służyć integracji społecznej, zabawom lokalnym i weselom, każda wieś ma prawo do tego typu instytucji, dlaczego jedna ma mieć a inna nie czy tylko duże wsie maja prawo do lepszej infrastruktury?? dlatego głosuję na obecnego wójta bo dba o dużych i małych
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 19:06
http://www.cennik-artystow.com/

tu mozna aktualne znalezc. Chrzaszcze przedzial 5000- 10 000 zl, a Eleni 15000 -20 000 zl. No i ?? a popros w gminie o lampę: nie ma pieniedzy...a jednak są..
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 19:08
~ napisał(a): taaa...charytatywnie...;)) charytatywnie to ja im moge zaspiewac... :) wypominki byly na poczatku listopada;] a ja mowie o marnotrawieniu.

to powiedz to mieszkańcom a szczególnie starszym że żałujesz im na koncert bo oni nie chodzą na imprezy w mieście :)

Zmoderowano 11.11.2014 godz.19:17 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 19:10
A ja dalej nie wiem co zrobił pan Zatylny przez ostatnie 4 lata dla gminy???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.