Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Dutkowski zaprzysiężony
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 19:44
~ napisał(a): a mnie co dla gminy zrobi:)) czego Dutkowski nie zrobil wiem...

a mnie interesuje co zrobił i co zrobi bo na podstawie tego co zrobił ocenię czy ma szansę spełnić obietnice wyborcze

Zmoderowano 11.11.2014 godz.19:56 - powód: topposting (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 19:46
~ napisał(a): Wójt gminy nie jest w stanie rozbudzić gospodarki ani podnieść płac czy świadczeń to zadania wyższych instancji, jego zadaniem jest dbanie o społeczność, inwestycje, latarnie czy szkoły i to mamy ale nie ma mocy by w gminie wiejskiej zrobić park przemysłowy no doceńmy to co przez 4 lata zrobił czyli inwestycje, remonty szkół, dba o kulturę lokalną i sportowców a więc statutowe zadania gminy, popełnia błędy jak każdy ale też się szybko uczy,

uczyć się szybko może też pan Zatylny :) Dutkowski pewnie tez wykonywal plan inwestycyjny zalozony jeszcze za kadencji poprzedniego wójta więc nie wiem co to za wychwalanie go, ze to niby jego zaangazowanie. Zrobił? Zrobił. Ale moze czas dać szansę innym
~krusza niezalogowany
11 listopada 2014r. o 19:47
Obecny wójt popiera inicjatywy mieszkańców i to mi się podoba :) może nie działa zbyt szybko ale robi i za to będę na niego głosował
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 19:49
~ napisał(a): uczyć się szybko może też pan Zatylny :) Dutkowski pewnie tez wykonywal plan inwestycyjny zalozony jeszcze za kadencji poprzedniego wójta więc nie wiem co to za wychwalanie go, ze to niby jego zaangazowanie. Zrobił? Zrobił. Ale moze czas dać szansę innym

Zrobić zrobił czyli kontynuował politykę lokalną poprzednika i rozszerzył ją o inne aspekty czyli mądrze postąpił.

Zmoderowano 11.11.2014 godz.19:57 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 19:54
rozszezył? skurczylo sie raczaj... Panu Andrzejowi brak charyzmy, swojego zdania i zdecydowania. Wszedzie zawsze Skarbnik...

Zmoderowano 11.11.2014 godz.19:57 - powód: topposting (moderator)
~... niezalogowany
11 listopada 2014r. o 19:58
To dobrze że nie podejmuje sam działań tylko kolegialnie z innymi, to znaczy że nie jest łasy na władzę tylko się mądrze radzi, chwała mu za to
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:03
~... napisał(a): To dobrze że nie podejmuje sam działań tylko kolegialnie z innymi, to znaczy że nie jest łasy na władzę tylko się mądrze radzi, chwała mu za to

Albo nie potrafi tego dobrze robić i potrzebuje innego mózgu?
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:06
~ napisał(a):
~... napisał(a): To dobrze że nie podejmuje sam działań tylko kolegialnie z innymi, to znaczy że nie jest łasy na władzę tylko się mądrze radzi, chwała mu za to

Albo nie potrafi tego dobrze robić i potrzebuje innego mózgu?

A to już jest niegrzeczne. Czyżby przeciwnikowi obecnego wójta, zaczęło brakować argumentów?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza