Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Dutkowski zaprzysiężony
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:07
~... napisał(a): To dobrze że nie podejmuje sam działań tylko kolegialnie z innymi, to znaczy że nie jest łasy na władzę tylko się mądrze radzi, chwała mu za to
Skąd wiadomo,że mądrze się radzi,wójt może słuchać rad ale niestety decyzję musi podjąć sam,bo za nią on odpowiada- jeżeli słucha niewłaściwych rad,to nie wróży to dobrze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:09
~ napisał(a): A to już jest niegrzeczne. Czyżby przeciwnikowi obecnego wójta, zaczęło brakować argumentów?

to tylko sugestia i pytanie, czy może wójt sam sobie nie radzi i potrzebuje innych osób. Jak widać znak interpunkcyjny świadczy o tym,że to nie stwierdzenie. może się mylę i proszę o wyprowadzenie z błedu.

Zmoderowano 11.11.2014 godz.20:17 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:13
Obrażanie obecnego wójta jest nie grzeczne. Dalej się nie dowiedziałem co zrobił pan Zatylny przez 4 lata dla gminy bo na podstawie tego wiedziałbym jakie są szanse że zrealizuje to co mówi. A obecny wójt podejmuje decyzje kolegialnie to bardzo dobrze bo słucha innych a odpowiedzialność bierze na siebie. Skoro przeciwnicy obecnego wójta tak go krytykują to niech podadzą co zrobił jego kontrkandydat bo pewnie wiedzą skoro są tak dobrze zorientowani.
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:17
~ napisał(a): Obrażanie obecnego wójta jest nie grzeczne. Dalej się nie dowiedziałem co zrobił pan Zatylny przez 4 lata dla gminy bo na podstawie tego wiedziałbym jakie są szanse że zrealizuje to co mówi. A obecny wójt podejmuje decyzje kolegialnie to bardzo dobrze bo słucha innych a odpowiedzialność bierze na siebie. Skoro przeciwnicy obecnego wójta tak go krytykują to niech podadzą co zrobił jego kontrkandydat bo pewnie wiedzą skoro są tak dobrze zorientowani.

Tak pilnują komputera wieczorem, szybciutko odpowiadają tylko jakoś ciężko odpowiedzieć na konkretne pytanie. Może wiedzy (takie modne powiedzenie) nie posiadają a może nic ciekawego nie ma do powiedzenia. Dajcie jakieś konkrety. Nie piszcie że Dutkowski to tamto, napiszcie co Zatylny.
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:19
Nie jestem wyborcą w gminie ale mam rodzinę w Bożejowicach i chciałbym żeby nasze bolesławieckie place zabaw wyglądały jak tam. Pięknie odnowiona szkoła ( byłam na ostatkach rok temu). Jeżeli to jest złe w gminie to nie wiem co można zrobić lepiej.
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:19
Wójta działania łatwiej zaobserwować, niż działania radnych, których decyzje są uchwalane większością głosów. Wiec chyba nie tak łatwo pana Zatylnego rozliczyć. Chcoiaz gdybym miała więcej konkretów, to pewnie latwiej byloby mi podjąc decyzje
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:21
Znam program obu kandydatów, wiem co zrobił obecny wójt i czego nie zrobił ale dalej nic nie wiem co zrobił przez 4 lata pan Zatylny dla gminy i społeczności
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:25
~ napisał(a): Znam program obu kandydatów, wiem co zrobił obecny wójt i czego nie zrobił ale dalej nic nie wiem co zrobił przez 4 lata pan Zatylny dla gminy i społeczności

I się chyba nie dowiesz..... Lubisz parzoną kawę? Wypij kawę a z fusów sobie wywróż ;) chyba tylko to zostało....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.