~... napisał(a): To dobrze że nie podejmuje sam działań tylko kolegialnie z innymi, to znaczy że nie jest łasy na władzę tylko się mądrze radzi, chwała mu za toSkąd wiadomo,że mądrze się radzi,wójt może słuchać rad ale niestety decyzję musi podjąć sam,bo za nią on odpowiada- jeżeli słucha niewłaściwych rad,to nie wróży to dobrze.
~ napisał(a): A to już jest niegrzeczne. Czyżby przeciwnikowi obecnego wójta, zaczęło brakować argumentów?
~ napisał(a): Obrażanie obecnego wójta jest nie grzeczne. Dalej się nie dowiedziałem co zrobił pan Zatylny przez 4 lata dla gminy bo na podstawie tego wiedziałbym jakie są szanse że zrealizuje to co mówi. A obecny wójt podejmuje decyzje kolegialnie to bardzo dobrze bo słucha innych a odpowiedzialność bierze na siebie. Skoro przeciwnicy obecnego wójta tak go krytykują to niech podadzą co zrobił jego kontrkandydat bo pewnie wiedzą skoro są tak dobrze zorientowani.
~ napisał(a): Znam program obu kandydatów, wiem co zrobił obecny wójt i czego nie zrobił ale dalej nic nie wiem co zrobił przez 4 lata pan Zatylny dla gminy i społeczności