Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Dutkowski zaprzysiężony
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:29
~ napisał(a): Znam program obu kandydatów, wiem co zrobił obecny wójt i czego nie zrobił ale dalej nic nie wiem co zrobił przez 4 lata pan Zatylny dla gminy i społeczności

dutkowski jako wójt miał większe pole do popisu jesli chodzi o dokonania i ma się bardzij czym chwalić niż zatylny. a haslo wyborcze Dutkowskiego to inewstować w przyszłość (chyba?) więc chyba sam namawia do zainwestowiania w Zatylnego :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:35
~ napisał(a): Obrażanie obecnego wójta jest nie grzeczne. Dalej się nie dowiedziałem co zrobił pan Zatylny przez 4 lata dla gminy bo na podstawie tego wiedziałbym jakie są szanse że zrealizuje to co mówi. A obecny wójt podejmuje decyzje kolegialnie to bardzo dobrze bo słucha innych a odpowiedzialność bierze na siebie. Skoro przeciwnicy obecnego wójta tak go krytykują to niech podadzą co zrobił jego kontrkandydat bo pewnie wiedzą skoro są tak dobrze zorientowani.
Szanowny Panie/Pani tak to już jest jak startuje się na stanowisko publiczne trzeba liczyć się także z krytyką i zdecydowanie nie jest to przyjemne,dotyczy to obu kandydatów -trzeba przyjąć wszelką krytykę na "klatę",bo takie jest prawo wyborców.
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:38
na Dutkowski jako wójt a Zatylny jako radny mieli pole żeby się pokazać, wójt ma osiągnięcia a Zatylny jeśli poprzednim razem przegrał i tym razem kandyduje to powinnien był przez 4 lata działać publicznie i się prezentować jako radny
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 21:20
czytam posty i wnioskuję że za nagonka na zatylnego stoi jeden ktoś...
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 21:22
patrząc realnie na nastroje ludzi myślę że pan dudkowski przegra z kretesem
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 21:29
~ napisał(a): czytam posty i wnioskuję że za nagonka na zatylnego stoi jeden ktoś...

albo ktosia ;)
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 21:33
dla mnie najważniejsze jest to by wreszcie nie śmierdziało papierosami w Urzędzie Gminy Bolesławiec.Któryś z pracowników nie pali,ale kopci
~waldek niezalogowany
11 listopada 2014r. o 21:33
dla mnie juz obojętne, kto z Dutkowskim konkuruje i co zrobil przez te 4 lata, ale mam dość tych obecnych rządów i chce, żeby ktoś inny zajął stanowisko wójta !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza