Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Dutkowski zaprzysiężony
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 21:35
~ napisał(a): dla mnie najważniejsze jest to by wreszcie nie śmierdziało papierosami w Urzędzie Gminy Bolesławiec.Któryś z pracowników nie pali,ale kopci

czyżby osoba z wewnatrz się wypowiadala? :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 21:49
~ napisał(a):
~ napisał(a): dla mnie najważniejsze jest to by wreszcie nie śmierdziało papierosami w Urzędzie Gminy Bolesławiec.Któryś z pracowników nie pali,ale kopci

czyżby osoba z wewnatrz się wypowiadala? :D
petent
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 21:53
~waldek napisał(a): dla mnie juz obojętne, kto z Dutkowskim konkuruje i co zrobil przez te 4 lata, ale mam dość tych obecnych rządów i chce, żeby ktoś inny zajął stanowisko wójta !!!

napisalbym "polac mu" ale to moze byc przekupstwo...takze, Waldek, Kolego , masz racje!!
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 21:55
w Urzedzie daje tytoniem jak w kanciapie woznego;)
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 21:59
ktoś z urzędu się skarży na papierosy? :) ale to już merytoryczne nie jest :) wolałbym jednak poznać osiągnięcia 4 lat pana Zatylnego bo dalej nic nie wiem a jako mieszkańca nie obchodzą mnie papierosy w urzędzie :)
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 22:05
Zwolennicy jednego i drugiego dziś się napracowali ale dzięki temu wyborcom się rozjaśni, kandydaci to też ludzie i współczuje im tych kilku dni bo osoba publiczna ma ciężki żywot
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 23:17
zasłanianie się tekstem, że "radny niewiele może" świadczy chyba raczej o tym że kandydat Zatylny niewiele dla społeczności swojej wsi i okręgu zrobił, jeśli wogóle cokolwiek. No chyba, że w końcu zdradzi nam swoją aktywność. Jego absencje na sesjach rad gminy też nie przydają splendoru w reprezentowaniu mieszkańców okręgu i tu też nie ma powodów do dumy. Samo mówienie, ze jest młody to żaden argument, byle żul w wieku 20-30 lat też spełniałby to kryterium wieku a zagłosowalibyście na niego? Do każdej prace potrzebne jest cv by pracodawca rozeznał się w kompetencjach kandydata, a tu? Będziemy pracodawcami nowego wójta więc chcemy poznać dokonania obu kandydatów. Dutkowski już pokazał co zrobił a Zatylny? Nie przekonuje mnie tekst, że liczy się co zrobi, a jak nic nie zrobi? Kupujemy kota w worku? I jeszcze do tego wojna na zaklejanie plakatów obecnego wójta... nie jest zwolennikiem obecnego ale ten "nowy" przypomina sławnego Stana Tymińskiego...z nikąd... (nie wiemy co zrobił, wiemy tylko że jest młodszy od obecnego i jest mieszkańcem gminy - szeroki wachlarz dokonań). Wybór ciekawy i jeszcze ta agresja na tych, którzy chcą uzyskać więcej informacji na temat kandydata Zatylnego...
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 23:20
Prosze państwa, dokonania Pana Zatylnego jako radnego są odzwierciedlone w protokołach z posiedzeń rady gminy.
Dzieki jego staraniom płacimy 13 mniej za odbiór odpadów komunalnych, odbiera je Jawor a nie jak chciał wójt obecny aby robił to drozej Bolesławiec.
Działania na rzecz ratowania zabytków , co przełoży sie na atrakcyjność naszych terenów, dzięki takim zabiegom można zakładać gospodarstwa agrotorustyczne , mieszkańcy na tym skorzystają.
Jest bardzo dużo takich działań , ale Pan Zatylny nie napisze o tym w Wieściach Gminnych'.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.