~ napisał(a): Prosze państwa, dokonania Pana Zatylnego jako radnego są odzwierciedlone w protokołach z posiedzeń rady gminy.
Dzieki jego staraniom płacimy 13 mniej za odbiór odpadów komunalnych, odbiera je Jawor a nie jak chciał wójt obecny aby robił to drozej Bolesławiec.
Działania na rzecz ratowania zabytków , co przełoży sie na atrakcyjność naszych terenów, dzięki takim zabiegom można zakładać gospodarstwa agrotorustyczne , mieszkańcy na tym skorzystają.
Jest bardzo dużo takich działań , ale Pan Zatylny nie napisze o tym w Wieściach Gminnych'.
~ napisał(a): No i taki mądry jesteś , ze wszystko wiesz najlepiej a ja ci powiem ,ze piszesz nieprawdę , ale jestes zarozumiały i uparty a z takimi nie koresponduję .No i taki naiwny bądź niedoinformowany jesteś, że nie potrafisz znaleźć lepszych argumentów? Dałem wiarygodność temu co napisałem wymieniając czego nie zrobił, jak choćby przetarg na śmieci... napewno to nie jego zasługa. Wymieniłem też zabytki o które się nie starał, a które w jego okręgu są
Daj wiarygodnośc temu , ze Zatylny sie nie zasłuzył o czym napisałem.
Odpowiem Ci jutro późnym wiczorem , teraz idę spać a od rana do póxna pracuję .Dobrej nocy życzę
~ napisał(a): Ja będę głosował nie za kimś tylko przeciwko temu co mi się nie podoba. Dlatego obecny Wójt nie dostanie głosów a dostanie je Pan Krzysztof. Pan Andrzej nie wykorzystał tego co dostał w spadku . Osobiście Pan Andrzej jest dla mnie bardzo sympatyczna osoba, ale jako Wójt-kadencja wyszła kiepska.