Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Dutkowski zaprzysiężony
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 23:41
Do wyboru odbiorcy odpadów Zatylny się nie przyłożył. Wygrał najtańszy w przetargu. Dutkowskiemu też chyba by na tym zależało by wygrał najtańszy, więc to żadna zasługa Zatylnego. Z tymi zabytkami to też ciekawa sprawa bo nie słyszałem by Zatylny za którymkolwiek szczególnie chodził (ani za kościołem w Starych Jaroszowicach, ani za parkiem w Nowych Jaroszowicach - tu zasługa obecnego sołtysa, ani za pomnikiem w Suszkach - tu inicjatywa lokalna). Zakładanie gospodarstw agroturystycznych? Może jeszcze dzięki niemu krowy więcej mleka dają? Przecież jest swoboda działalności gospodarczej i każdy taką agroturystykę w swoim gospodarstwie może założyć. To też nie jest zasługa Zatylnego. Czekamy na inne działania... Wieści Gminnych nie ma ale są strony internetowe konta na fb itp, a tu cisza o dokonaniach...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 23:53
No i taki mądry jesteś , ze wszystko wiesz najlepiej a ja ci powiem ,ze piszesz nieprawdę , ale jestes zarozumiały i uparty a z takimi nie koresponduję .
Daj wiarygodnośc temu , ze Zatylny sie nie zasłuzył o czym napisałem.
Odpowiem Ci jutro późnym wiczorem , teraz idę spać a od rana do póxna pracuję .Dobrej nocy życzę
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 1:15
~ napisał(a): Prosze państwa, dokonania Pana Zatylnego jako radnego są odzwierciedlone w protokołach z posiedzeń rady gminy.
Dzieki jego staraniom płacimy 13 mniej za odbiór odpadów komunalnych, odbiera je Jawor a nie jak chciał wójt obecny aby robił to drozej Bolesławiec.
Działania na rzecz ratowania zabytków , co przełoży sie na atrakcyjność naszych terenów, dzięki takim zabiegom można zakładać gospodarstwa agrotorustyczne , mieszkańcy na tym skorzystają.
Jest bardzo dużo takich działań , ale Pan Zatylny nie napisze o tym w Wieściach Gminnych'.

ja akurat wolałem jak odbierał Bolesławiec, a ceny za śmieci i tak nam po roku się zmieniły a ja dalej nie rozumiem jak to jest że z jawora taniej jest przyjechać niż lokalnej firmie odbierać z Bolesławca
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 6:44
~ napisał(a): No i taki mądry jesteś , ze wszystko wiesz najlepiej a ja ci powiem ,ze piszesz nieprawdę , ale jestes zarozumiały i uparty a z takimi nie koresponduję .
Daj wiarygodnośc temu , ze Zatylny sie nie zasłuzył o czym napisałem.
Odpowiem Ci jutro późnym wiczorem , teraz idę spać a od rana do póxna pracuję .Dobrej nocy życzę
No i taki naiwny bądź niedoinformowany jesteś, że nie potrafisz znaleźć lepszych argumentów? Dałem wiarygodność temu co napisałem wymieniając czego nie zrobił, jak choćby przetarg na śmieci... napewno to nie jego zasługa. Wymieniłem też zabytki o które się nie starał, a które w jego okręgu są
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 6:45
Ja będę głosował nie za kimś tylko przeciwko temu co mi się nie podoba. Dlatego obecny Wójt nie dostanie głosów a dostanie je Pan Krzysztof. Pan Andrzej nie wykorzystał tego co dostał w spadku . Osobiście Pan Andrzej jest dla mnie bardzo sympatyczna osoba, ale jako Wójt-kadencja wyszła kiepska.
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 6:50
~ napisał(a): Ja będę głosował nie za kimś tylko przeciwko temu co mi się nie podoba. Dlatego obecny Wójt nie dostanie głosów a dostanie je Pan Krzysztof. Pan Andrzej nie wykorzystał tego co dostał w spadku . Osobiście Pan Andrzej jest dla mnie bardzo sympatyczna osoba, ale jako Wójt-kadencja wyszła kiepska.

A ja wręcz przeciwnie zagłosuję z całą swoją rodziną na Dutkowskiego bo po czasach tyranii poprzednika pokazał jak powinno się zarządzać gminą i ludźmi. Powodzenia Panie Andrzeju
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 7:08
Ja będę głosował nie za kimś tylko przeciwko temu co mi się nie podoba. Dlatego obecny Wójt nie dostanie głosów a dostanie je Pan Krzysztof. Pan Andrzej nie wykorzystał tego co dostał w spadku . Osobiście Pan Andrzej jest dla mnie bardzo sympatyczna osoba, ale jako Wójt-kadencja wyszła kiepska.
~jam niezalogowany
12 listopada 2014r. o 7:11
A mi wydaje się ,że to forum jest ostatniądeską ratunku dla co niekturych. Znają nastawienie ludzi, to że chcą już zmian i próbują oczernianiać zatylnego a nawet próbuje bo to chyba jedna i ta sama osoba pisze. także apeluje o zaprzestanie wypisywania bzdur do niedzieli już nie daleko ludzie sami się opowiedzą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.