Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

instalacja elektryczna w domu

~ niezalogowany
21 października 2014r. o 11:58
kogo polecacie do wykonania elektryki w domku jedorodzinnym?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 października 2014r. o 14:49
Ja jestem najlepszy:)
A tak na serio to nie wiesz kto Ci odpisze i jak z jego bezstronnością....
Więc takie pytanie nieznajomych ludzi o fachowca to nieporozumienie.
Więc lepiej popytaj się znajomych, właścicieli budów o polecenie kogoś.
~właściciel kilku domów niezalogowany
21 października 2014r. o 17:07
U mnie instalacje w dwóch domach i u mojej koleżanki także dom, robił pan Kisielewski z Gierałtowa lub Godzieszowa. Robi solidnie, nie było po nim żadnych poprawek, cena zawiera wszelkie formalności min. protokół zerowania,z odbiorem nie miałam żadnych problemów. Facet prosty ale konkretny, chce aby na ścianie zaznaczyć mu kredą gdzie i ile ma być gniazd i włączniki, bo jest zły jak mu się później dokłada dodatkowe gniazda, doradzi ci jak i co zrobić, nie szwabi na materiale. Nie jest to żadna autoreklama, facet jest solidny więc mogę go polecić z czystym sumieniem. Telefon do niego 694898623
~ niezalogowany
21 października 2014r. o 17:16
~właściciel kilku domów napisał(a): U mnie instalacje w dwóch domach i u mojej koleżanki także dom, robił pan Kisielewski z Gierałtowa lub Godzieszowa. Robi solidnie, nie było po nim żadnych poprawek, cena zawiera wszelkie formalności min. protokół zerowania,z odbiorem nie miałam żadnych problemów. Facet prosty ale konkretny, chce aby na ścianie zaznaczyć mu kredą gdzie i ile ma być gniazd i włączniki, bo jest zły jak mu się później dokłada dodatkowe gniazda, doradzi ci jak i co zrobić, nie szwabi na materiale. Nie jest to żadna autoreklama, facet jest solidny więc mogę go polecić z czystym sumieniem. Telefon do niego 694898623

Piszesz jako kobieta, a nick masz "właściciel" ... Takie to doradzanie przez neta ...
~właściciel domów niezalogowany
21 października 2014r. o 17:27
Jeżeli chcesz, to podaj namiar to obejrzysz domy w których robił instalację w/w, nie podważaj mojej wiarygodności. bo w ogłoszeniach o najmie mieszkań które wynajmuję nie piszę właścicielka tylko właściciel (możesz sprawdzić w dziale ogłoszeń). Dodatkowo w jednym z nie wymienionych tu domów poprawiał mi instalację na dwóch kondygnacjach po innych partaczach, też mogę ci ten dom pokazać. Pozdrawiam
~ niezalogowany
21 października 2014r. o 17:54
~właściciel domów napisał(a): Jeżeli chcesz, to podaj namiar to obejrzysz domy w których robił instalację w/w, nie podważaj mojej wiarygodności. bo w ogłoszeniach o najmie mieszkań które wynajmuję nie piszę właścicielka tylko właściciel (możesz sprawdzić w dziale ogłoszeń). Dodatkowo w jednym z nie wymienionych tu domów poprawiał mi instalację na dwóch kondygnacjach po innych partaczach, też mogę ci ten dom pokazać. Pozdrawiam

Nie denerwuj się, jeżeli tak to ok... Przepraszam
Ja jednak jestem ostrożny jeżeli chodzi o polecanie fachowca przez neta, bo nie wiadomo z kim piszesz.... np żona może polecać swojego męża jako fachowca. W jej oczach będzie fachowcem, a tak naprawdę będzie "fahówcem"
~Ziutek niezalogowany
21 października 2014r. o 18:27
Ja polecam p. E Stadnika z Dobrej fajny fachowiec robil hale w tekstilu oraz instalację w Jorycu
~ niezalogowany
21 października 2014r. o 21:03
Dobry elektryk położy ci instalacje elektryczną, antenową, komputerową i alarmową. Partacz powie że to nie jego działka. A takich jest wielu. Myśli że jak potrafi podłączyć żarówkę i wyłącznik to może siebie nazywać elektrykiem. Nie będę ci nikogo polecał bo ten co u mnie robił instalacje ma na rok do przodu robotę i z nikim się na razie nie umawia. Dobry fachowiec nie chodzi za robotą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza