Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~Jennifer niezalogowany
28 października 2014r. o 20:40
Wójt do wymiany, koniec mamienia, spadówa, nie chcemy Cię, mamy Cię dość, do pracy, koniec obijania się za nasze pieniądze, koniec przeszkadzania wszem i wobec.

Po prostu : Do widzenia !! !! !!

Za cztery lata przedstawisz swój program i go mądrze uargumentujesz to zobaczymy. :P :P :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ubot niezalogowany
28 października 2014r. o 21:02
Część forumowiczów mówi o spotkaniu w Krzyżowej. Zobaczyłem film z tego spotkania. To jakaś żenada. Kandydat na wójta - Andruchowski - ledwo stał, ledwo przeczytał z kartki 4 zdania na temat niby programu i zajęło mu to 1min i 24sek. Facet nie wiedział o czym mówi. Cholera jak on może być wójtem skoro nie może zapamiętać swojego programu i stwierdza, że resztę to możecie sobie doczytać. Za to ponad 4 minuty mówił o paskach odblaskowych. Na koniec powiedział, że robi festyn. Taki program. To popierdółka jakaś nie program. Ten facet się kompletnie nie nadaje na wójta. Wszystkich odsyłam do filmu - będzie ubaw. :D
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 21:04
~ napisał(a): dokładnie pamietam jak Stowarzyszenie.... z Krzyżowej zapierało się że to Pan Sołtys organizuje dożynki że nie chcą tej imprezy w Krzyzowej bo nie będą tego robili dla wójta i co ? impreza udana pieniążki zebrane wszyscy dobrze się bawili :) mam nadzieje że wyciągniecie z tego wnioski i nauczycie się pokory a przede wszystkim swoje decyzje nie będziecie kierować w sposób emocjonalny już nie mówiąc o nadużywaniu słowa NIE !!!!!

No, nie wiem, nie wiem, ale z góry sie komuś ta impreza nie podobała.
Dożynki są dla mieszkańców gminy, a nie dla wójta.
Widać ten co wyżej walił piorunami i deszczem w tego co niżej, a myśli, że jest wyżej.
Błędne założenia włodarza gminy.
~krążownik niezalogowany
28 października 2014r. o 22:01
~Ubot napisał(a): Część forumowiczów mówi o spotkaniu w Krzyżowej. Zobaczyłem film z tego spotkania. To jakaś żenada. Kandydat na wójta - Andruchowski - ledwo stał, ledwo przeczytał z kartki 4 zdania na temat niby programu i zajęło mu to 1min i 24sek. Facet nie wiedział o czym mówi. Cholera jak on może być wójtem skoro nie może zapamiętać swojego programu i stwierdza, że resztę to możecie sobie doczytać. Za to ponad 4 minuty mówił o paskach odblaskowych. Na koniec powiedział, że robi festyn. Taki program. To popierdółka jakaś nie program. Ten facet się kompletnie nie nadaje na wójta. Wszystkich odsyłam do filmu - będzie ubaw. :D

z jednego forum przeskakujesz na drugie skoczek jesteś a nie UBOT, otóż matematyka w wydaniu twoim w obliczaniu minut wystąpienia to porażka dydaktyczna twoich nauczycieli :D Na okrętach maja ubaw z takich obliczeń, mistrzem propagandy tutaj też nie zostaniesz, bo uboty od końca wojny zostawały wykrywane i skutecznie niszczone :D widać że otrzymałeś zadanie niszczenia, ale nawet w wilczym stadzie się nie uchowasz, twój idol kiedy rozpoczynał karierę polityczna był uwierz ubawem na wielu spędach, ale dla mnie to żadna porażka, bo każdy się uczy .... czepiłeś się opisując kandydata jakby się chwiał niczym Kwachu w Charkowie, a 10 minut na autoprezentacje i omówienie całego programu to kropla w morzu... nie wniosłeś wiele samotny ubocie :D popłyń po nowy zestaw torped :D i ustaw lepiej celowniki... albo okulary hahahaahaha
~internauta niezalogowany
28 października 2014r. o 22:12
o jacie pier.... mamy już 2 ostre fora.... jesteśmy społeczeństwem informacyjnym, a wszystko dzięki wójtowi Pawliszczemu..... brawo Darek .... zobacz jak ludzie Cie kochają ... przejdziemy do historii przynajmniej na Bolec Info hahahahhaa
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 23:24
To poprostu pokazuje jak ludzie szczegolnie mlodzi maja dosc obecnej wladzy
~Antułan niezalogowany
28 października 2014r. o 23:38
A kiedy debata w Gromadce ?? CHętnie zadam pytania :D
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 7:47
Nie prawda ludzie młodzi nie mają dość Pawliszczego większość ludzi i młodych jest za nim . Ruszył wreszcie ta gminę do zmian po 8 latach widać efekty pracy całego urzędu Gminy . Ludzie w 99 procentach są zadowoleni a ten jeden procent to ludzie którzy piszą głupoty na tym forum i oszmieszaja całą nasza społeczność gmina
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza