Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~Batista niezalogowany
26 października 2014r. o 18:45
Ja myślę że obecny wójt wygra i dalej będzie realizował swój program i swoje założen
. Zrobił więcej przez 8 lat niż inni przez ostatnie 30 lat i chwala mu za to . Dzięki Dariuszowi nasza gmina poszła do przodu i idzie dalej . Niektóre miejskie gminy nie mają kanalizacji i innych rzeczy jak wodociągi nowe drogi stadiony orliki przystanki i wiele innych . Tego dokonał obecny wójt wraz z całą załoga gminy . Chwala mu za te czyny

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 października 2014r. o 19:03
Piotr Żak napisał(a): Bardzo dobra,obywatelska inicjatywa. Widzę i słyszę,że demokracja rządzi w Gromadce :) Debata polityczna przed wyborami - TAK! Zatem trzeba zaszczepić " Obywatelski Bolesławiec " i zaprosić wszystkich 5-ciu kandydatów na fotel Prezydenta Miasta Bolesławiec do debaty politycznej, podobnej jat ta w Gromadce. :)

Czyż to nie jest inaczej Platforma Obywatelska?
~ niezalogowany
26 października 2014r. o 19:19
Piotr Żak napisał(a): Bardzo dobra,obywatelska inicjatywa. Widzę i słyszę,że demokracja rządzi w Gromadce :) Debata polityczna przed wyborami - TAK! Zatem trzeba zaszczepić " Obywatelski Bolesławiec " i zaprosić wszystkich 5-ciu kandydatów na fotel Prezydenta Miasta Bolesławiec do debaty politycznej, podobnej jat ta w Gromadce. :)

Na razie to grupa mieszkancow z Krzyzowej preznie dziala.Mam nadzieje ze u nas w gromadce tez ktos pomysli o mieszkancach i doprowadzi do takich debat.
~ niezalogowany
26 października 2014r. o 19:33
~Batista napisał(a): Ja myślę że obecny wójt wygra i dalej będzie realizował swój program i swoje założen
. Zrobił więcej przez 8 lat niż inni przez ostatnie 30 lat i chwala mu za to . Dzięki Dariuszowi nasza gmina poszła do przodu i idzie dalej . Niektóre miejskie gminy nie mają kanalizacji i innych rzeczy jak wodociągi nowe drogi stadiony orliki przystanki i wiele innych . Tego dokonał obecny wójt wraz z całą załoga gminy . Chwala mu za te czyny

jesteś w błędzie , inne wioski już dawno to maja, wójt czekał do wyborów.. w Kraśniku chodnik trawą zarasta..

~ niezalogowany
26 października 2014r. o 19:36
~ napisał(a):

Na razie to grupa mieszkancow z Krzyzowej preznie dziala.Mam nadzieje ze u nas w gromadce tez ktos pomysli o mieszkancach i doprowadzi do takich debat.

No to inne wioski naprzód,
na co czekacie?
A Krzyzowa gratulacje.... !! !! !!
~jea niezalogowany
26 października 2014r. o 20:14
Jeżeli tyle zrobił to dlaczego tego nie przedstawił w Krzyżowej moje skromne pytanie
~zidanne niezalogowany
26 października 2014r. o 20:21
~Batista napisał(a): Ja myślę że obecny wójt wygra i dalej będzie realizował swój program i swoje założen

Stajesz się nudna, argumenty zupełnie bezpodstawne, bo tu nikt nie kandyduje, kto już był wójtem. Ciekawi mnie co Ci ten Dariusz zrobił, że go tak wychwalasz?

:| :|
~Batista niezalogowany
27 października 2014r. o 5:55
Nudne to jest pisane glupot bez pokrycia. Każdy normalny człowiek widzi ile jest w tej gminie zrobione i to nie dzięki ludzia w a zasadzie garstce osób siedzących przed komputerem tylko dzięki człowiekowi który chce coś zrobić . Dzięki wójtowi obraz gminy zmienił się diametralnie . I my mieszkańcy powinniśmy to docenić a nie wiecznie obrzucac błotem człowieka który zmienił pozytywnie nasza gminę .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza