Piotr Żak napisał(a): Bardzo dobra,obywatelska inicjatywa. Widzę i słyszę,że demokracja rządzi w Gromadce :) Debata polityczna przed wyborami - TAK! Zatem trzeba zaszczepić " Obywatelski Bolesławiec " i zaprosić wszystkich 5-ciu kandydatów na fotel Prezydenta Miasta Bolesławiec do debaty politycznej, podobnej jat ta w Gromadce. :)
Piotr Żak napisał(a): Bardzo dobra,obywatelska inicjatywa. Widzę i słyszę,że demokracja rządzi w Gromadce :) Debata polityczna przed wyborami - TAK! Zatem trzeba zaszczepić " Obywatelski Bolesławiec " i zaprosić wszystkich 5-ciu kandydatów na fotel Prezydenta Miasta Bolesławiec do debaty politycznej, podobnej jat ta w Gromadce. :)
~Batista napisał(a): Ja myślę że obecny wójt wygra i dalej będzie realizował swój program i swoje założen
. Zrobił więcej przez 8 lat niż inni przez ostatnie 30 lat i chwala mu za to . Dzięki Dariuszowi nasza gmina poszła do przodu i idzie dalej . Niektóre miejskie gminy nie mają kanalizacji i innych rzeczy jak wodociągi nowe drogi stadiony orliki przystanki i wiele innych . Tego dokonał obecny wójt wraz z całą załoga gminy . Chwala mu za te czyny
jesteś w błędzie , inne wioski już dawno to maja, wójt czekał do wyborów.. w Kraśniku chodnik trawą zarasta..
~ napisał(a):Piotr Żak napisał(a): Bardzo dobra,obywatelska inicjatywa. Widzę i słyszę,że demokracja rządzi w Gromadce :) Debata polityczna przed wyborami - TAK! Zatem trzeba zaszczepić " Obywatelski Bolesławiec " i zaprosić wszystkich 5-ciu kandydatów na fotel Prezydenta Miasta Bolesławiec do debaty politycznej, podobnej jat ta w Gromadce. :)
Na razie to grupa mieszkancow z Krzyzowej preznie dziala.Mam nadzieje ze u nas w gromadce tez ktos pomysli o mieszkancach i doprowadzi do takich debat.
~Batista napisał(a): Ja myślę że obecny wójt wygra i dalej będzie realizował swój program i swoje założen:| :|
. Zrobił więcej przez 8 lat niż inni przez ostatnie 30 lat i chwala mu za to . Dzięki Dariuszowi nasza gmina poszła do przodu i idzie dalej . Niektóre miejskie gminy nie mają kanalizacji i innych rzeczy jak wodociągi nowe drogi stadiony orliki przystanki i wiele innych . Tego dokonał obecny wójt wraz z całą załoga gminy . Chwala mu za te czyny
Stajesz się nudna, argumenty zupełnie bezpodstawne, bo tu nikt nie kandyduje, kto już był wójtem. Ciekawi mnie co Ci ten Dariusz zrobił, że go tak wychwalasz?