Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~'' niezalogowany
9 listopada 2014r. o 22:06
~młody Tata napisał(a): Malkontentom proponuję zajrzeć tutaj

http://pawliszczy.pl/wzzz14.html

Oby tak dalej. GŁOSUJEMY 16 listopada na Darka Pawliszczego!

Jak kopiuje teksty z planów gminy, nie wiem skąd to ma. Nie podaje źródeł. Wysiliłby się chociaż i poprawił literówki, które wychodzą przy kopiowaniu.
cytat "...Razem: wyk. wydatki 5środki własne 1" z http://pawliszczy.pl/wzzz14.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~'' niezalogowany
9 listopada 2014r. o 22:07

Jak kopiuje teksty z planów gminy, nie wiem skąd to ma. Nie podaje źródeł. Wysiliłby się chociaż i poprawił literówki, które wychodzą przy kopiowaniu.
cytat "...Razem: wyk. wydatki 5środki własne 1" z http://pawliszczy.pl/wzzz14.html
~Bartek niezalogowany
9 listopada 2014r. o 22:12
~`` napisał(a):
~pepesza napisał(a): W naszej gminie są biedne rodziny, i aż mnie szlak trafia jak jadę przez swoją miejscowość i widzę te wielkie banery z kandydatami o których nawet pies z kulawą nogą nie słyszał rozwieszone na płotach i stodołach. Panie Andruchowski nic pan do tej pory nie zrobił to może powinien pan zrobić mniejszy baner a kasę przekazać na jakieś biedne dzieci. Może wtedy byłby pan bardziej rozpoznawalny. Jakie to żałosne….. ;(

A strzelałeś z tym pytaniem do pozostałych kandydatów, czy tylko działasz wybiórczo.
Może sam dasz na biedne dzieci.

Uderz w stół a ....... Tego kandydata kompletnie nikt nie zna ale wywalił największy baner. Stara zasada. Można nic nie robić obym był widoczny. Ten gdyby został wójtem to by chodził w głową w chmurach. Niech on najpierw coś zrobi dla ludzi. Kto to kurna jest??? Zrobił coś u was w Gromadce? :|
~'' niezalogowany
9 listopada 2014r. o 22:12

To nie jest celowo podwójny wpis. Zauważyłem to już u innych. jakiś błąd w oprogramowaniu portalu bolec.info.
~'' niezalogowany
9 listopada 2014r. o 22:19
~Bartek napisał(a):
~`` napisał(a):
~pepesza napisał(a): W naszej gminie są biedne rodziny, i aż mnie szlak trafia jak jadę przez swoją miejscowość i widzę te wielkie banery z kandydatami o których nawet pies z kulawą nogą nie słyszał rozwieszone na płotach i stodołach. Panie Andruchowski nic pan do tej pory nie zrobił to może powinien pan zrobić mniejszy baner a kasę przekazać na jakieś biedne dzieci. Może wtedy byłby pan bardziej rozpoznawalny. Jakie to żałosne….. ;(

A strzelałeś z tym pytaniem do pozostałych kandydatów, czy tylko działasz wybiórczo.

Uderz w stół a ....... Tego kandydata kompletnie nikt nie zna ale wywalił największy baner. Stara zasada. Można nic nie robić obym był widoczny. Ten gdyby został wójtem to by chodził w głową w chmurach. Niech on najpierw coś zrobi dla ludzi. Kto to kurna jest??? Zrobił coś u was w Gromadce? :|

A gdzie ten baner jest i co ci on przeszkadza. Popatrz jakie piękne reklamówki na bolec.info pokazują starzy byli kandydaci do rady powiatu, na wójtów itp. oni brali naszą kasę to im wolno reklamować się i wystawiać bannery, a innym to już nie.
No to trzeba kurna położyć się u ciebie na wycieraczkę, to wtedy będzie wiadomo kto kim jest.
~Rzecznik KWW Piotra Andruchowskiego niezalogowany
9 listopada 2014r. o 22:34
Serdecznie dziękujemy za obecność na spotkaniach wyborczych wszystkich, którzy mogli przyjść. Jednocześnie informuje się, że cykl spotkań dotyczy przedstawienia programu wyborczego w rozszerzonej wersji, można również zadawać pytania bezpośrednio Panu Piotrowi, jak miało to miejsce w Modle, N.Kuźni oraz w Osłej.

Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów i zapraszamy do głosowania w dniu 16.11.2014r.

spotkania z wyborcami na stronie:
https://www.facebook.com/andruchowski.piotr
~za zmianą niezalogowany
9 listopada 2014r. o 22:46
~'' napisał(a):

na mnie nie robi to żadnego wrażenia, i tak w innych gminach zrobili więcej i to kim jest Nalazek w Osiecznicy czy Chaniszewski w Warcie to Pawliszczemu daleko i nie umywa się do tamtych niekwestionowanych liderów, mających szacunek i poważanie w swoich gminach. Ale oni graja fair play i sa po urlopach wypoczęci
~ niezalogowany
9 listopada 2014r. o 22:49
~'' napisał(a):
~Bartek napisał(a):
~`` napisał(a):

A gdzie ten baner jest i co ci on przeszkadza. Popatrz jakie piękne reklamówki na bolec.info pokazują starzy byli kandydaci do rady powiatu, na wójtów itp. oni brali naszą kasę to im wolno reklamować się i wystawiać bannery, a innym to już nie.
No to trzeba kurna położyć się u ciebie na wycieraczkę, to wtedy będzie wiadomo kto kim jest.

JAK CHCESZ TO SOBIE ZAMOW BANER 2 X 4 m i powieś swoją facjatę, z hasłem
pozjadałem wszystkim rozumy i proszę mnie więcej nie wkur////ć
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.