~kadek napisał(a): Proponuję wrócić do meritum. Czytałem plany obecnego wójta na następną kadencję i mi to pasi. 4 lata temu obiecywał drogi, chodniki, wodociągi, stadion, orlika itd. I zrealizował to z radą gminy. Dlaczego mam teraz mu nie wierzyć? Dlaczego mam wybierać innego człowieka spośród kandydatów którzy nic jeszcze nie zrobili, nawet nie interesowali się sprawami miejscowości w której mieszkają.
Mam dość już opluwania się na tym forum.
Tu jest wszystko co zrobił i chce zrobić Pawliszczy. Jak komuś nie pasuje ten program niech głosuje na innych. Mi pasuje u zagłosuję na niego. Myślę że większość mieszkańców gminy tak myśli.
www.pawliszczy.pl
~ napisał(a): Myślę że Pawliszczy nie będzie zadowolony że jego wizerunek został tu wklejony jak myślę bez jego zgody ! Czas najwyższy żeby ktoś się zainteresował tymi forami !!!! I rzeczami jakie tu się wprawiają Gromadka to nie ZOO nie można dłużej pozwalać i tolerować kilkunastu osób które założyły forum piszą na nich nie prawdę na Pawliszczego i robią z naszej Gminy CYRK a tym samym z nasz wszystkich MIESZKAŃCÓW . Ludzie dość już tego !!!!!! Wystarczająco dużo zrobił Pawliszczy przez dwie kadencję żeby zostać na trzecią !!!!
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~ napisał(a): Myślę że Pawliszczy nie będzie zadowolony że jego wizerunek został tu wklejony jak myślę bez jego zgody ! Czas najwyższy żeby ktoś się zainteresował tymi forami !!!! I rzeczami jakie tu się wprawiają Gromadka to nie ZOO nie można dłużej pozwalać i tolerować kilkunastu osób które założyły forum piszą na nich nie prawdę na Pawliszczego i robią z naszej Gminy CYRK a tym samym z nasz wszystkich MIESZKAŃCÓW . Ludzie dość już tego !!!!!! Wystarczająco dużo zrobił Pawliszczy przez dwie kadencję żeby zostać na trzecią !!!!
Osoba publiczna, mówi ci to coś. Marzy sięmoderacja.
To se ne vrati.
~ napisał(a):~ napisał(a): Myślę że Pawliszczy nie będzie zadowolony że jego wizerunek został tu wklejony jak myślę bez jego zgody ! Czas najwyższy żeby ktoś się zainteresował tymi forami !!!! I rzeczami jakie tu się wprawiają Gromadka to nie ZOO nie można dłużej pozwalać i tolerować kilkunastu osób które założyły forum piszą na nich nie prawdę na Pawliszczego i robią z naszej Gminy CYRK a tym samym z nasz wszystkich MIESZKAŃCÓW . Ludzie dość już tego !!!!!! Wystarczająco dużo zrobił Pawliszczy przez dwie kadencję żeby zostać na trzecią !!!!
Osoba publiczna, mówi ci to coś. Marzy sięmoderacja.
To se ne vrati.
~ napisał(a): Myślę że Pawliszczy nie będzie zadowolony że jego wizerunek został tu wklejony jak myślę bez jego zgody ! Czas najwyższy żeby ktoś się zainteresował tymi forami !!!! I rzeczami jakie tu się wprawiają Gromadka to nie ZOO nie można dłużej pozwalać i tolerować kilkunastu osób które założyły forum piszą na nich nie prawdę na Pawliszczego i robią z naszej Gminy CYRK a tym samym z nasz wszystkich MIESZKAŃCÓW . Ludzie dość już tego !!!!!! Wystarczająco dużo zrobił Pawliszczy przez dwie kadencję żeby zostać na trzecią !!!!
~pepesza napisał(a): W naszej gminie są biedne rodziny, i aż mnie szlak trafia jak jadę przez swoją miejscowość i widzę te wielkie banery z kandydatami o których nawet pies z kulawą nogą nie słyszał rozwieszone na płotach i stodołach. Panie Andruchowski nic pan do tej pory nie zrobił to może powinien pan zrobić mniejszy baner a kasę przekazać na jakieś biedne dzieci. Może wtedy byłby pan bardziej rozpoznawalny. Jakie to żałosne….. ;(