Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~ niezalogowany
9 listopada 2014r. o 20:31
~kadek napisał(a): Proponuję wrócić do meritum. Czytałem plany obecnego wójta na następną kadencję i mi to pasi. 4 lata temu obiecywał drogi, chodniki, wodociągi, stadion, orlika itd. I zrealizował to z radą gminy. Dlaczego mam teraz mu nie wierzyć? Dlaczego mam wybierać innego człowieka spośród kandydatów którzy nic jeszcze nie zrobili, nawet nie interesowali się sprawami miejscowości w której mieszkają.
Mam dość już opluwania się na tym forum.

Tu jest wszystko co zrobił i chce zrobić Pawliszczy. Jak komuś nie pasuje ten program niech głosuje na innych. Mi pasuje u zagłosuję na niego. Myślę że większość mieszkańców gminy tak myśli.
www.pawliszczy.pl

a ja myślę, ze powinieneś mówić za siebie, to co robisz to zwyczajne kręcenie makaronu na uszy, ty politruku :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 listopada 2014r. o 21:25
~ napisał(a): Myślę że Pawliszczy nie będzie zadowolony że jego wizerunek został tu wklejony jak myślę bez jego zgody ! Czas najwyższy żeby ktoś się zainteresował tymi forami !!!! I rzeczami jakie tu się wprawiają Gromadka to nie ZOO nie można dłużej pozwalać i tolerować kilkunastu osób które założyły forum piszą na nich nie prawdę na Pawliszczego i robią z naszej Gminy CYRK a tym samym z nasz wszystkich MIESZKAŃCÓW . Ludzie dość już tego !!!!!! Wystarczająco dużo zrobił Pawliszczy przez dwie kadencję żeby zostać na trzecią !!!!

Osoba publiczna, mówi ci to coś. Marzy sięmoderacja.
To se ne vrati.

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
9 listopada 2014r. o 21:28
~ napisał(a):
~ napisał(a): Myślę że Pawliszczy nie będzie zadowolony że jego wizerunek został tu wklejony jak myślę bez jego zgody ! Czas najwyższy żeby ktoś się zainteresował tymi forami !!!! I rzeczami jakie tu się wprawiają Gromadka to nie ZOO nie można dłużej pozwalać i tolerować kilkunastu osób które założyły forum piszą na nich nie prawdę na Pawliszczego i robią z naszej Gminy CYRK a tym samym z nasz wszystkich MIESZKAŃCÓW . Ludzie dość już tego !!!!!! Wystarczająco dużo zrobił Pawliszczy przez dwie kadencję żeby zostać na trzecią !!!!

To se ne vrati.

Marzy sięcenzura. Zróbcie sobie odstęp po literze ę. :)
~ niezalogowany
9 listopada 2014r. o 21:29
~ napisał(a):

To se ne vrati.

Marzy sięcenzura. Zróbcie sobie odstęp po literze ę. :)
~ajanato niezalogowany
9 listopada 2014r. o 21:35

Ma darmową reklamę, poza tym jest osobą publiczną - może coś za sponsoruje.
Bo ty już chyba jesteś po czterech puszkach redbulla.
~pepesza niezalogowany
9 listopada 2014r. o 21:39
W naszej gminie są biedne rodziny, i aż mnie szlak trafia jak jadę przez swoją miejscowość i widzę te wielkie banery z kandydatami o których nawet pies z kulawą nogą nie słyszał rozwieszone na płotach i stodołach. Panie Andruchowski nic pan do tej pory nie zrobił to może powinien pan zrobić mniejszy baner a kasę przekazać na jakieś biedne dzieci. Może wtedy byłby pan bardziej rozpoznawalny. Jakie to żałosne….. ;(
~młody Tata niezalogowany
9 listopada 2014r. o 21:59
Malkontentom proponuję zajrzeć tutaj

http://pawliszczy.pl/wzzz14.html

Oby tak dalej. GŁOSUJEMY 16 listopada na Darka Pawliszczego!
~`` niezalogowany
9 listopada 2014r. o 22:00
~pepesza napisał(a): W naszej gminie są biedne rodziny, i aż mnie szlak trafia jak jadę przez swoją miejscowość i widzę te wielkie banery z kandydatami o których nawet pies z kulawą nogą nie słyszał rozwieszone na płotach i stodołach. Panie Andruchowski nic pan do tej pory nie zrobił to może powinien pan zrobić mniejszy baner a kasę przekazać na jakieś biedne dzieci. Może wtedy byłby pan bardziej rozpoznawalny. Jakie to żałosne….. ;(

A strzelałeś z tym pytaniem do pozostałych kandydatów, czy tylko działasz wybiórczo.
Może sam dasz na biedne dzieci.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo