Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~kicia niezalogowany
9 listopada 2014r. o 19:06
:D :D :D [img=1415556378_rm14ikd.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mruczuś niezalogowany
9 listopada 2014r. o 19:06
~mruczuś napisał(a): Wiatr wieje stąd, albo stamtąd
http://www.lgeringer.pl/spot_spotkanie.htm[img=1415555550_9fb3u0f.jpg]

Dopiero dokładniej przyjrzałem się zdjęciom z wizyt naszego Pana wójta. Wszędzie ma białoróżowy krawat.
To on jest w końcu biały od Kiereńskiego, czy czerwony od Lenina.
A może sam już nie wie kim jest i jaką opcje popierać.[img=1415556387_0dphmwq.jpg]
~burek niezalogowany
9 listopada 2014r. o 19:15
Z programu pana Piotra .... "nordic-walking -nauka chodzenia...."

http://grypsuj.pl/nordic-walking/

:)
~kicia niezalogowany
9 listopada 2014r. o 19:21
Mam lepsze.

Panie Piotrze A. czy o to chodziło panu w programie na wójta....

Nordic-walking do KLUBOKAWIARNI!!! Zapiecek - reaktywacja!

[img=1415557287_n7f29lf.jpg]
~kadek niezalogowany
9 listopada 2014r. o 19:38
Proponuję wrócić do meritum. Czytałem plany obecnego wójta na następną kadencję i mi to pasi. 4 lata temu obiecywał drogi, chodniki, wodociągi, stadion, orlika itd. I zrealizował to z radą gminy. Dlaczego mam teraz mu nie wierzyć? Dlaczego mam wybierać innego człowieka spośród kandydatów którzy nic jeszcze nie zrobili, nawet nie interesowali się sprawami miejscowości w której mieszkają.
Mam dość już opluwania się na tym forum.

Tu jest wszystko co zrobił i chce zrobić Pawliszczy. Jak komuś nie pasuje ten program niech głosuje na innych. Mi pasuje u zagłosuję na niego. Myślę że większość mieszkańców gminy tak myśli.
www.pawliszczy.pl
~ niezalogowany
9 listopada 2014r. o 19:49
~burek napisał(a): Z programu pana Piotra .... "nordic-walking -nauka chodzenia...."

http://grypsuj.pl/nordic-walking/

:)

Coś się czepił jednej rzeczy i jednego kandydata.
Ja też tak mogę cytat z programu http://pawliszczy.pl/plany2018.html
"Budowa ścieżki rowerowej biegnącej po starym torowisku - łącząca Modłą z Trzebieniem."
Nawet nie umie po polsku stylistycznie napisać. ...łączącym Modłę z Trzebieniem.
Ścieżka rowerowa dla kogo będzie, nie ma dróg leśnych i uroczych duktów do wykorzystania małym nakładem środków.
Po co kasę durnowato wydawać.

No, chyba że jestem "władca pierśceni" i przetargi robię za publiczne pieniądze mieszkańców, aby tylko wydawać.
To jest jakies ułatwienie dla przedsiebiorców.
~ niezalogowany
9 listopada 2014r. o 19:58
Myślę że Pawliszczy nie będzie zadowolony że jego wizerunek został tu wklejony jak myślę bez jego zgody ! Czas najwyższy żeby ktoś się zainteresował tymi forami !!!! I rzeczami jakie tu się wprawiają Gromadka to nie ZOO nie można dłużej pozwalać i tolerować kilkunastu osób które założyły forum piszą na nich nie prawdę na Pawliszczego i robią z naszej Gminy CYRK a tym samym z nasz wszystkich MIESZKAŃCÓW . Ludzie dość już tego !!!!!! Wystarczająco dużo zrobił Pawliszczy przez dwie kadencję żeby zostać na trzecią !!!!
~blllllus niezalogowany
9 listopada 2014r. o 20:24
~to już było i dzięki panie wójcie, dowid napisał(a): Program wójta na następne 100 lat;

1. Za wszelką cenę utrzymać Alebabki i temu podobne zespoły, robić im imprezki i koniecznie dać darmowe koryto, bo kto na mnie będzie glosował jak nie one?
2. Zapraszać wszystkich VIP-ów z okolic i koniecznie dać im darmowe koryto, bo kto będzie mnie wspierał?
3. Wszędzie się wpychać i kurczowo trzymać się mikrofonu, bo jeszcze ktoś normalny się do mikrofonu dostanie i ludzie zobaczą jaki to ze mnie jełop.
4. Wszystkim psuć opinię a zwłaszcza kontrkandydatom, bo jeszcze ktoś zagłosuje na kogoś innego a nie na mnie, a tego bym nie zniósł.
5. Cicho siedzieć i zaraz po wyborach wypłacić sobie ekwiwalent za urlop i podnieś sobie pensje.
6. Mamić wszech i wobec ciemniaków P... bo to tumany i tak się nie połapią a do emerytury zostało jeszcze kilka kadencji.
7.Rozpocząć obowiązkowo jakąś budowę przed końcem, następnej kadencji, po to żeby musieli mnie wybrać na następną, bo kto im to dokończ?
8. Podnieść podatki, bo wasze problemy są moimi problemami. Jak ty płacisz podatek to kasy więcej,więc muszę sobie podnieść uposażenie, bo co z tą kasą zrobić?
Itd, itp.

Glosujcie na Darka. :P :P :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza