Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~zatroskany niezalogowany
27 października 2014r. o 12:38
żaden zarząd nie bedzie sprawował sie super, kiedy w jego zarządzie nie bedzie kogos z klanu ołenicz, babijczuk itp. Bez takiej osoby nie zaczynajcie nawet szukac złota na koncu teczy :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 14:06
~kierowca napisał(a): Nie mieszkam tu ale jestem często bo mam rodzinę tu i widzę ile się zmieniło zresztą nie tylko ja . O środki Uni też ktoś musi zadbać żeby spłonęły do gminy samo się to nie robi widać że gospodarz gminy umie to zrobić i mądrze zainwestować . Nic samo bez niczego i nikogo sie nie dzieje . Jak nic nie robi obecny Wójt to skąd tyle rzeczy w tej gminie zrobione . Stadion dla młodzieży orliki płac zabaw wycieczki też były bo wiem zajęcia z dziećmi w swietlicach wiejskich
poczytaj sobie tutaj o władzy
.
http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=26&act=showtopic&topic=43708&strona=137

~lulu niezalogowany
27 października 2014r. o 15:24
~Batista napisał(a): Nudne to jest pisane glupot bez pokrycia. Każdy normalny człowiek widzi ile jest w tej gminie zrobione i to nie dzięki ludzia w a zasadzie garstce osób siedzących przed komputerem tylko dzięki człowiekowi który chce coś zrobić . Dzięki wójtowi obraz gminy zmienił się diametralnie . I my mieszkańcy powinniśmy to docenić a nie wiecznie obrzucac błotem człowieka który zmienił pozytywnie nasza gminę .
no wlanie kazdy normalny widzi pryawte na kazdy kroku ,ale ty siedz i doceniaj :P :P
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 15:28
~kierowca napisał(a): Kiedyś mieszkałem w tej gminie i w sumie często jestem w Gromadce. Jeżdżę po całym kraju i naprawdę w porównaniu z innymi wiejskim gminami nawet osciennymi Gmina.Gromadka zrobiła ogromny postęp można powiedzieć cywilizacyjny . Wychowałem się w tej gminie więc mam obraz zmian etap po etapie i naprawdę Uszanujcię ludzie obecnego wójta . Dał chłop z siebie wszystko wraz z calym urzędem żeby.naprawdę dokonać zmian i zrobić coś dla ludzi . To jest pierwszy wójt w tej gminie dla ludzi ogólnie dostępny który rozmawia z każdym i stara się co najważniejsze dla ludzi jak i całej gminy .
no dokladnie dal z siebie wszystko zainkasowal duza banke przez te 8 lat,wywozil du....sluzbowym samochodem i wyrobil sobie mnostwo ukladow,a tobie jak chcesz to moze zalatwic robote w DINO :D ,nie bedziesz musial jezdzic PS a slyszalem ze jak Dariusz wygra wybory to bedzie zatrudnial prywatnego szofera masz szanse !! !!
~janosik niezalogowany
27 października 2014r. o 15:30
~kierowca napisał(a): Kiedyś mieszkałem w tej gminie i w sumie często jestem w Gromadce. Jeżdżę po całym kraju i naprawdę w porównaniu z innymi wiejskim gminami nawet osciennymi Gmina.Gromadka zrobiła ogromny postęp można powiedzieć cywilizacyjny . Wychowałem się w tej gminie więc mam obraz zmian etap po etapie i naprawdę Uszanujcię ludzie obecnego wójta . Dał chłop z siebie wszystko wraz z calym urzędem żeby.naprawdę dokonać zmian i zrobić coś dla ludzi . To jest pierwszy wójt w tej gminie dla ludzi ogólnie dostępny który rozmawia z każdym i stara się co najważniejsze dla ludzi jak i całej gminy .
Gdzie ty jezdzisz po wiskach w ROSJI czy po UKRAINIE pojedz to WART BOLESLAWIECKIEJ i zobacz jak powinna wygladac gmina
~re123 niezalogowany
27 października 2014r. o 16:53
No to zaczynaj mieszkaniec gminy, ten program wyborców... :)
Ja zacznę:
Punkt 1. Słuchać mieszkańców gminy, bo to są moi pracodawcy i mnie zatrudniają.
Punkt 2. twoja kolej...
~natali niezalogowany
27 października 2014r. o 17:32
~re123 napisał(a): No to zaczynaj mieszkaniec gminy, ten program wyborców... :)
Ja zacznę:
Punkt 1. Słuchać mieszkańców gminy, bo to są moi pracodawcy i mnie zatrudniają.
Punkt 2. twoja kolej...
nie tak !! sluchajcie mnie bo jestem Carem i wladca gminy ,wy jestescie kmioty dla mnie, a jak nie to wam pokaze ,kto sie sprzeciwia bedzie odtrocany pozostanie bez drogi ,lamp ,kanalizacji oraz pracy itd... glosujcie sludzy dalej na swgo pana ,moze jak bedziecie w potrzebie cos wam obieca! :>
~vvv niezalogowany
27 października 2014r. o 20:15
Ciekawa debata, powinno być tak w każdej miejscowości gminy Gromadka. A Dariusz, to już swoje zarobił, więc dziękujemy mu, niech sobie założy jakąś firmę i trochę do naszego, gminnego budżetu odda kasy.
Ciekawi mnie ile weżnie odprawy i ekwiwalentu za urlop, i znowu nas naciągnie. ;(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza