Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~jerzy niezalogowany
27 października 2014r. o 20:21
Lepiej niech on tu nic nie otwiera ,niech sie wyprowadzi i bedzie swiety spokoj :> :> :> :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~inka niezalogowany
28 października 2014r. o 8:03
Pawliszczy jest Wójtem 8 lat i niech będzie dalej nawet następne 8 lat przynajmiej widać efekty pracy jego i całego urzędu . Ciągle coś się dzieje ciągle coś się robi ,wszystko idzie do przódu i o to w tym wszystkim chodzi . Ja głosuje na Pawliszczego
~bolo niezalogowany
28 października 2014r. o 8:20
Jeśli Pawliszczy dalej zostanie na urzędzie to automatycznie rozpoczynamy procedury odłączenia naszej wsi od gminy Gromadka , Krzyżowa razem z nami zobaczymy jak wtedy będzie gospodarzył wasz kochany Wójt.
~Jennifer niezalogowany
28 października 2014r. o 8:37
~inka napisał(a): Pawliszczy jest Wójtem 8 lat i niech będzie dalej nawet następne 8 lat przynajmiej widać efekty pracy jego i całego urzędu . Ciągle coś się dzieje ciągle coś się robi ,wszystko idzie do przódu i o to w tym wszystkim chodzi . Ja głosuje na Pawliszczego

Przestał/a byś z tą gebelsowską propagandą.

Pawliszczy odchodzi i tyle :P :P :P
~Nano niezalogowany
28 października 2014r. o 9:39
Ja myślę że obecny Wójt wygra kolejna kadencję . Ludzie widzą zachodzące zmiany pozytywne zmiany co najważniejsze .
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 9:54
~bolo napisał(a): Jeśli Pawliszczy dalej zostanie na urzędzie to automatycznie rozpoczynamy procedury odłączenia naszej wsi od gminy Gromadka , Krzyżowa razem z nami zobaczymy jak wtedy będzie gospodarzył wasz kochany Wójt.

hahaha, przepraszam ale skisłam ze śmiechu :D
KRZYŻOWA ŻĄDA DOSTĘPU DO MORZA!!!
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 10:13
~ napisał(a):
~bolo napisał(a): Jeśli Pawliszczy dalej zostanie na urzędzie to automatycznie rozpoczynamy procedury odłączenia naszej wsi od gminy Gromadka , Krzyżowa razem z nami zobaczymy jak wtedy będzie gospodarzył wasz kochany Wójt.

hahaha, przepraszam ale skisłam ze śmiechu :D
KRZYŻOWA ŻĄDA DOSTĘPU DO MORZA!!!

dokładnie grupa ludzi ze stowarzyszenia z Krzyżowej już tak się rozpędziła że niedługo Krzyżowa będzie stolicą Polski !!!!!! przestańcie się tak nakręcać bo to robi się już śmieszne :) za dużo w Was jest nienawiści a wiadomo do czego to prowadzi....
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 10:14
Wiesz niedawno kisliscie ze smiechu jak z wiatrakami walczylismy i co??? miny zrzedly..... tak samo bedzie z odlaczeniem. Zobaczymy czy bedzie wam smiesznie bez tych trzech wiosek i strefy na lotnisku:) smieje sie ten co smieje sie ostatni:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza