Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 7:35
~Batista napisał(a): Nudne to jest pisane glupot bez pokrycia. Każdy normalny człowiek widzi ile jest w tej gminie zrobione i to nie dzięki ludzia w a zasadzie garstce osób siedzących przed komputerem tylko dzięki człowiekowi który chce coś zrobić . Dzięki wójtowi obraz gminy zmienił się diametralnie . I my mieszkańcy powinniśmy to docenić a nie wiecznie obrzucac błotem człowieka który zmienił pozytywnie nasza gminę .

Czytam to już zbyt długo, gdzieś tak od 7 lat i chciałbym poczytać coś innego, dupolizów mam już dosyć.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kierowca niezalogowany
27 października 2014r. o 8:19
Kiedyś mieszkałem w tej gminie i w sumie często jestem w Gromadce. Jeżdżę po całym kraju i naprawdę w porównaniu z innymi wiejskim gminami nawet osciennymi Gmina.Gromadka zrobiła ogromny postęp można powiedzieć cywilizacyjny . Wychowałem się w tej gminie więc mam obraz zmian etap po etapie i naprawdę Uszanujcię ludzie obecnego wójta . Dał chłop z siebie wszystko wraz z calym urzędem żeby.naprawdę dokonać zmian i zrobić coś dla ludzi . To jest pierwszy wójt w tej gminie dla ludzi ogólnie dostępny który rozmawia z każdym i stara się co najważniejsze dla ludzi jak i całej gminy .
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 9:21
Szkoda tylko że ta cała gmina ogranicza się tylko do miejscowości Gromadka, Modła, Nowa kuźnia i Patoka , a w miejscowościach z których jest największy dochód nic się nie robiło.
~reflektujący niezalogowany
27 października 2014r. o 9:33
~kierowca napisał(a): Kiedyś mieszkałem w tej gminie i w sumie często jestem w Gromadce. Jeżdżę po całym kraju i naprawdę w porównaniu z innymi wiejskim gminami nawet osciennymi Gmina.Gromadka zrobiła ogromny postęp można powiedzieć cywilizacyjny . Wychowałem się w tej gminie więc mam obraz zmian etap po etapie i naprawdę Uszanujcię ludzie obecnego wójta . Dał chłop z siebie wszystko wraz z calym urzędem żeby.naprawdę dokonać zmian i zrobić coś dla ludzi . To jest pierwszy wójt w tej gminie dla ludzi ogólnie dostępny który rozmawia z każdym i stara się co najważniejsze dla ludzi jak i całej gminy .

jeździsz po Polsce ale nie mieszkasz w gminie i nie wiesz, co i kto w trawie piszczy... zrobił, bo wzięliśmy kredyty 1,5 mln i Unia wsparła, teraz po wyborach opodatkuje wszystkich, tak, że dopłacimy do tej kampanii wszyscy, ale czy tylko to się liczy? a gdzie rozwój dla ducha, sportu, kultury.... na co może liczyć młodzież? ile im zrobił koncertów, wycieczek, zawodów sportowych. Gmina wyrzuciła w błoto kasę za basen, który znowu trzeba będzie łatać. Przecież tam farba odchodzi, beton popękany, gdzie jest jakaś gwarancja na te inwestycję?? czyją kasę wyrzucił, swoją?, czy naszą gminy? Jeździsz po Polsce ? przejedź się do Wielkopolski i zobacz i porównaj, chyba że porównujesz z prawobrzeżną Wisłą, tam faktycznie mogą nas wkrótce dogonić !! A co z obiecaną na papierze w 2014 r. inwestycją dla straży w Gromadce? może ktoś coś wie?
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 9:38
~Batista napisał(a): Ja myślę że obecny wójt wygra i dalej będzie realizował swój program i swoje założen
. Zrobił więcej przez 8 lat niż inni przez ostatnie 30 lat i chwala mu za to . Dzięki Dariuszowi nasza gmina poszła do przodu i idzie dalej . Niektóre miejskie gminy nie mają kanalizacji i innych rzeczy jak wodociągi nowe drogi stadiony orliki przystanki i wiele innych . Tego dokonał obecny wójt wraz z całą załoga gminy . Chwala mu za te czyny

chcę przeczytać ten program, przy najbliższej okazji podrzuć go na forum... do Krzyżowej nawet DHL go nie podrzucił...

:D
~Bolec niezalogowany
27 października 2014r. o 11:12
Urząd Gminy to nie tylko Wójt to całą rada gminy.łącznie z radnymi soltysami . Przecież obecny Wójt nie podejmuje sam decyzji kluczowych dla naszej gminy i myślę że te decyzję były i są trafione dla naszej gminy .Wystarczy się rozejrzeć
~kierowca niezalogowany
27 października 2014r. o 11:28
Nie mieszkam tu ale jestem często bo mam rodzinę tu i widzę ile się zmieniło zresztą nie tylko ja . O środki Uni też ktoś musi zadbać żeby spłonęły do gminy samo się to nie robi widać że gospodarz gminy umie to zrobić i mądrze zainwestować . Nic samo bez niczego i nikogo sie nie dzieje . Jak nic nie robi obecny Wójt to skąd tyle rzeczy w tej gminie zrobione . Stadion dla młodzieży orliki płac zabaw wycieczki też były bo wiem zajęcia z dziećmi w swietlicach wiejskich .
~haha niezalogowany
27 października 2014r. o 12:21
Szanowny kierowco! Mamy orlik ale zamknięty dla mieszkańców, mamy park z którego często dzieci i młodzież jest przeganiana, stadion zamknięty i jeszcze plany aby płacić za wstęp na mecz, bilard dla zamkniętego grona więc młodym zostaje cpn
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo