Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 12:27
~haha napisał(a): A nie wiem czy wiecie ale część osób którzy zgodzili się na wiatraki na swoich polach żałują bo unia zabierze im dotacje unijne dla rolników o czym nie zostali poinformowani

totalna bzdura :) to ja bym jeszcze dodał że sąsiedzi którzy mają obok ziemię też stracą dopłaty :):):):) dlaczego ludzie którzy nie mają wiedzy piszą zawsze takie bzdury :) nie szkoda Wam czasu ? :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 12:29
1000 zł dopłaty za 1 ha a Ci co wydzierżawili pewnia mają ok 30 tyś za 0,5 ha :) masakra ale zazdrość ludzka nie zna granic :)
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 13:54
Ja wam napisze tak. 3km od mojego domu i mozecie nawet 100 wiatrakow sobie stawiac. I w gleboko bede mial ile na tym zarobicie.

Ps. Fakt kolega z tym zabieraniem doplat to przesadzil
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 13:54
Ja wam napisze tak. 3km od mojego domu i mozecie nawet 100 wiatrakow sobie stawiac. I w gleboko bede mial ile na tym zarobicie.

Ps. Fakt kolega z tym zabieraniem doplat to przesadzil
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 14:50
~ napisał(a):
~bolo napisał(a): Jeśli Pawliszczy dalej zostanie na urzędzie to automatycznie rozpoczynamy procedury odłączenia naszej wsi od gminy Gromadka , Krzyżowa razem z nami zobaczymy jak wtedy będzie gospodarzył wasz kochany Wójt.

hahaha, przepraszam ale skisłam ze śmiechu :D
KRZYŻOWA ŻĄDA DOSTĘPU DO MORZA!!!

i przyłączenia Lwowa!
~ciekawy niezalogowany
28 października 2014r. o 14:54
~ napisał(a):
~ napisał(a): Wiesz niedawno kisliscie ze smiechu jak z wiatrakami walczylismy i co??? miny zrzedly..... tak samo bedzie z odlaczeniem. Zobaczymy czy bedzie wam smiesznie bez tych trzech wiosek i strefy na lotnisku:) smieje sie ten co smieje sie ostatni:)

a to tu Was boli !!!!!
farma wiatrowa napewno powstanie opóźniliście tylko budowę czyli później gmina będzie mogła wykorzystać kasę z podatków czy to sukces? obawiam się że nie :( to jest potężna inwestycja i nowe możliwości dla gminy !!!!! w całej Polsce ludzie protestują bo nie chcą wiatraków i mają do tego prawo najważniejszą kwestią jest fakt czy władze gminy od strony prawa nie popełnili jakiś uchybień , że sąd w sposób rzeczowy podejdzie do sprawy i już niedługo będziemy wiedzieli kiedy zacznie się budowa a każdy popełnia jakieś błędy przecież dla władz gminy to też duże wyzwanie z którym mam nadzieje że sobie poradzili
a co dzieki Wiatrakom bedzie prad tanszy ?? ?? czy przybedzie nowych miejsc pracy ?? ?? ?? czy tylko zarobia na tym interesie ci co udostepnia miejce ?? ?? ??
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 15:02
~ciekawy napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): Wiesz niedawno kisliscie ze smiechu jak z wiatrakami walczylismy i co??? miny zrzedly..... tak samo bedzie z odlaczeniem. Zobaczymy czy bedzie wam smiesznie bez tych trzech wiosek i strefy na lotnisku:) smieje sie ten co smieje sie ostatni:)

a to tu Was boli !!!!!
farma wiatrowa napewno powstanie opóźniliście tylko budowę czyli później gmina będzie mogła wykorzystać kasę z podatków czy to sukces? obawiam się że nie :( to jest potężna inwestycja i nowe możliwości dla gminy !!!!! w całej Polsce ludzie protestują bo nie chcą wiatraków i mają do tego prawo najważniejszą kwestią jest fakt czy władze gminy od strony prawa nie popełnili jakiś uchybień , że sąd w sposób rzeczowy podejdzie do sprawy i już niedługo będziemy wiedzieli kiedy zacznie się budowa a każdy popełnia jakieś błędy przecież dla władz gminy to też duże wyzwanie z którym mam nadzieje że sobie poradzili
a co dzieki Wiatrakom bedzie prad tanszy ?? ?? czy przybedzie nowych miejsc pracy ?? ?? ?? czy tylko zarobia na tym interesie ci co udostepnia miejce ?? ?? ??

a co Ty sugerujesz że jak powstanie farma wiatrowa w gminie to prąd w Polsce podrożeje ? :) głosowaliśmy za wspólnotą europejską to teraz musimy się ustosunkować nie można wiecznie brać !!!!!!! a co wiatraki przeszkadzają w szukaniu nowych miejsc pracy ? :) no chyba że ktoś planuje ferme drobiu to fakt kury mogą się przestać nieść !!!!!!! :)
~jon niezalogowany
28 października 2014r. o 15:14
~ napisał(a):
~ciekawy napisał(a):
~ napisał(a):

a to tu Was boli !!!!!

a co Ty sugerujesz że jak powstanie farma wiatrowa w gminie to prąd w Polsce podrożeje ? :) głosowaliśmy za wspólnotą europejską to teraz musimy się ustosunkować nie można wiecznie brać !!!!!!! a co wiatraki przeszkadzają w szukaniu nowych miejsc pracy ? :) no chyba że ktoś planuje ferme drobiu to fakt kury mogą się przestać nieść !!!!!!! :)
wszystkie cywilizowane kraje przechodza na solary,tylko zacofane kraje stawiaja wiatraki a i sam zauwazyles ze kury moga przestac sie niesc czyli sa strony negatywne ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza