Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy Prezydent Piotr Roman to człowiek honoru i sumienny samorządowiec, polityczny macher i kłamca, czy też nie wie co czyni ?

~RM niezalogowany
3 listopada 2014r. o 22:30
Przy Kościele na placu Zamkowym (tyłem zresztą do figury Maryji),zawisły trzy banery. Wierni zastanawiają się czy to ma związek z kanonizacją Miłościwie Nam Panującego i jego dworzan -16 listopada br.?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~RM niezalogowany
3 listopada 2014r. o 22:30
Przy Kościele na placu Zamkowym (tyłem zresztą do figury Maryji),zawisły trzy banery. Wierni zastanawiają się czy to ma związek z kanonizacją Miłościwie Nam Panującego i jego dworzan -16 listopada br.?
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 22:36
~RM napisał(a): Przy Kościele na placu Zamkowym (tyłem zresztą do figury Maryji),zawisły trzy banery. Wierni zastanawiają się czy to ma związek z kanonizacją Miłościwie Nam Panującego i jego dworzan -16 listopada br.?

Bez namaszczenia (lub nie) mieszkańców - wyborców "kanonizacja"MNP nie może odbyć się. I Ty tez możesz mieć swój udział aby odbyła się ona lub nie.
~ciekawy niezalogowany
4 listopada 2014r. o 1:31
Ciekawe ja to jest?
będzie czy nie będzie tego podatku.
To w końcu
był przekręt czy nie
bo mieszkańcy są zdezorientowani
Marczewski zadał pytanie na fb Zielińskiemu, który udaje że "nikto nie je doma" choć wpisuje nowe posty :)
Teraz niech mi to ktoś wytłumaczy :)
~pytam niezalogowany
4 listopada 2014r. o 6:17
~ciekawy napisał(a): Ciekawe ja to jest?
będzie czy nie będzie tego podatku.
To w końcu
był przekręt czy nie
bo mieszkańcy są zdezorientowani
Marczewski zadał pytanie na fb Zielińskiemu, który udaje że "nikto nie je doma" choć wpisuje nowe posty :)
Teraz niech mi to ktoś wytłumaczy :)
2900
#falco nieaktywny
4 listopada 2014r. o 6:26
wyjaśni się to tak jak sprawa ''tuskowego abonamentu'' ;)

kiedyś ''przyjdą nocą,kolbami w drzwi załomocą...'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~??? niezalogowany
4 listopada 2014r. o 7:47
falco napisał(a): wyjaśni się to tak jak sprawa ''tuskowego abonamentu'' ;)

kiedyś ''przyjdą nocą,kolbami w drzwi załomocą...'' :D

Znaczy że co? że P I S przejmie władzę?
służby specjalne wywęszą wszystko a Waciarewić jak KAPO będzie wykonywał egzekucje? ze słowami
Nie zapomnimy Smoleńska i poległych tam bohaterów?

Taka przyszłość nas czeka?
to może być prawda, jeśli jeszcze jedną kadencję zostanie na stanowisku Jerzy Marian, potem stanowisko będzie dziedziczne.
Więc razem 16 listopada do urn
kreślmy wszystkich, tylko nie człowieka dwojga imion,
on się już nachapał, miasto tonie w długach, emigracja większa niż po wojnie.
Czas na zmiany, niech wiatr odnowy i do nas DOLATA
:)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 listopada 2014r. o 8:04
Zgadza się, Małkowski na Prezia ! :)

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza