Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

IMIONA NASZYCH DZIECI

~Marika niezalogowany
4 listopada 2014r. o 20:20
jak maja na imiona Wasze dzieci interesuje mnie temat poniewaz niedlugo zostane mama po raz drugi i nie mam za bardzo pomyslu :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aa niezalogowany
4 listopada 2014r. o 20:39
Anastazja lub Mikołaj :)
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 20:41
Szkoda mi tego dziecka,którego "mądra"matka pyta o imiona dzieci bo nie wie jak je nazwać. :| :| :|
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 21:22
~Marika napisał(a): jak maja na imiona Wasze dzieci interesuje mnie temat poniewaz niedlugo zostane mama po raz drugi i nie mam za bardzo pomyslu :P

Hej,wszystko z tobą w porządku? To ma być żart? Czy coś zgoła innego ,bardziej poważnego? ;( Jak możesz nie wiedzieć i nie mieć pomysłu na imię dla swego dziecka? :| Chcesz naśladować innych? Podoba ci się cudze????? To jakaś groteska i bardzo mnie zasmuca fakt ,że istnieje matka co nie ma imienia dla swego dziecka,wiesz ,to nawet trochę przeraża,jak się głębiej zastanowić.
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 22:20
i nawet nie wie, czy to będzie chłopiec, czy dziewczynka :(żal mamuni!
~aneta niezalogowany
4 listopada 2014r. o 22:33
bez przesady, ludzie ogarnijcie się. przecież równie dobrze autorkę mogła wiadomość o dziecku zaskoczyć niedawno. każdy szuka inspiracji na imię dla dziecka, nikogo nie trzeba naśladować żeby wybrać imię dla swojego dziecka, nawet jeżeli córka koleżanki czy sąsiadki ma tak na imię. powodzenia mamusi życzę
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 22:39
~aneta napisał(a): bez przesady, ludzie ogarnijcie się. przecież równie dobrze autorkę mogła wiadomość o dziecku zaskoczyć niedawno. każdy szuka inspiracji na imię dla dziecka, nikogo nie trzeba naśladować żeby wybrać imię dla swojego dziecka, nawet jeżeli córka koleżanki czy sąsiadki ma tak na imię. powodzenia mamusi życzę

No tak. Niedługo zostanie mamusią i dowiedziała się o tym w 8 miesiącu ciąży.
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 23:21
mi sie strasznie podobają imiona:
Konrad, Filip, Nicola, Nadia,
więcej imion znajdziesz na takiej stronce jak np:
http://dzidziusiowo.pl/ciaza-i-porod/baza-imion
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!