Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie wybrali władze miasta i powiatu
~Adam Biesiadecki niezalogowany
17 listopada 2014r. o 8:13
Bardzo dziękuję moim wyborcom za zaufanie . Postaram się dotrzymać słowa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
17 listopada 2014r. o 8:36
~Adam Biesiadecki napisał(a): Bardzo dziękuję moim wyborcom za zaufanie . Postaram się dotrzymać słowa
Postaram?? Albo się słowa dotrzymuje albo nie. Powodzenia
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 8:40
Biesiadecki teraz znowu bedzie mowil, ze ja nic nie moge, i tak zrobia co chca, ze radni i roman to jak ojciec i dzieci, a dzieci sprzeciwic ojcu sie nie moga itp. Stracony mandat dla czlowieka
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 8:53
~ napisał(a): Kochani!
Nie ma Pokladka, Nowaka i Zmaczyńskiego!!!
Wykoszeni przez młodych!!!

:) ;)
~wstyd niezalogowany
17 listopada 2014r. o 8:56
No i mamy FORUM ROMANUM.
Teraz wszystko w rękach Piotrka Klasy, żeby pilnował, patrzył, myślał za 10-ciu.
Ulica Willowa pokazała dla mnie , że kompletnie ignoruje swoje sprawy. Z przykrością przyjmuję wynik wyborów mając jednocześnie szacunek dla demokratycznej woli większości.
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 8:59
~parafianin napisał(a): Nie pomogły nawet wielkie banery przed kościołem... :D

Przedstawicielami władzy powinni być ludzie, którzy poprawnie posługują się językiem polskim ;)
2161
#fobiak nieaktywny
17 listopada 2014r. o 9:00
~wstyd napisał(a): Z przykrością przyjmuję wynik wyborów mając jednocześnie szacunek dla demokratycznej woli większości.

demokratyczna wiekszosc do wyborow nie chodzi, wiec ten twoj poscik jest bez znaczenia
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 9:02
Brawo mieszkańcy! Mądrość zwyciężyła!
Gratulacje dla KWW Piotra Romana!
:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.