Po raz kolejny okazuje się że zwyciężają ci którzy mają największe budżety .Wiarę w programy , dobre chęci , rozsądek , instynkt samozachowawczy , troskę o przyszłe pokolenia wkładamy między bajki .
Nie mogę nawet pogratulować zwycięzcom bo ci mając w ręku przyzwolenie społeczne dokonają dzieła zniszczenia do końca.
Nie będziemy mieli pracy , opieki zdrowotnej , poczucia stabilizacji , bezpieczeństwa ale będziemy mieli SILNE PAŃSTWO I ZADOWOLONĄ Z SIEBIE ADMINISTRACJĘ .
Teraz gdy wnuki zapytają mnie " Dziadku , jaki ty kraj zostawiłeś nam po sobie ? "
Z czystym sumieniem powiem " Zrobiłem wszystko co w mojej mocy aby było lepiej i normalniej.
To nie ja przegrałem -- przegrało Polskie społeczeństwo z partyjniactwem , egoizmem , hipokryzją i zwykłą pazernością.
Największa przywara Polaków " przed szkodą i po szkodzie ... " nadal aktualna.
Wiele lat temu już apelowałem " Dokonajmy pokojowej ewolucji systemu aby nasze wnuki nie musiały dokonywać krwawej rewolucji "
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.