Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie wybrali władze miasta i powiatu
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 1:15
A tam taka fajna babka startowała
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
17 listopada 2014r. o 1:57
Po latach do Rady Miasta jako radny powraca Dariusz Mucha (KWW Piotra Romana), startujący z okręgu nr 20.

Dopisane 17.11.2014r. o godz. 01:57:

Wchodzi tez SKÓRA Alojzy (KWW Piotra Romana)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 3:48
Istotne juz 4 godz temu podaly a czemu wy dopiero teraz??
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 6:28
Widać, że nowy Prezydent będzie miał z lekka opozycyjną Radę, ale to dobrze.
~do też tylda -teaz tylda niezalogowany
17 listopada 2014r. o 6:39
Boluś Nowak poza Radą Miasta - pięknie dzień się zaczął.
11445
PanM
17 listopada 2014r. o 6:44
No i po wyborach.

Po raz kolejny okazuje się że zwyciężają ci którzy mają największe budżety .Wiarę w programy , dobre chęci , rozsądek , instynkt samozachowawczy , troskę o przyszłe pokolenia wkładamy między bajki .

Nie mogę nawet pogratulować zwycięzcom bo ci mając w ręku przyzwolenie społeczne dokonają dzieła zniszczenia do końca.
Nie będziemy mieli pracy , opieki zdrowotnej , poczucia stabilizacji , bezpieczeństwa ale będziemy mieli SILNE PAŃSTWO I ZADOWOLONĄ Z SIEBIE ADMINISTRACJĘ .

Teraz gdy wnuki zapytają mnie " Dziadku , jaki ty kraj zostawiłeś nam po sobie ? "
Z czystym sumieniem powiem " Zrobiłem wszystko co w mojej mocy aby było lepiej i normalniej.
To nie ja przegrałem -- przegrało Polskie społeczeństwo z partyjniactwem , egoizmem , hipokryzją i zwykłą pazernością.

Największa przywara Polaków " przed szkodą i po szkodzie ... " nadal aktualna.

Wiele lat temu już apelowałem " Dokonajmy pokojowej ewolucji systemu aby nasze wnuki nie musiały dokonywać krwawej rewolucji "

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~staszica niezalogowany
17 listopada 2014r. o 6:46
osiedle Staszica nie dla Romana ostatni bastion normalności i oporu w GRODZIE ROMANA
~embrozbawełny niezalogowany
17 listopada 2014r. o 7:02
Niestety, w Bolesławcu po wyborach zmienia się tylko kolory budynków. Nowych miejsc dalej nie będzie. KWW PR - never.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza