Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Robert Relich wybrany na kolejną kadencję

~ niezalogowany
21 listopada 2014r. o 22:43
Pozdrowienia dla karawaniarzy.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Papuga niezalogowany
21 listopada 2014r. o 22:50
~ napisał(a): Psy szczekają, karawana idzie dalej :D

Amen :)
~Papuga niezalogowany
22 listopada 2014r. o 11:40
... Jak myślisz (...), że teraz biadolenie na forum coś pomoże, to masz nie po kolei we łbie. Jeszcze raz powtarzam - trzeba było iść na wybory, a nie teraz żółcią zalewać forum :> Dostaliście malkontenci broń do ręki - zagłosować przeciwko RR. Ale po co się wysilać prawda?

Zmoderowano 22.11.2014 godz.14:17 - powód: usunięcie ubliżającego posta i takich też odpowiedzi (moderator)
~malkolm niezalogowany
22 listopada 2014r. o 13:33
Szanowna Papugo to że jesteś źle wychowana i arogancka to twój problem i twojego męża który musi się za ciebie wstydzić ,ale powiedz jedno skoro jest tak dobrze w G N do dlaczego jest źle wczoraj jechałem przez całą gminę Osiecznica i wszystkie słupy ogłoszeniowe na których były kandydatury na radnych są elegancko pousuwane posprzątane i wiszą następne ogłoszenia, natomiast przejedź się po G Nowogrodziec syf, kiła i kupa fruwających papierów więc pytam czy twój góru to dobry burmistrz i gospodarz.
~Papuga niezalogowany
22 listopada 2014r. o 14:06
Po pierwsze, to naucz się korzystać ze słownika ortograficznego, bo rażą po oczach te babole :> Po drugie, nie wiem dlaczego ci przyszło do głowy, że ktoś się ze mną męczy? A po trzecie, syf powinny pousuwać po sobie komitety wyborcze.
~ww niezalogowany
22 listopada 2014r. o 14:22
Dobrze Papuga piszesz, ale niektórym po porażce podniósł się poziom żółci i wpłynął do mózgu.
~obserwator niezalogowany
22 listopada 2014r. o 20:19
Przeraza mnie chamstwo w wypowiedzi internauty z dnia 19.11.2014r g.17, 30.Powiedz co własną osoba reprezentujesz zanim kogos oczernisz. Mam tu uwage do prowadzacych ten blog. Ile minie jeszcze czasu abm mógł przeczytać coś ciekawszego. Panie redaktorze nie tylko ja ale wielu ludzi ma do Pana pretensję za stroniczość w tym temacie. Myśle, ze powiat boleslawiecki ma wiecej gmin, a Pan wali tylko o gminie Nowogrodziec i podsyca nieprzyjazna atmosfere. Zyczę Panu wiele ciekawszych reportazy. Wyrazam nadzieję, ze ten tekst pozostanie i nie wykasuje go Pan.
~ niezalogowany
22 listopada 2014r. o 22:40
To ptaszysko jest tak wredne że przyprawia mnie o wymioty.Najgorzej jak ktoś skończył siódemę a udaje polonistę. :P :P
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo