~obserwator napisał(a): Przeraza mnie chamstwo w wypowiedzi internauty z dnia 19.11.2014r g.17, 30.Powiedz co własną osoba reprezentujesz zanim kogos oczernisz. Mam tu uwage do prowadzacych ten blog. Ile minie jeszcze czasu abm mógł przeczytać coś ciekawszego. Panie redaktorze nie tylko ja ale wielu ludzi ma do Pana pretensję za stroniczość w tym temacie. Myśle, ze powiat boleslawiecki ma wiecej gmin, a Pan wali tylko o gminie Nowogrodziec i podsyca nieprzyjazna atmosfere. Zyczę Panu wiele ciekawszych reportazy. Wyrazam nadzieję, ze ten tekst pozostanie i nie wykasuje go Pan.
~Papuga napisał(a):~obserwator napisał(a): Przeraza mnie chamstwo w wypowiedzi internauty z dnia 19.11.2014r g.17, 30.Powiedz co własną osoba reprezentujesz zanim kogos oczernisz. Mam tu uwage do prowadzacych ten blog. Ile minie jeszcze czasu abm mógł przeczytać coś ciekawszego. Panie redaktorze nie tylko ja ale wielu ludzi ma do Pana pretensję za stroniczość w tym temacie. Myśle, ze powiat boleslawiecki ma wiecej gmin, a Pan wali tylko o gminie Nowogrodziec i podsyca nieprzyjazna atmosfere. Zyczę Panu wiele ciekawszych reportazy. Wyrazam nadzieję, ze ten tekst pozostanie i nie wykasuje go Pan.
Absolutnie zgadzam się z tym! Redaktor podłapał paru przeciwników (czyt. głupków) RR i pewnie zaciera łapki z jałowej dyskusji :> Ja spadam, a RR życzę wszystkiego dobrego na następne 4 lata :)
~Papuga napisał(a):~ napisał(a): Psy szczekają, karawana idzie dalej :D
Amen :)