Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Robert Relich wybrany na kolejną kadencję

~Papuga niezalogowany
22 listopada 2014r. o 23:08
~obserwator napisał(a): Przeraza mnie chamstwo w wypowiedzi internauty z dnia 19.11.2014r g.17, 30.Powiedz co własną osoba reprezentujesz zanim kogos oczernisz. Mam tu uwage do prowadzacych ten blog. Ile minie jeszcze czasu abm mógł przeczytać coś ciekawszego. Panie redaktorze nie tylko ja ale wielu ludzi ma do Pana pretensję za stroniczość w tym temacie. Myśle, ze powiat boleslawiecki ma wiecej gmin, a Pan wali tylko o gminie Nowogrodziec i podsyca nieprzyjazna atmosfere. Zyczę Panu wiele ciekawszych reportazy. Wyrazam nadzieję, ze ten tekst pozostanie i nie wykasuje go Pan.

Absolutnie zgadzam się z tym! Redaktor podłapał paru przeciwników (czyt. głupków) RR i pewnie zaciera łapki z jałowej dyskusji :> Ja spadam, a RR życzę wszystkiego dobrego na następne 4 lata :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
22 listopada 2014r. o 23:25
Łał przeciwnicy to głupcy?

Pelecam orzeczenia WSA października br do zwrotu prawie okrągły milion. Głupcy teraz zapłacą...

Ówczesny kandydat na burmistrza nie chwalił się swoim sukcesem....

Papugo proszę konkretnie jakiego przeciwnika uważasz za głupka.
~megi niezalogowany
22 listopada 2014r. o 23:33
Gratulacje dla Pana Relicha
~ niezalogowany
23 listopada 2014r. o 0:05
~Papuga napisał(a):
~obserwator napisał(a): Przeraza mnie chamstwo w wypowiedzi internauty z dnia 19.11.2014r g.17, 30.Powiedz co własną osoba reprezentujesz zanim kogos oczernisz. Mam tu uwage do prowadzacych ten blog. Ile minie jeszcze czasu abm mógł przeczytać coś ciekawszego. Panie redaktorze nie tylko ja ale wielu ludzi ma do Pana pretensję za stroniczość w tym temacie. Myśle, ze powiat boleslawiecki ma wiecej gmin, a Pan wali tylko o gminie Nowogrodziec i podsyca nieprzyjazna atmosfere. Zyczę Panu wiele ciekawszych reportazy. Wyrazam nadzieję, ze ten tekst pozostanie i nie wykasuje go Pan.

Absolutnie zgadzam się z tym! Redaktor podłapał paru przeciwników (czyt. głupków) RR i pewnie zaciera łapki z jałowej dyskusji :> Ja spadam, a RR życzę wszystkiego dobrego na następne 4 lata :)

Pocałuj go w cztery litery
~ niezalogowany
23 listopada 2014r. o 0:39
~Papuga napisał(a):
~ napisał(a): Psy szczekają, karawana idzie dalej :D

Amen :)

Jak na "papugę" przystało znowu coś bezmyślnie powtórzyła.

Wyobrażam sobie, po jej wpisach, że to ptaszysko wygląda tak jak opisuje papugę K. Makuszyński w "Koziołku Matołku":
"Odezwała się papuga, bardzo stara, zła i łysa ... "
Widać prawda o jej idolu bardzo ją denerwuje, dlatego tak obraża wszystkich, którzy starają się tę prawdę pokazywać.
~ niezalogowany
23 listopada 2014r. o 9:25
Czy wiecie że Papuga ma jeden zwój mózgu więcej od kury- żeby nie chodziła po podwórku i nie kupczyła.
~gienuch niezalogowany
23 listopada 2014r. o 10:24
To chyba koniec pana Katy. Ani do ratusza ani do powiatu. Powinien wycofać się z polityki..
~BB niezalogowany
23 listopada 2014r. o 11:14
Czy odejdzie z polityki czy nie, to sam zobaczy. 1538 wyborców poszło za Katą. Co prawda burmistrz miał 2 x więcej, ale marketing polityczny mówi, że zawsze największe szanse ma w wyborach sprawujący władzę /gazetki, strona gminy, dysponowanie świetlicami, uniemożliwianie spotkań przedwyborczych w tychże świetlicach innym kandydatom itp., itd./To Rada Gminy jest organem stanowiącym prawo i nadzorującym pracę burmistrza. Burmistrz jest organem wykonawczym. Rada jakby nowa, a w rzeczywistości stara. Co pokażą, czy będą mieli własne zdanie, czy ponownie będzie 15 za, 0 przeciw? Zobaczymy.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza