Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Feromony. Działają czy nie?

~Nocna przerwa. niezalogowany
26 listopada 2014r. o 3:17
Widzę, że ktoś nie może spać.
!! !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Adaś niezalogowany
26 listopada 2014r. o 7:43
Najlepszym feromonem jest wypchany portfel i porządna bryka ...................dezodoranty to dla bezrobotnych raczej .
~ niezalogowany
26 listopada 2014r. o 8:05
~Adaś napisał(a): Najlepszym feromonem jest wypchany portfel i porządna bryka ...................dezodoranty to dla bezrobotnych raczej .

Dokładnie chcecie ładną babkę to musicie mieć sporo kasy, zobaczcie w TV stary, gruby, obleśny facet i obok niego laska lat 20. A że puka ją przy okazji ogrodnik, trener, sąsiad ... to już inna historia :)
Taki jest ten świat, liczy się kasa i tyle.
~andrela niezalogowany
26 listopada 2014r. o 8:16
Nie mam ani wypchanego portfela ani dobrej bryki :D
Wczoraj sobie wieczorem usiadłam i zamówiłam sobie dwa opakowania feromonów. Z dwóch różnych miejsc dla porównania.
Pierwsze: Love & Desire
Drugie: Sexual Attraction
Perfumy i skoncentrowana esencja. Kurczę, strasznie jestem ciekawa, a że nie jest to żadna fortuna to zobaczymy. Przetestuje się.
~ niezalogowany
26 listopada 2014r. o 8:43
~andrela napisał(a): Nie mam ani wypchanego portfela ani dobrej bryki :D
Wczoraj sobie wieczorem usiadłam i zamówiłam sobie dwa opakowania feromonów. Z dwóch różnych miejsc dla porównania.
Pierwsze: Love & Desire
Drugie: Sexual Attraction
Perfumy i skoncentrowana esencja. Kurczę, strasznie jestem ciekawa, a że nie jest to żadna fortuna to zobaczymy. Przetestuje się.

Widzę że grubo:)
Żeby tylko nie było tak jak w kawale o Ameryce.
Tadzio opowiada koledze o Ameryce:
Wiesz ta Ameryka to świetny kraj.
Wychodzisz z samolotu i uprawiasz sex, wsiadasz do taksówki i sex.
Idziesz na disco to uprawiasz sex przez kilka godzin.
Super, mówi kolega Tadzia i pyta kiedy tam byłeś?
Tadzio odpowiada że nie był, tylko żona mu opowiadała
:P
~ niezalogowany
26 listopada 2014r. o 10:04

I to jest cała prawda :D możesz być brzydki , nawet zezowaty lecz jak jesteś w miarę ustawiony kobiety i tak bedą Cię chcieć :D
Przykład mojego znajomego , ma swoje mieszkanie w miarę dobre auto i czesto sobie sprowadza panny na tak zwany raz, większość z nich od razu chce z nim zamieszkać :D by sie uwolnić od mieszkania z rodzicami w bloku :> jak widać mieszkanie to duży atut i świetny feromon.
~pan nietoperz niezalogowany
26 listopada 2014r. o 21:14
~ napisał(a): Widzę że grubo:)
Żeby tylko nie było tak jak w kawale o Ameryce.
Tadzio opowiada koledze o Ameryce:
Wiesz ta Ameryka to świetny kraj.
Wychodzisz z samolotu i uprawiasz sex, wsiadasz do taksówki i sex.
Idziesz na disco to uprawiasz sex przez kilka godzin.
Super, mówi kolega Tadzia i pyta kiedy tam byłeś?
Tadzio odpowiada że nie był, tylko żona mu opowiadała :P

A Ty to tak z doświadczenia piszesz bo testowałeś czy po prostu kolega Tobie powiedział?
Jak ja uwielbiam jak udzielają się ludzie którzy nie próbowali takich metod a negują i wymądrzają się...
Ty kupiłaś damskie a jest jakiś odpowiednik tych Love Desire ale dla Facetów? jak będziesz wiedzieć coś więcej to napisz, podziel się z nami spostrzeżeniami :)

Zmoderowano 26.11.2014 godz.21:50 - powód: topposting (moderator)
2987
#Nightmare nieaktywny
27 listopada 2014r. o 4:48
Też myślałem, że feromony to ściema. Jak kupiłem żonie Relationship Magic for Woman - po powąchaniu tego specyfiku zaczęliśmy się razem śmiać bez powodu :) Bardzo dziwne to było. Żona potwierdziła, że w pracy mężczyźni zachowywali się w jej obecności inaczej niż zwykle.
Wykorzystała też Relationship Magic podczas egzaminu praktycznego na prawo jazdy - egzamin zdany.
Z feromonów dla mężczyzn polecam BTB.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo