Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Feromony. Działają czy nie?

~andrela niezalogowany
27 listopada 2014r. o 8:14
Jestem w szoku. Siedzę sobie dzisiaj w domu a tutaj zapukał kurier z paczką feromonów :P
Przyszły na razie tylko Love & Desire bo kupowałam z dwóch sklepów :P
Jeszcze takiej szybkiej dostawy nie miałam.
Pierwsze wrażenia fajne.Zapach mi się podoba bo lubię takie kwiatowe wonie. Nawet się nie spodziewałam,że będzie taki fajny. Ciekawa jestem jak będzie się trzymał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Eda298 niezalogowany
27 listopada 2014r. o 19:10
Napisz coś więcej na ich temat - ile dokładnie kosztowały, czy zauważyłaś, aby faceci jakoś bardziej ochoczo reagowali :) ?
~ niezalogowany
27 listopada 2014r. o 19:24
One nie działają to tylko placebo :D na faceta najlepiej działa ładne ciało kobiety - czytaj jędrne i zgrabne a nie jak po wypadku :D kobiety otyłe oraz z zanikiem piersi lub coś co było kiedyś piersiami nawet jak wyleją na siebie 3 flakoniki tego zapachu to nie pomoże :)
~ niezalogowany
28 listopada 2014r. o 0:49
~ napisał(a): One nie działają to tylko placebo :D na faceta najlepiej działa ładne ciało kobiety - czytaj jędrne i zgrabne a nie jak po wypadku :D kobiety otyłe oraz z zanikiem piersi lub coś co było kiedyś piersiami nawet jak wyleją na siebie 3 flakoniki tego zapachu to nie pomoże :)

Ale bzdury ,że trudno o większe nonsensy ,to co piszesz to chyba dotyczy jakichś samców mających na celu wyłącznie seks.Odpowiedz mi skąd w takim razie widzi się tyle szczęśliwych par i dziewczyny mają nadwagę,albo są zbyt chude ,albo ogólnie nie grzeszą urodą a ich faceci świata za nimi nie widzą,zapewniam cię ,ze niczego na siebie nie wylewają a są szanowane i kochane nad życie.Najlepszym feromonem jest inteligencja,szczerość,,życzliwość,poczucie humoru,opiekuńczość,wierność,oddanie,zaufanie i to wszystko co składa się na słowo miłość.
~ niezalogowany
28 listopada 2014r. o 1:06
Niech zgadnę jesteś gruba lub brzydka :D są różne formy aby sie dowartościować , TY wybrałaś akurat tą :) miłość wymarła razem z pojawieniem sie materializmu , dla wielu to jest najlepszy feromon !!
~klucz-nick niezalogowany
28 listopada 2014r. o 8:43
~ napisał(a): Ale bzdury ,że trudno o większe nonsensy ,to co piszesz to chyba dotyczy jakichś samców mających na celu wyłącznie seks.Odpowiedz mi skąd w takim razie widzi się tyle szczęśliwych par i dziewczyny mają nadwagę,albo są zbyt chude ,albo ogólnie nie grzeszą urodą a ich faceci świata za nimi nie widzą,zapewniam cię ,ze niczego na siebie nie wylewają a są szanowane i kochane nad życie.Najlepszym feromonem jest inteligencja,szczerość,,życzliwość,poczucie humoru,opiekuńczość,wierność,oddanie,zaufanie i to wszystko co składa się na słowo miłość.
przestań się odurzać jakimiś feromonami i nie piernicz takich głupot tylko kasa się liczy.miłość?to mit!

Zmoderowano 28.11.2014 godz.17:57 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
28 listopada 2014r. o 11:29
Przecież dziewcze wysyła jasny sygnał że szuka jelenia do ogródka pielenia. ;)
6979
E
28 listopada 2014r. o 15:48
~ napisał(a): miłość wymarła razem z pojawieniem sie materializmu

Nie:)
~klucz-nick napisał(a): tylko kasa się liczy.miłość?to mit!

Nie :)
Opowiedziałabym Wam tu wiele historii, o prawdziwej miłości, ale dyskrecja, to moje drugie imię :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza