Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Feromony. Działają czy nie?

11060
sloneczko010981
28 listopada 2014r. o 17:00
Jak to miłość wymarła? Spadliście z czegoś? Skoro takie coś jak ja ma cudownego partnera od paru lat, to nie ma mowy o żadnym wymieraniu, no chyba, że mój facet jest jakimś dziwadłem. Ale nie wydaje mi się. Pozdrawiam wszystkich szczęśliwie zakochanych :)

Dopisane 28.11.2014r. o godz. 17:00:

No dobra, może przesadziłam pisząc o sobie "takie coś", lepiej chyba zabrzmi taka osoba jak ja i tego się trzymajmy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 listopada 2014r. o 17:21
~ napisał(a): Niech zgadnę jesteś gruba lub brzydka :D są różne formy aby sie dowartościować , TY wybrałaś akurat tą :) miłość wymarła razem z pojawieniem sie materializmu , dla wielu to jest najlepszy feromon !!

Weź się schowaj ,razem ze swoimi "madrościami " i jasnowidzeniem. Takiego "jasnowidza" jeszcze świat nie oglądał :D :D .Nie jestem kobietą,mam oczy otwarte i widzę,po prostu widzę, "brzydkie i grube" są w szczęsliwych związkach ,bo nie wszyscy faceci maja takie płytkie myślenie jak ty.
~ niezalogowany
28 listopada 2014r. o 17:25
~klucz-nick napisał(a): przestań się odurzać jakimiś feromonami i nie piernicz takich głupot tylko kasa się liczy.miłość?to mit!

Ty "Gerwazy" co i w jakim temacie byś napisał ,to i tak o d,,pę rozbic :P

Zmoderowano 28.11.2014 godz.17:56 - powód: topposting (moderator)
6979
E
28 listopada 2014r. o 19:44
sloneczko010981 napisał(a): Skoro takie coś jak ja ...przesadziłam pisząc o sobie "takie coś"

Tyle Twojego szczęścia, że się poprawiłaś, bo już miałam na Ciebie nakrzyczeć ;) (nie ma takiego emotikona :D)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
11060
sloneczko010981
28 listopada 2014r. o 21:36
No pewnie z rok temu to bym się nie poprawiła, ale idzie ku lepszemu, więc trzeba się nauczyć kochać siebie.
6979
E
28 listopada 2014r. o 22:10
I tak trzymaj :) Polecam książkę "Być kobietą" Ingrid Trobisch.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~ niezalogowany
28 listopada 2014r. o 23:32
Najlepszy feromon na faceta to zachwycać się nim i wszystkim co robi :)
~realistka niezalogowany
28 listopada 2014r. o 23:47
~ napisał(a): Najlepszy feromon na faceta to zachwycać się nim i wszystkim co robi :)

bez przesady :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!