Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt interesów w Straży Miejskiej
~ niezalogowany
29 listopada 2014r. o 0:03
Bernard napisał(a):
~Ramaj napisał(a): Ciekawe ile z 175 głosów było na Pańskiego brata bo na płachtach na mieście był Pan bez imienia.Fe.

Pewnie wszystkie : )
Bo na stronie, ulotce i w spocie tv też używałem tego samego nazwiska a także głosu i wyglądu brata : )

Brak imienia to tylko taka maleńka niewinna socjotechnika wyborcza
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 listopada 2014r. o 0:09
Szkoda ,że TTV nie zajrzała na nasz cmentarz komunalny, gdzie radny miejski łączy mandat z szefowaniem w z-dzie spółki miejskiej. Co sprytniejsi szefowie miejskich spółek ulokowali się jako radni powiatowi. Warto się temu przyglądać i upowszechniać w mediach.
~iekawy niezalogowany
29 listopada 2014r. o 8:43
Ciekawi mnie taka oto sytuacja:
"Kowalski" popełnia wykroczenie (np wyrzuca odpady w parku) i zostaje przyłapany przez straż miejską. Sprawa zostaje skierowana do sądu bo "Kowalski" nie czyje się winny, więc oskarżony idzie do "komendante" i wynajmuje go jako własnego przedstawiciela w sądzie.
W taki to sposób oskarżyciel staje się obrońcą, dalej nie widać konfliktu interesów?
~anonim 1 niezalogowany
29 listopada 2014r. o 8:52
Mam już zaglądania innym do portfela. Zgodnie z przepisami prawa wszystkie osoby piastujące określone stanowiska publiczne muszą składać oświadczenia majątkowe. Dotyczy to także Komendanta Straży Miejskiej. Do tej pory nikt specjalnie nie zwracał na to uwagi a oświadczenia cały czas są publikowane. Jeżeli jest to niezgodne z prawem to są organy, które powinny były się tym zająć. A mnie się wydaje, że komuś bardzo zależy albo zależało aby ta sprawa wyszła akurat w tym momencie.
~ble niezalogowany
29 listopada 2014r. o 9:02
Tak właśnie, tylko niestety pan pseudo dziennikarz nie przewidział,że drugiej tury nie będzie....buahahahahahahaha...przecież wywiad z panem Jośko trzeba było wyszukać bo zdaje się że materiał ma już swoje lata.wielkie mi halo....
~A niezalogowany
29 listopada 2014r. o 9:55
Czyli jak zrobiłeś coś źle 10 lat temu, możesz tak robić ciągle bo nikt cię wtedy nie przyłapał?
Pokrętna filozofia.
~gg niezalogowany
29 listopada 2014r. o 11:55
Takie działanie może jest zgodne z prawem ale zalatuje na odległość;(
~ niezalogowany
29 listopada 2014r. o 12:00
Ciekawe jak to rozdzielić , przecież na rozprawy do sądu chodzi się w godzinach pracy, a nie w nocy czy to rzeczywiście nie koliduje?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza