~ napisał(a): Czy ktoś z państwa wie coś na temat 12 milionów długu dla BDN bo słyszałem że wszystko jest na dobrej drodze.
Blackjack napisał(a):~ napisał(a): Czy ktoś z państwa wie coś na temat 12 milionów długu dla BDN bo słyszałem że wszystko jest na dobrej drodze.
Na dobrej dla przeciwników Relichta, czy dla mieszkańców? Bo to dwie różne scenariusze. :D
~ napisał(a):Blackjack napisał(a):~ napisał(a): Czy ktoś z państwa wie coś na temat 12 milionów długu dla BDN bo słyszałem że wszystko jest na dobrej drodze.
Na dobrej dla przeciwników Relichta, czy dla mieszkańców? Bo to dwie różne scenariusze. :D
Dobry scenariusz dla mieszkańców i przeciwników Relicha,myślę że przeciwnicy Relicha woleli by przejąć gminę bez zadłużenia.Chyba znasz plany PIS który będzie wprowadzał dwu kadencyjność z opcją zerową.
Blackjack napisał(a):~ napisał(a):Blackjack napisał(a):~ napisał(a): Czy ktoś z państwa wie coś na temat 12 milionów długu dla BDN bo słyszałem że wszystko jest na dobrej drodze.
Dobry scenariusz dla mieszkańców i przeciwników Relicha,myślę że przeciwnicy Relicha woleli by przejąć gminę bez zadłużenia.Chyba znasz plany PIS który będzie wprowadzał dwu kadencyjność z opcją zerową.
I tu was zadziwię, też jestem za dwu kadencyjnością na takich stanowiskach. Plus audyt po zmianie władzy, rozliczenie poprzednika.
Mam nadzieję, że zamiast w długi to gmina zainwestuje teraz w odprawy dla pracowników ośrodka zdrowia i wymieni całą kadrę, zwłaszcza "panny" w rejestracji :D