Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

restauracje na swieta

~ niezalogowany
16 grudnia 2014r. o 11:17
A gdzie są wolne miejsca na Sylwestra? ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pracowity kelner niezalogowany
16 grudnia 2014r. o 11:32
"Może i masz rację nie potępiam, to Twoje zdanie ale skoro taki wlasciciel zechce otworzyć restauracje w te dni niech będzie on kucharzem, kelnerem itp sam w tych dniach. Bo owszem fajnie, że lokal otwarty, ludzie zadowoleni szef pójdzie do domu dalej swietowac z rodziną a ludzie pracujacy w tymże lokalu zostawią swoją rodzinę ippójdą do pracy..."

Akurat w Bolesławcu tak się składa, że to właśnie właściciele stoją za barem, kelnerują , robią zaopatrzenie i ostatni zamykają.Podam przykład Willisa, Rafaello Słonecznej, Opałkowej, Giovanny,itd.

Jako kelner świadomie wybrałem pracę . W niedzielę i święta!
Za to mogę coś w urzędzie załatwić w poniedziałek. Dla mnie praca to pieniądze na życie. Co mi po wolnym 24,25,26,12 w Sylwestra , na Nowy Rok i w Trzech Króli?
Taką mam pracę i wtedy zarabiam, kiedy inni świętują .I wolę mieć za co świętować 2 stycznia niż leżeć przez 3 dni w domu i potem się zastanawiać "jak żyć , Pani Premier?".
~Damian Bartis niezalogowany
16 grudnia 2014r. o 11:43
masz racje pracowity kelnerze . Nie rozumiem o co ta cała wrzawa , ktoś tam grzecznie zapytał gdzie w Bolesławcu sa czynne w swieta restauracje i zaraz zaczeła sie ta cała szopka o ucisnianiu pracowników , ludzie opamietajcie sie , za ten dzień ma sie płacone , są sytuacje ,ze nie kazdy ma mozliwość spedzac swieta z rodziną , lub nie ma na to ochoty . po co to bicie piany o wyzysku pracowników !
~OPAŁKOWA CHATA niezalogowany
16 grudnia 2014r. o 12:24
OPAŁKOWA CHATA pracuje w drugi dzień świat 26.12 od 12-22. w Sylwestra od 12-18 i w Nowy Rok od 12-22. Od rana gorący rosół!

ps. w 2 dzień świąt i Nowy Rok najlepiej zrobić rezerwację stolika, bo może być trudno go zdobyć 756446262.
~ niezalogowany
16 grudnia 2014r. o 12:25
Wydaje mi się też , że Elric pracuje, zresztą rękoma włąścicielki [ to dla tych, co uważają , że właściciele świętują na Karaibach!]
~ja niezalogowany
16 grudnia 2014r. o 15:10
~do mamy napisał(a): i jeszcze jedno ,nie tylko "świeta " dają możliwość spędzenia dwu dni z rodzina w roku,co za głupie bzdury ,a miesiąc urlopu to pies? nie można znależć wtedy czasu dla najbliższych? zreszta takie wymówki to nonsens ,kazdego dnia jest sie z najbliższymi i bredzenie ,że
święta" daja taką okazję to tylko pusty wymysł.Dwa dni to sobota i niedziela każdego tygodnia,.te całe swieta to wymysł i w dodatku niezgodny z Pismem Świętym,czyli wymyslone dla korzyści.Dla mających zamiar zwymyślac mnie od świadków Jehowy zaznaczam ,że nim nie jestem.
Pieprzysz głupoty !! Porozmawiaj z ludźmi którzy pracują dla prywaciarza w knajpie o wolnym weekendzie. Wyśmieją cię
~do WAS niezalogowany
16 grudnia 2014r. o 16:06
Nie lękajcie się !
Otwórzcie własne biznesy , własne restauracje, super wypasione z super wypasionym żarciem! A potem je pozamykajcie w niedziele i święta, kupcie bilet na miesięczną wycieczkę po Meksyku i dajcie pracownikom wtedy urlop płatny 100%. Przed świętami pozwólcie ludziom zrobić spokojnie zakupy za 1000 złotych premii i 2 dni po świętach dajcie wolne na dobre trawienie. Nie godzi się w Sylwestra wykorzystywać personelu, praca w Nowy Rok toż to zbrodnia !
" Spotkamy się po Trzech Króli, bo od najbliższego piątku nasi wspaniali pracownicy świętują Boże Narodzenie!" napiszcie w korespondencji do stałych klientów Waszej restauracji.

Wszystkiego Najlepszego przy płaceniu podatków w styczniu!
~tak tak niezalogowany
16 grudnia 2014r. o 16:51
O was.... Pewnie jesteś wlasnie takim pracodawca wyzyskiwaczem.. I opisales jak wyglądają twoje święta.. Nqpewno nie twoich pracownikow Brawo!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza