Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego tak drogo w Opałkowej ?

~@1 niezalogowany
21 grudnia 2014r. o 23:19
Lubię zjeść w Opałkowej,lubię w zjeść w Kurnej,lubię koty,nie lubię brudu, który wy widzicie a ja nie.Ceny?Normalne. :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 grudnia 2014r. o 23:41
~@1 napisał(a): Lubię zjeść w Opałkowej,lubię w zjeść w Kurnej,lubię koty,nie lubię brudu, który wy widzicie a ja nie.Ceny?Normalne. :|

Po prostu lubisz jeść w gospodach.
~@1 niezalogowany
21 grudnia 2014r. o 23:47
Jeśli tak to się nazywa,to czemu nie? :|
~@1 niezalogowany
21 grudnia 2014r. o 23:57
jestem człowiekiem z najpospolitszej gliny,ale w przeciwieństwie do wielu mam tego świadomość :D
~ niezalogowany
22 grudnia 2014r. o 17:30
~@1 napisał(a): jestem człowiekiem z najpospolitszej gliny,ale w przeciwieństwie do wielu mam tego świadomość :D

Ja także jestem "szarusiem" i mam tego świadomość,ale,jak koty łażą gdzie nie potrzeba ,gubią sierść a co gorsze "podsikują"po kątach i skutkiem tego fetor jest nie do wytrzymania to nie mogę w takim miejscu zjeść niczego ,choćby mi pistolet przyłożono,wiem,wiem ,koty nie zawsze smrodzą,ale się zdarza,no i jak już płacę więcej niż gdzie indziej to oczekuję naprawdę smacznego jedzenia i estetyki ,zgodzę się z tym ,że każdemu inaczej smakuje ,co jest dobre dla jednego to dla drugiego będzie nie do przyjęcia.Wszystko zależy jak kto miał i ma w domu i do czego jest przyzwyczajony ,jak ktoś w domu cały czas je smacznie i wykwintnie to w restauracjach też będzie szukać podobnego standardu albo lepszego bo w końcu jak cena wysoka to coś za tę cenę musi być dobrego a nie zwykłe i proste dania jakie wszędzie można dostać za mniejsze pieniądze.Jeżeli natomiast ktoś w domu przyzwyczajony jeść marnie to i w każdej restauracji dla takiego kogoś zwykły ,prostacki schabowy będzie luksusem,taka jest prawda.
~ niezalogowany
22 grudnia 2014r. o 17:36
Wolę w Hanoi ,tam żaden sierściuch się nie pałęta. ;)
~ niezalogowany
22 grudnia 2014r. o 17:42
Pamiętacie tą knajpę na PKP? czerwony coś tam.... Tam to było tanio :P
~ niezalogowany
22 grudnia 2014r. o 18:57
~ napisał(a): Pamiętacie tą knajpę na PKP? czerwony coś tam.... Tam to było tanio :P

Nie chodzi o tanio,tylko chodzi o to ,że jedzenie jak w popularnym a cena jak w ekskluzywnym.Szanujące się restauracje powinny mieć drogo,ale za dania elegancko podane ,wyborne i smacznie przyrządzone,a nie cena z kosmosu a strawa jak z taniego baru z PRL-u i narzucane na talerzu jak śmieci ,że wygląda takie danie jakby ktoś już je próbował i rozgrzebał .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza