Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego w Bolesławcu nie ma imprez dla singlii

~ niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 0:51
Nie wiem tylko dlaczego wypowiadają się tu samotne matki skoro temat dotyczy singli. :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 1:33
~ napisał(a): Nie wiem tylko dlaczego wypowiadają się tu samotne matki skoro temat dotyczy singli. :D

Bo to są single z niespodzianką. Podobnie jak jajko niespodzianka zamiast żółtka jest traktorek.
~ niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 11:30
~ napisał(a): Nie wiem tylko dlaczego wypowiadają się tu samotne matki skoro temat dotyczy singli. :D

Przecież tym samotnym matkom ktoś musiał zrobic tę kinderniespodziankę. Same sobie tego ,,traktorka,, nie zrobiły. Fajnie facet ma jak bzyknie sobie, ale to kobiecie zostaje taki ,traktorek,, . Facetowi uchodzą na sucho chwile rokoszy bez zabezpieczenia , a kobieta zostaje z kinderniespodzianką i jeszcze ktoś ma czelność jej tu to wypomnieć, pewnie jest to płeć męska.
~30 letnia moherwomen niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 11:52
Facetowi uchodzą na sucho chwile rokoszy bez zabezpieczenia , a kobieta zostaje z kinderniespodzianką i jeszcze ktoś ma czelność jej tu to wypomnieć, pewnie jest to płeć męska. NIE , jestem kobietą , ale wiem co to jest antykoncepcja !!! Wiec nie wysilaj sie na ...ne docinki . Lubie seks ale uprawiać go z głową , a nie bezmyslnie rozkładać nogi , aby później biadolić na niespodzianki w postaci niechcianej ciązy !!! Kobiety stosujcie zabezpieczenia , aby poźniej nie było małych """traktorków""" , jak to ktos swietnie tu napisał !!!

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 11:55
~ napisał(a):

Przecież tym samotnym matkom ktoś musiał zrobic tę kinderniespodziankę. Same sobie tego ,,traktorka,, nie zrobiły. Fajnie facet ma jak bzyknie sobie, ale to kobiecie zostaje taki ,traktorek,, . Facetowi uchodzą na sucho chwile rokoszy bez zabezpieczenia , a kobieta zostaje z kinderniespodzianką i jeszcze ktoś ma czelność jej tu to wypomnieć, pewnie jest to płeć męska.
niestety 3/4 wpadek mozna bylo uniknac, gdyby matka nie byla tak naiwna ...ką i sluchała jak mowili ze to nie facet dla niej, a nie Kocham Bolec.Info ic jak to sie przy niej chlop zmienil :)

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 12:16
nie tak na sucho bo alimenty trzeba płacić :/
~mark niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 12:52
koleś ciekawe czy twoi rodzice tez Cię nazywają kinder niespodzianka lub traktorkiem szkoda mi Cię to morze wszystkie kobiety maja usuwać ciąże mało to takich co dzieci rodzą a potem na śmietnik wyrzucają takim podejściem do życia jakie Ty masz to powodzenia traktorku a po zatym dzieci nie biorą się z powietrza znasz takie przysłowie ''jak pies nie weżnie to suka nie da''bez obrazy kobiet a potem się dziwić ze ojcowie walczą w sądzie o prawa do dzieci ogarnij się ale zawsze znajdzie się jakaś czarna owca i pieszy bez sensu dzieciaku kiedyś Cię czegoś życie nauczy nie każdemu wychodzi w życiu a potem inni CIĘ oskarżają i obrażają nie poniżaj się jak masz trochę oleju w głowie
:)
~ niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 13:28
A co to za jakiś dziwny podział ,przestańcie używać tej głupiej nazwy "single",to są ludzie bez partnera ,i nie ważne czy mają dzieci czy nie,każdemu wolno szukać i marzyć o miłości ,wspólnym życiu ,dzieci mozna połączyć"do kupy" i żyć ze sobą szczęśliwie,co to dzieci przeszkadzają ,to głupie podejście do sprawy,to by znaczyło ,że jak komuś pierwszy związek się nie udał to już nie ma prawa na udany [być może] drugi ,bo ma dzieci .Bzdura.Samotni z dzieciakami ,jesteście tak samo samotnymi jak ci bez dzieci ,no i bogatsi w doświadczenie życiowe,szukajcie nowych związków bo macie większe szanse na powodzenie nauczeni poprzednimi błędami ,których już nie popełnicie.Powodzenia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza