~ napisał(a): To i co ,że otyła? Wolisz otyłą ,dobrą,miłą ,kochającą,gospodarną,wierną,dbającą o dom,dzieci ,pysznie gotującą,wykształconą,inteligentną,spokojną,cichą,,? Czy wolisz plastikową blondynkę z wymiarami.
~ napisał(a): TO MAM ROZUMIEĆ ZE JAK KOBIETA MA DZIECKO TO JEST JUŻ SKAZANA NA SAMOTNOŚĆ ŚWIETNY TOK MYŚLENIA ;)
~ napisał(a):
CIEKAWE CZY JAK BY CIEBIE TO SPOTKAŁ CZY BYŚ TAK SAMO MÓWIŁ ;)
~majętny Stef napisał(a):~ napisał(a): To i co ,że otyła? Wolisz otyłą ,dobrą,miłą ,kochającą,gospodarną,wierną,dbającą o dom,dzieci ,pysznie gotującą,wykształconą,inteligentną,spokojną,cichą,,? Czy wolisz plastikową blondynkę z wymiarami.
Wolę tą blondynkę. Wolę ją bo jestem dobry i miły dla siebie, kochający, gospodarny, wierny sobie, dbam o dom, pysznie sobie gotuję, jestem wykształcony, inteligentny, spokojny i cichy.
Blondynem nie jestem i nie mam cycków i ładnej cipki i tego mi brakuje , dlatego wolę blondynę.
Jakby spytać kobietę co ma nam do zaoferowania to każda powie że miłość.
Jeżeli każda to oferuje to nie jest to cenny towar a pospolity.
Panom radzę jedną rzecz - nie bierzcie sobie baby z kompleksami bo to zatruwa babie łeb.
Jeżeli gość jest otyły i chodzi w ciuchach z lumpeksu i startuje do blondyny z tipsami to nie ma kompleksów i tu jest jego przewaga nad babą która ma kompleksy.
~ napisał(a): i znam ojca dzieci...
~ napisał(a): własnie widzę jak pracuje szare komórki i odwal się jak nie masz nic ciekawego do napisania i nie pracowała u mnie dupa bo jak widzisz nie zrobiłam sobie dzieci z byle pierwszym i znam ojca dzieci i byłam mężatka jak urodziłam dzieci jak jesteś takim ideałem za jakiego się uważasz to po co tu wchodzisz i piszesz głupie wpisy i odwal się od moich dzieci żegna szkoda mi ciebie :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) [/c
Nie przejmuj sie dziewczyno, dorwał sie jakiś ,pewnie alimenty musi płacić i się wyżywa,albo coś z deklem nie halo. Taka osoba nie ma pojęcia jaki los może spotkać kobietę,mężatkę,różnie się w życiu układa ,nie zawsze tak jak chcemy ,czasem przypadki i wypadki losowe nie do przewidzenia.
~ napisał(a): na pierwszym spotkaniu dziecko ci powie ze nie jestes jego ojcem a co bedzie później , po co łożyć na cudze dzieci --- to tylko dla desperatów