Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego w Bolesławcu nie ma imprez dla singlii

~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 22:41
DLACZEGO FACECI ZAWSZE MAJA COŚ DO POWIEDZENIA ;) TAK JUŻ JEST ICH NATURA ;) TO MAM ROZUMIEĆ ZE JAK KOBIETA MA DZIECKO TO JEST JUŻ SKAZANA NA SAMOTNOŚĆ ŚWIETNY TOK MYŚLENIA ;) CIEKAWE CZY JAK BY CIEBIE TO SPOTKAŁ CZY BYŚ TAK SAMO MÓWIŁ ;) MUSISZ ZOSTAĆ BAJKO PISARZEM ;) I NIE WSZYSTKIE SIGIELKI ALBO ROZWÓDKI SAM GRUBE MYLISZ SIĘ ;) A CO DO DZIECI DUŻO LUDZI SIĘ ROZCHODZI I ŻYJĄ Z KIM INNYM I DZIECI TO AKCEPTUJĄ I KOLEJNY RAZ POWTÓRZĘ KASA TO NIE WSZYSTKO ;) NIE KAŻDA DZIEWCZYNA SZUKA SPONSORA DLA SIEBIE I DZIECI ;) A TO ZE KOMUŚ NIE WYSZŁO TO NIE ZNACZY ZE JEŚLI CHCE SOBIE KOGOŚ TO TYLKO DLA KASY ;) CHYBA ŻE MASZ TAKICH ZNAJOMYCH TO OKEJ ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~majętny Stef niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 22:43
~ napisał(a): To i co ,że otyła? Wolisz otyłą ,dobrą,miłą ,kochającą,gospodarną,wierną,dbającą o dom,dzieci ,pysznie gotującą,wykształconą,inteligentną,spokojną,cichą,,? Czy wolisz plastikową blondynkę z wymiarami.

Wolę tą blondynkę. Wolę ją bo jestem dobry i miły dla siebie, kochający, gospodarny, wierny sobie, dbam o dom, pysznie sobie gotuję, jestem wykształcony, inteligentny, spokojny i cichy.
Blondynem nie jestem i nie mam cycków i ładnej cipki i tego mi brakuje , dlatego wolę blondynę.

Jakby spytać kobietę co ma nam do zaoferowania to każda powie że miłość.
Jeżeli każda to oferuje to nie jest to cenny towar a pospolity.

Panom radzę jedną rzecz - nie bierzcie sobie baby z kompleksami bo to zatruwa babie łeb.
Jeżeli gość jest otyły i chodzi w ciuchach z lumpeksu i startuje do blondyny z tipsami to nie ma kompleksów i tu jest jego przewaga nad babą która ma kompleksy.
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 22:51
~ napisał(a): TO MAM ROZUMIEĆ ZE JAK KOBIETA MA DZIECKO TO JEST JUŻ SKAZANA NA SAMOTNOŚĆ ŚWIETNY TOK MYŚLENIA ;)

Na przelotne związki nie jest skazana :d

~ napisał(a):
CIEKAWE CZY JAK BY CIEBIE TO SPOTKAŁ CZY BYŚ TAK SAMO MÓWIŁ ;)

Mnie nie spotka bo niestety w przeciwieństwie do Ciebie u mnie pracują szare komórki a nie dupa :D
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 22:59
~majętny Stef napisał(a):
~ napisał(a): To i co ,że otyła? Wolisz otyłą ,dobrą,miłą ,kochającą,gospodarną,wierną,dbającą o dom,dzieci ,pysznie gotującą,wykształconą,inteligentną,spokojną,cichą,,? Czy wolisz plastikową blondynkę z wymiarami.

Wolę tą blondynkę. Wolę ją bo jestem dobry i miły dla siebie, kochający, gospodarny, wierny sobie, dbam o dom, pysznie sobie gotuję, jestem wykształcony, inteligentny, spokojny i cichy.
Blondynem nie jestem i nie mam cycków i ładnej cipki i tego mi brakuje , dlatego wolę blondynę.

Jakby spytać kobietę co ma nam do zaoferowania to każda powie że miłość.
Jeżeli każda to oferuje to nie jest to cenny towar a pospolity.

Panom radzę jedną rzecz - nie bierzcie sobie baby z kompleksami bo to zatruwa babie łeb.
Jeżeli gość jest otyły i chodzi w ciuchach z lumpeksu i startuje do blondyny z tipsami to nie ma kompleksów i tu jest jego przewaga nad babą która ma kompleksy.

Bajesz z tymi kompleksami ,babki 'przy kości' są fajne,mają zawsze dobry humor i żadnych kompleksów,i mimo ,że trochę więcej ważą to jednak młodziej wyglądają od tych 'botoksowych",bo nie przejmują się i nie żyją ciągle w stresie ,ze pół kilo przybyło albo ,ze pazur się złamał,no ale rzecz gustu,nie podlega dyskusji ,sa też i chudeuszki fajne ,nie można powiedzieć ,że nie,jednak te co mają fioła na punkcie wyglądu to nie bardzo do życia się nadają tylko do przygód,wiadomo jakich,jezeli wziąć pod uwagę ,ze facet chce zaliczać" a laska na to jak na lato ,to cóż? Ale jeżeli mowa np o małżeństwie i życiu we dwoje do końca to plastik się nie nadaje.Potrzeba "normalnej baby" i tylko wtedy nic w takim związku na dobre i na złe nie kuleje tylko toczy się gładko ,tak jak należy tzn zgodnie z przyjętymi normami.
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 23:05
własnie widzę jak pracuje szare komórki i odwal się jak nie masz nic ciekawego do napisania i nie pracowała u mnie dupa bo jak widzisz nie zrobiłam sobie dzieci z byle pierwszym i znam ojca dzieci i byłam mężatka jak urodziłam dzieci jak jesteś takim ideałem za jakiego się uważasz to po co tu wchodzisz i piszesz głupie wpisy i odwal się od moich dzieci żegna szkoda mi ciebie :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 23:39
~ napisał(a): i znam ojca dzieci...

Niesłychane :D Dobrze, że znasz, gorzej byłoby jakbyś nie znała :D
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 23:40
~ napisał(a): własnie widzę jak pracuje szare komórki i odwal się jak nie masz nic ciekawego do napisania i nie pracowała u mnie dupa bo jak widzisz nie zrobiłam sobie dzieci z byle pierwszym i znam ojca dzieci i byłam mężatka jak urodziłam dzieci jak jesteś takim ideałem za jakiego się uważasz to po co tu wchodzisz i piszesz głupie wpisy i odwal się od moich dzieci żegna szkoda mi ciebie :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) [/c

Nie przejmuj sie dziewczyno, dorwał sie jakiś ,pewnie alimenty musi płacić i się wyżywa,albo coś z deklem nie halo. Taka osoba nie ma pojęcia jaki los może spotkać kobietę,mężatkę,różnie się w życiu układa ,nie zawsze tak jak chcemy ,czasem przypadki i wypadki losowe nie do przewidzenia.
~ona niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 0:21
~ napisał(a): na pierwszym spotkaniu dziecko ci powie ze nie jestes jego ojcem a co bedzie później , po co łożyć na cudze dzieci --- to tylko dla desperatów

Buc to buc, tego się nie leczy :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza