Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~Hebanowy Zawciąg niezalogowany
9 lipca 2018r. o 13:45
Chcesz być dziadkierowca to musisz zatrudnić się w dziadtrans
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Koralowy Motylek niezalogowany
9 lipca 2018r. o 14:51
Mam lepszy dochód ja pracuję sam dla siebie nie muszę gnić tydzień w kurniku i łazić w drewnianych klapeczkach kopać w koło żeby jajka się odkleiły
~~Ciemnogranatowa Aksamitka niezalogowany
10 lipca 2018r. o 5:23
,,nie szkoda ukra?co ty pitolisz,oni mózgów nie mają ,obejrzyj na jou trybe filmiki z ich niby kraju to się przekonasz do czego są zdolni.pracowałem w firmie gdzie nas pl było 13 a ich 60 co tydzień żelazo w rowie więc co tu szukać wypędzić ich z kraju,a co lepsze muzułmanin z maczetą gwałcący kobiety cz ukry rozjeżdzający polaków w grudni pijany ukr zabił autem kobiete 26 lat a przypadków się mnoży na potęge ,więc 25 lat dla ukra i po temacie,na strefie w wykrotach przyjedali w naczepe ,szkoda że się nie pozabijali.''

To pisałem ja Kszychu z dużego.Trochę chaotycznie ale inaczej nie potrafię .Orłem intelektu to ja nie jestem.
~Rudawa Niezapominajka niezalogowany
10 lipca 2018r. o 6:55
Pierwszy raz zgadzam się z klucznikiem...
~Jaskrawozielona Szałwia niezalogowany
10 lipca 2018r. o 7:40
Krzysiu pierwszy raz przyznaje tobie rację
14593
#klucznick nieaktywny
13 lipca 2018r. o 20:36
dziad transy to zwykłe buraki co to myślą że kierowca to głupek i da się wydymać na kasie .no nie da się oto taki ciekawy przykład.
~~Rdzawobrązowa Godecja niezalogowany
13 lipca 2018r. o 20:44
Dawaj Kszyhu tego pszykłada.
14593
#klucznick nieaktywny
13 lipca 2018r. o 20:52
~~Rdzawobrązowa Godecja napisał(a): Dawaj Kszyhu tego pszykłada.
imbecylu wyszrany przez konia kto to jest krzyhu bo nie ogarniam?imbecyli sieją cz się rodzą?krzychu to taka nowa moda?ty jesteś krzychu?a kim ty jesteś imbecylu dziad transem?cz po-je-be-m?określ się?krzyhu a to dobre jest!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza