~~Rdzawobrunatny Głąbigroszek napisał(a): Tucznik ,wrzuć na luz ,jutro sobota a więc kąpiel .Dałeś zarobić jakiemuś lachociągowi ?tak tobie nie pamiętasz za 2 zyla druta ciągnołeś .a ja na morde ryj zlałem się ciepłym moczem mówiłeś że ci smakowało chcesz jeszcze?
klucznick napisał(a):no co jest krzyhu tłuczniku zaskarż mnie do prokuratury nacieraj ,wtedy zobacze twój ryj adres i się policzymy nie mogę się doczekać sprawy w sadzie gdzie akta są do wglądu dla obydwu stron. bierz do mordy i dziękuj za dary w postaci moczu o tem 36,5~~Rdzawobrunatny Głąbigroszek napisał(a): Tucznik ,wrzuć na luz ,jutro sobota a więc kąpiel .Dałeś zarobić jakiemuś lachociągowi ?tak tobie nie pamiętasz za 2 zyla druta ciągnołeś .a ja na morde ryj zlałem się ciepłym moczem mówiłeś że ci smakowało chcesz jeszcze?
~~Rdzawobrunatny Głąbigroszek napisał(a): Tucznik ,wrzuć na luz ,jutro sobota a więc kąpiel .Dałeś zarobić jakiemuś lachociągowi ?no krzyhu tuczniku bacznośc i pały obciągać na parkingach co to zawstydziłeś sie 2 zyla za pałke z moczem do roboty cwelu dziad transie.
~Szkarłatny Pigwowiec napisał(a): Sam siebie straszysz?ty to musisz mieć IQ na poziomie 0)?sam siebie straszysz ?następny ... cz was Qrwa grupami wypuszczają?z wariatkowa?idz istoto do tej dziury skąd wylazłaś!a pseprasam bardzo jakie prawo jazdy istota posiada i jaki samochód beeeeeeeeeeeeeee jak baran i opelek no brawo do boju istoto.
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta