~Błękitnozielony Uczep napisał(a): Kto tak pięknie płaci?ten dziad trans co to prubuje mnie zniszczyć różnymi dziwnymi wyzwiskami,ja wiem kim on jest,ale on dziad nie wie kim ja jestem,ale pewnie mnie zna ale o tym nie wie ,a obraża bo ma tą świadomość że jest dziadem nad dziady i b mało płaci,jest tu taki jeden w bolcu że mówił że te huje powinni za 2500 robić .dlatego tak się msci.
Zastosowana autokorekta
~Kasztanowoczerwona Gynostemma napisał(a): Tucznik ty normalny nie jesteś, masz coś wspólnego z tym ...em tygrysem że Starzyńskiego co to wszystko przepisał na swoją szpetną żonę, albo z jego s dziwny czlowiek iałym wujem cornuttem ze Słowackiego, tym bankrutem? Bo gadasz tak jak te dwa osły a oni są na samym dnie intelektualnym...tucznik to cię spłodził (to taki knór obleśny)od razu widać że jesteś z branży i cienko przedziesz?co panów kierowców brak?zatrudnij ukrów oni super pracują.a tygrysów cornótów tuczników krzysiuw i nnych baranów nie znam i nie chcę poznać.p-i-e-r-d-o-l się.i powtórze to tucznik to cię spłodził i ty musisz być podobny do ojca.