~~Ziemistoszary Moszenki napisał(a): Tucznik, jesteś prymitywem i prostakiem .tuczniku ,a ty kim Qurwa jesteś?jeżeli chcesz kogoś wyzywać to spójrz w lustro i oceń kim sam jesteś,pewnie jesteś żałosnym pikusiem którego nikt nie lubi i nie kocha i który swoje żale wylewa na forum pisząc na mnie tucznik,jesteś żałosnym nikim ,śmieszy mnie to ciągłe tucznik nie stać cię na coś bardziej kreatywnego?nie nie stać bo jesteś prymitywnym nikim wg mnie,mam kolegów przyjaciół kochającą rodzine i pewien status społeczny ludzie mnie szanują,a ty masz kogoś ktoś cię szanuje ?za takiego tucznika jak sam jesteś to chyba tylko psy na ciebie szczają,właśnie wybieram się z przyjaciółmi na grill zakrapiany b dobrym alkoholem nie jest to krupnik którego ty używasz,i będziemy w gronie przyjaciół dyskutować o takich pajacach jak ty ,nie raz się smiali że musisz mieć jakieś kompleksy bardzo zakorzenione,to i dziś będzie ci się czkało p Henryku.
klucznick napisał(a):~~Ziemistoszary Moszenki napisał(a): Tucznik, jesteś prymitywem i prostakiem .tuczniku ,a ty kim Qurwa jesteś?jeżeli chcesz kogoś wyzywać to spójrz w lustro i oceń kim sam jesteś,pewnie jesteś żałosnym pikusiem którego nikt nie lubi i nie kocha i który swoje żale wylewa na forum pisząc na mnie tucznik,jesteś żałosnym nikim ,śmieszy mnie to ciągłe tucznik nie stać cię na coś bardziej kreatywnego?nie nie stać bo jesteś prymitywnym nikim wg mnie,mam kolegów przyjaciół kochającą rodzine i pewien status społeczny ludzie mnie szanują,a ty masz kogoś ktoś cię szanuje ?za takiego tucznika jak sam jesteś to chyba tylko psy na ciebie szczają,właśnie wybieram się z przyjaciółmi na grill zakrapiany b dobrym alkoholem nie jest to krupnik którego ty używasz,i będziemy w gronie przyjaciół dyskutować o takich pajacach jak ty ,nie raz się smiali że musisz mieć jakieś kompleksy bardzo zakorzenione,to i dziś będzie ci się czkało p Henryku.
~Szarawa Robinia napisał(a): Ciekawe macie tematy na grilu przy wódce za 50 zetamiło się ponabijać z imbecyli typu krzychu i tucznik którzy to próbują czegoś na forum ale nie wiedzą czego,myślą że mnie przezywają?no nie.oni pokazują swoją tempotę nie wiedząc że są pośmiewiskiem np wśród moich znajomych.i podejrzewam że nie tylko.nie wiem cz oni wiedzą że ja to widzę ,ale myślę że nie domyślają się,ale jak stanie się to co ma się stać to im kopary opadną i będzie nie miło.
~Zielony Miłorząb napisał(a): Krzychu, coś ci się popier, to ty jesteś tucznik, TUCZNIK! Masz rozdwojenie jaźni brudny tirowcze?Z tego co mi wiadomo klucznick nie ma na imię Krzychu , nie wygląda jak tucznik i przede wszystkim nie jest brudasem.Przepraszam bardzo ,a ty Zielony Niemiłorząbie dbasz o higienę ? Skoro masz czelność wyzywać od brudasów.Pochwal się jak to dbasz o czystość?