Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~xyz sasa niezalogowany
10 maja 2015r. o 16:05
Ja akurat mam nie miłe wspomnienia z kos-mosem i po tym stwierdziłem że u żadnego psiewoźnika z b-ca i okolic nigdy nie wsiąde za kierownice. Płacą jak w obecnej firmie na krajówce mają sprzęt zajeżdżony prawie do granic możliwości , tacho... jakie tacho wypłata (sorry nie mam teraz bedzie za tydzień dwa przecież ci teraz nie potrzeba)
Teraz jeżdże w dużej firmie może i jestem numerem na kabinie ale kasa na czas ,auta świeże, płacą tak jak ustawa mówi niech nasze okoliczne dziad-transy zaczną sie uczyć jak powinni zarabiać kiewrowcy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~adada niezalogowany
10 maja 2015r. o 16:12
~Koks napisał(a): Co do firmy Kos-Mos, teraz mozemy sobie pisac wszystko... Znam Firme od poczatku. Poskladalem nie jeden zestaw do kupy ktory "kierowca" rozbil i nigdy nie byla jego wina. A jak juz piszecie o karze dla pracodawcy ze wysadzil kierowce. Bylem z jego pracodawca tam i jak otworzyl drzwi to kierowca doslownie wypadl z kabiny. I zaufaj tu pracownikowi, powierz mu caly zestaw.
a jedno koksik nie gadaj głupot że tam byłeś bo był paweł z emilem i później spali w magnumce no i co a że kierowca pił to pił ale na pauzie nie podczas pracy
~ niezalogowany
10 maja 2015r. o 16:33
~xyz sasa napisał(a): Ja akurat mam nie miłe wspomnienia z kos-mosem i po tym stwierdziłem że u żadnego psiewoźnika z b-ca i okolic nigdy nie wsiąde za kierownice. Płacą jak w obecnej firmie na krajówce mają sprzęt zajeżdżony prawie do granic możliwości , tacho... jakie tacho wypłata (sorry nie mam teraz bedzie za tydzień dwa przecież ci teraz nie potrzeba)
Teraz jeżdże w dużej firmie może i jestem numerem na kabinie ale kasa na czas ,auta świeże, płacą tak jak ustawa mówi niech nasze okoliczne dziad-transy zaczną sie uczyć jak powinni zarabiać kiewrowcy
skads to znam.... A w jakiej firmie teraz jezdzisz ze jest ok?
~xyz sasa niezalogowany
10 maja 2015r. o 17:31
nie będę publicznie na forum opisywał gdzie jeżdże każda firma ma plusy i minusy ale te z ok b-ca to w 99% same minusy
~ niezalogowany
10 maja 2015r. o 17:49
~xyz sasa napisał(a): nie będę publicznie na forum opisywał gdzie jeżdże każda firma ma plusy i minusy ale te z ok b-ca to w 99% same minusy
mysle ze jak o zlych firmach sie mowi to o dobrych tym bsrdziej mozna a na pewno warto:-)
~kierowca bombowca niezalogowany
10 maja 2015r. o 18:35
Koledzy wiem, że temat tu jest głównie o firmach międzynarodowych ale chciałbym przestrzec przed Firmą CARBODREW z Osiecznicy. Generalnie jest to tartak ale maja rębak do siekania gałęzi na biomase i starą Scanie z naczepą samowyładowczą. Pomijając fakt, że sprzęt jest w stanie tragicznym, choć to może i delikatne stwierdzenie w tej sytuacji. Czas pracy i tarczki nie istnieją... po prostu najlepiej zapier****ć puki się nie wypadnie z kabiny :) to oczywiście wiecznie problem z pieniążkami. Pracowałem tam jakiś czas i mi akurat udało się odzyskać większość zaległości ale znam osoby którym "szef" jest dłużny jeszcze nawet 6 tys. Generalnie radzę unikać bo z tego co wiem to chyba znowu szukają kierowcy.
~xyz sasa niezalogowany
10 maja 2015r. o 19:39
po licznych doświadczeniach z psiewoźnikami jak raz jest kłopot z wypłatą tzn jej brak to niech sobie szuka innego idioty do jazdy
~xyz sasa niezalogowany
10 maja 2015r. o 20:17
http://olx.pl/oferta/kierowca-kat-c-e-w-miedzynarodowym-transporcie-CID4-ID5zoZR.html#0419fb197c;promoted jakby ktoś był zdesperowany i miał za dużo wolnego czasu hehehe
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza