Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~ niezalogowany
17 maja 2015r. o 0:05
Czytam te wszystkie Wasze komentarze i dochodzę do wniosku ,ciekawego że chyba w Polsce nie ma sądów ,bo taką macie psiewożnicy gorycz i żal za byłymi pracodawcami że śmiech mnie ogarnia .....szczekacie jak bezzębne kundelki , phi pozdrawiam ha ha......
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 maja 2015r. o 8:24
~ napisał(a): Czytam te wszystkie Wasze komentarze i dochodzę do wniosku ,ciekawego że chyba w Polsce nie ma sądów ,bo taką macie psiewożnicy gorycz i żal za byłymi pracodawcami że śmiech mnie ogarnia .....szczekacie jak bezzębne kundelki , phi pozdrawiam ha ha......
Zeby isc do sadu trzeba oplacic prawnika a kierowca nie ma pieniedzy BO MU TRANS DZIAD nie placil. Potrzeba tez czasu na latanie po sadach a na to ciezko sobie pozwolic bo trzeba isc do innej pracy zarobic na chleb i na dlugi ktore pracownik musial sobie narobic bo przeciez DZIAD TRANS nie placil.
~Cheniek niezalogowany
17 maja 2015r. o 8:31
~xyz sasa napisał(a): Ja akurat mam nie miłe wspomnienia z kos-mosem i po tym stwierdziłem że u żadnego psiewoźnika z b-ca i okolic nigdy nie wsiąde za kierownice. Płacą jak w obecnej firmie na krajówce mają sprzęt zajeżdżony prawie do granic możliwości , tacho... jakie tacho wypłata (sorry nie mam teraz bedzie za tydzień dwa przecież ci teraz nie potrzeba)
Teraz jeżdże w dużej firmie może i jestem numerem na kabinie ale kasa na czas ,auta świeże, płacą tak jak ustawa mówi niech nasze okoliczne dziad-transy zaczną sie uczyć jak powinni zarabiać kiewrowcy
Niebawem sami beda jezdzic nucac pod nosem:bo jak nie my to ktooooo? ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
~Cheniek niezalogowany
17 maja 2015r. o 9:58
~Cheniek napisał(a):
~xyz sasa napisał(a): Ja akurat mam nie miłe wspomnienia z kos-mosem i po tym stwierdziłem że u żadnego psiewoźnika z b-ca i okolic nigdy nie wsiąde za kierownice. Płacą jak w obecnej firmie na krajówce mają sprzęt zajeżdżony prawie do granic możliwości , tacho... jakie tacho wypłata (sorry nie mam teraz bedzie za tydzień dwa przecież ci teraz nie potrzeba)
Teraz jeżdże w dużej firmie może i jestem numerem na kabinie ale kasa na czas ,auta świeże, płacą tak jak ustawa mówi niech nasze okoliczne dziad-transy zaczną sie uczyć jak powinni zarabiać kiewrowcy
Niebawem sami beda jezdzic nucac pod nosem:bo jak nie my to ktooooo? ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
nucic;-)
~ niezalogowany
17 maja 2015r. o 10:07
~klucz-nick napisał(a):
~ napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
~ napisał(a): http://olx.pl/i2/oferta/kierowca-kat-c-e-w-miedzynarodowym-transporcie-CID4-ID5zoZR.html#:95b4fb336c
mój kumpel mówi że to nie poważna firma jak cię przyjmują to się uśmiechają i góry obiecują,uważajcie na firmę Polmar z B-c.
to oferta kosmosu nie Polmaru. Chociaz widac jeden diabel;-)
trochę tak napisałem ,ale siebie warci i kilku innych też,75 % firm okolicznych to dorobkiewicze i dziad transy,ale u najlepszego pracodawcy podobno kierowców brakuje ?? no to jeszcze pół roku i nikt tu nie będzie jeżdził,niemiecki rynek pracy czeka.
NIE WIERZE ZEBY KTOS ZNAJAC FIRME NAZWAL JA NAJLEPSZA:-)
~klucz-nick niezalogowany
17 maja 2015r. o 11:52
~ napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
~ napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
~ napisał(a): http://olx.pl/i2/oferta/kierowca-kat-c-e-w-miedzynarodowym-transporcie-CID4-ID5zoZR.html#:95b4fb336c
mój kumpel mówi że to nie poważna firma jak cię przyjmują to się uśmiechają i góry obiecują,uważajcie na firmę Polmar z B-c.
trochę tak napisałem ,ale siebie warci i kilku innych też,75 % firm okolicznych to dorobkiewicze i dziad transy,ale u najlepszego pracodawcy podobno kierowców brakuje ?? no to jeszcze pół roku i nikt tu nie będzie jeżdził,niemiecki rynek pracy czeka.
miałem na myśli najlepszą wśród dziad transów bolesławiecko-okolicznych co to Qrwa ciągle drobnymi sypią dla kierowcy który to na ich domy zachcianki i kamienice tyra,tylko mi nie pisz że maż ciężko i podatki itd,żelastwa też w lesing nie wezme,faren nach deutchland arbeit deutche werk ich deutche geld gut acht tausent zloty . :P
~ niezalogowany
17 maja 2015r. o 12:49
~klucz-nick napisał(a):
~ napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
~ napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
miałem na myśli najlepszą wśród dziad transów bolesławiecko-okolicznych co to Qrwa ciągle drobnymi sypią dla kierowcy który to na ich domy zachcianki i kamienice tyra,tylko mi nie pisz że maż ciężko i podatki itd,żelastwa też w lesing nie wezme,faren nach deutchland arbeit deutche werk ich deutche geld gut acht tausent zloty .O :P
ONI NAWET DROBNYMI NIE SYPIA;-)
~zorientowany niezalogowany
24 maja 2015r. o 11:33
tak pracowałem w Polmar B-c i nie polecam nikomu.dziadostwo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza