~ napisał(a): Czytam te wszystkie Wasze komentarze i dochodzę do wniosku ,ciekawego że chyba w Polsce nie ma sądów ,bo taką macie psiewożnicy gorycz i żal za byłymi pracodawcami że śmiech mnie ogarnia .....szczekacie jak bezzębne kundelki , phi pozdrawiam ha ha......Zeby isc do sadu trzeba oplacic prawnika a kierowca nie ma pieniedzy BO MU TRANS DZIAD nie placil. Potrzeba tez czasu na latanie po sadach a na to ciezko sobie pozwolic bo trzeba isc do innej pracy zarobic na chleb i na dlugi ktore pracownik musial sobie narobic bo przeciez DZIAD TRANS nie placil.
~xyz sasa napisał(a): Ja akurat mam nie miłe wspomnienia z kos-mosem i po tym stwierdziłem że u żadnego psiewoźnika z b-ca i okolic nigdy nie wsiąde za kierownice. Płacą jak w obecnej firmie na krajówce mają sprzęt zajeżdżony prawie do granic możliwości , tacho... jakie tacho wypłata (sorry nie mam teraz bedzie za tydzień dwa przecież ci teraz nie potrzeba)Niebawem sami beda jezdzic nucac pod nosem:bo jak nie my to ktooooo? ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Teraz jeżdże w dużej firmie może i jestem numerem na kabinie ale kasa na czas ,auta świeże, płacą tak jak ustawa mówi niech nasze okoliczne dziad-transy zaczną sie uczyć jak powinni zarabiać kiewrowcy
~Cheniek napisał(a):nucic;-)~xyz sasa napisał(a): Ja akurat mam nie miłe wspomnienia z kos-mosem i po tym stwierdziłem że u żadnego psiewoźnika z b-ca i okolic nigdy nie wsiąde za kierownice. Płacą jak w obecnej firmie na krajówce mają sprzęt zajeżdżony prawie do granic możliwości , tacho... jakie tacho wypłata (sorry nie mam teraz bedzie za tydzień dwa przecież ci teraz nie potrzeba)Niebawem sami beda jezdzic nucac pod nosem:bo jak nie my to ktooooo? ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Teraz jeżdże w dużej firmie może i jestem numerem na kabinie ale kasa na czas ,auta świeże, płacą tak jak ustawa mówi niech nasze okoliczne dziad-transy zaczną sie uczyć jak powinni zarabiać kiewrowcy
~klucz-nick napisał(a):NIE WIERZE ZEBY KTOS ZNAJAC FIRME NAZWAL JA NAJLEPSZA:-)~ napisał(a):trochę tak napisałem ,ale siebie warci i kilku innych też,75 % firm okolicznych to dorobkiewicze i dziad transy,ale u najlepszego pracodawcy podobno kierowców brakuje ?? no to jeszcze pół roku i nikt tu nie będzie jeżdził,niemiecki rynek pracy czeka.~klucz-nick napisał(a):to oferta kosmosu nie Polmaru. Chociaz widac jeden diabel;-)~ napisał(a): http://olx.pl/i2/oferta/kierowca-kat-c-e-w-miedzynarodowym-transporcie-CID4-ID5zoZR.html#:95b4fb336cmój kumpel mówi że to nie poważna firma jak cię przyjmują to się uśmiechają i góry obiecują,uważajcie na firmę Polmar z B-c.
~ napisał(a):miałem na myśli najlepszą wśród dziad transów bolesławiecko-okolicznych co to Qrwa ciągle drobnymi sypią dla kierowcy który to na ich domy zachcianki i kamienice tyra,tylko mi nie pisz że maż ciężko i podatki itd,żelastwa też w lesing nie wezme,faren nach deutchland arbeit deutche werk ich deutche geld gut acht tausent zloty . :P~klucz-nick napisał(a):NIE WIERZE ZEBY KTOS ZNAJAC FIRME NAZWAL JA NAJLEPSZA:-)~ napisał(a):trochę tak napisałem ,ale siebie warci i kilku innych też,75 % firm okolicznych to dorobkiewicze i dziad transy,ale u najlepszego pracodawcy podobno kierowców brakuje ?? no to jeszcze pół roku i nikt tu nie będzie jeżdził,niemiecki rynek pracy czeka.~klucz-nick napisał(a):to oferta kosmosu nie Polmaru. Chociaz widac jeden diabel;-)~ napisał(a): http://olx.pl/i2/oferta/kierowca-kat-c-e-w-miedzynarodowym-transporcie-CID4-ID5zoZR.html#:95b4fb336cmój kumpel mówi że to nie poważna firma jak cię przyjmują to się uśmiechają i góry obiecują,uważajcie na firmę Polmar z B-c.
~klucz-nick napisał(a):ONI NAWET DROBNYMI NIE SYPIA;-)~ napisał(a):miałem na myśli najlepszą wśród dziad transów bolesławiecko-okolicznych co to Qrwa ciągle drobnymi sypią dla kierowcy który to na ich domy zachcianki i kamienice tyra,tylko mi nie pisz że maż ciężko i podatki itd,żelastwa też w lesing nie wezme,faren nach deutchland arbeit deutche werk ich deutche geld gut acht tausent zloty .O :P~klucz-nick napisał(a):NIE WIERZE ZEBY KTOS ZNAJAC FIRME NAZWAL JA NAJLEPSZA:-)~ napisał(a):trochę tak napisałem ,ale siebie warci i kilku innych też,75 % firm okolicznych to dorobkiewicze i dziad transy,ale u najlepszego pracodawcy podobno kierowców brakuje ?? no to jeszcze pół roku i nikt tu nie będzie jeżdził,niemiecki rynek pracy czeka.~klucz-nick napisał(a):to oferta kosmosu nie Polmaru. Chociaz widac jeden diabel;-)~ napisał(a): http://olx.pl/i2/oferta/kierowca-kat-c-e-w-miedzynarodowym-transporcie-CID4-ID5zoZR.html#:95b4fb336cmój kumpel mówi że to nie poważna firma jak cię przyjmują to się uśmiechają i góry obiecują,uważajcie na firmę Polmar z B-c.