Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~ZIUTEK niezalogowany
24 maja 2015r. o 13:38
A Co sądzicie o CIEŚLI w KRASNIKU jak się tam pracuje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Tak z boku patrząc........... niezalogowany
24 maja 2015r. o 17:42
~ZIUTEK napisał(a): A Co sądzicie o CIEŚLI w KRASNIKU jak się tam pracuje

Przyjedź jutro na 7.00 do Kraśnika i się dowiesz wszystkiego. Weź "papiery" i dostaniesz pierwszy kurs..........będziesz miał prawo wyboru dokąd i za ile pojedziesz!!!! Tylko wcześnie połóż się spać, abyś był wyspany do tej pierwszej wymarzonej trasy......... szerokiej drogi!
~prośba ha ha....... niezalogowany
24 maja 2015r. o 18:11
PRZESTAŃCIE wałkować ten temat .bo to stało się trochę nudne,jest taka fajna pogoda idżcie na spacer ,ja akuratnie wróciłem z żonką.........
~klucz-nick niezalogowany
30 maja 2015r. o 9:51
co tam słychać u naszych lokalnych dziadów transów?jak zwykle kasy nie mają i na łykendy gnają.Polmar ,uwaga na nich .omijać duuuuużym kołem.i kilku innych. :P
~klucz-nick niezalogowany
30 maja 2015r. o 14:43
wczoraj rozmawiałem z kierowcą od cieśli z kraśnika to mówił że jest ok tylko kasy mało.
~Tak z boku patrząc........... niezalogowany
30 maja 2015r. o 17:02
~klucz-nick napisał(a):
wczoraj rozmawiałem z kierowcą od cieśli z kraśnika to mówił że jest ok tylko kasy mało.

Załóż sobie firmę i przejmij tego kierowcę na wspólnika i będziecie mieli tyle kasy ile sobie zechcecie - wypracujecie.
Życzę sukcesu w biznesie i nie klucz w swoich ocenach innych, iż najłatwiej jest "dołożyć". Na tym ten temat powinien być zakończony "Panowie Kierowcy"!
~Kierowca niezalogowany
30 maja 2015r. o 19:02
to jest temat rzeka, a informacji o firmach transportowych z naszego rejonu nigdy za wiele ! :-)
~? niezalogowany
30 maja 2015r. o 20:26
~Kierowca napisał(a): to jest temat rzeka, a informacji o firmach transportowych z naszego rejonu nigdy za wiele ! :-)
dokladnie a jakis dziad trans chce uciac temat bo a noz na temat jego firmy '' kogucik''zaczna pisac:-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe domy!