~MikTrans do klucz-nick'a napisał(a): Jestem jedną z niewielu firm, co przestrzega niemieckiego MiLoG'u, moi kierowcy mają umowy na czas nieokreślony i co weekend są w domu, więc nie pozwolę sobie na oszczerstwa w moją stronę. Kierowcy zarabiają dużo, więc dużo od nich wymagam. Uważam, iż po to są okresy próbne, żeby sprawdzić pracownika czy sobie dobrze radzi. Po Pana bogatym doświadczeniu widać, że nigdzie się Pan nie sprawdził, bo jeśli ktoś ma odpowiednie umiejętności, to ma pracę i nie ma czasu na pisanie bzdur. Jeszcze raz przeczytam nieprawdziwe opinie na swój temat, to spotkamy się w Sądzie. Proszę pamiętać, że za swoje wypowiedzi, może Pan ponieść odpowiedzialność karną i cywilną.
tak okres próbny jest dla pracodawcy i pracownika stwierdziłem że firma mi nie pasuje i zrezygnowałem bo kasa cienka a roboty dużo,dużo mam czasu bo obecna firma nie doi mi czasu pracy i jazdy na maxa,szanują kierowce podwyżki są,miła atmosfera w pracy i dużo luzu.więc powodzenia w poszukiwaniu kierowców życzę wszystkim lokalnym firmom.dzisiaj niestety są takie czasy kiedy to kierowca wybiera sobie firmę,