~klucz-nick napisał(a): tak z boku patrząc to nawet ta najlepsza firma z naszej okolicy nie ma szału bo pomyślałem że sobie polepsze ale nie muszę bo mam dobrze.a teraz coś o lokalnych pzewożnikach ,rozmawiałem z kilkoma kierowcami z różnych firm to najgorzej wypada Polmar 3 tyg w aucie jeden weekend w domu 45godz i 4400 na ręke rzenada porażka.a co do tej najlepszej firmy to ani robota super ani kasa,wolę to co teraz mam bo mam lepiej od tych co to w najlepsze niby mają,czyli opinia dziad-trans pozostaje,a teraz nasuwa się pytanie,skoro inne firmy mogą płacić więcej to nasze nie mogą?oto pozostawiam to bez odp.zanim pójdziesz do polmaru zastanów się cz chcesz to zrobić rotacja 20 kierowców w ciągu 4 miesięcy,to tylko świadczy o firmie.
Zastosowana autokorekta
~MikTrans do klucz-nick'a napisał(a): Jestem jedną z niewielu firm, co przestrzega niemieckiego MiLoG'u, moi kierowcy mają umowy na czas nieokreślony i co weekend są w domu, więc nie pozwolę sobie na oszczerstwa w moją stronę. Kierowcy zarabiają dużo, więc dużo od nich wymagam. Uważam, iż po to są okresy próbne, żeby sprawdzić pracownika czy sobie dobrze radzi. Po Pana bogatym doświadczeniu widać, że nigdzie się Pan nie sprawdził, bo jeśli ktoś ma odpowiednie umiejętności, to ma pracę i nie ma czasu na pisanie bzdur. Jeszcze raz przeczytam nieprawdziwe opinie na swój temat, to spotkamy się w Sądzie. Proszę pamiętać, że za swoje wypowiedzi, może Pan ponieść odpowiedzialność karną i cywilną.