Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~klucz-nick niezalogowany
15 sierpnia 2015r. o 10:23
tak z boku patrząc to nawet ta najlepsza firma z naszej okolicy nie ma szału bo pomyślałem że sobie polepsze ale nie muszę bo mam dobrze.a teraz coś o lokalnych pzewożnikach ,rozmawiałem z kilkoma kierowcami z różnych firm to najgorzej wypada Polmar 3 tyg w aucie jeden weekend w domu 45godz i 4400 na ręke rzenada porażka.a co do tej najlepszej firmy to ani robota super ani kasa,wolę to co teraz mam bo mam lepiej od tych co to w najlepsze niby mają,czyli opinia dziad-trans pozostaje,a teraz nasuwa się pytanie,skoro inne firmy mogą płacić więcej to nasze nie mogą?oto pozostawiam to bez odp.zanim pójdziesz do polmaru zastanów się cz chcesz to zrobić rotacja 20 kierowców w ciągu 4 miesięcy,to tylko świadczy o firmie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 sierpnia 2015r. o 13:28
~klucz-nick napisał(a): tak z boku patrząc to nawet ta najlepsza firma z naszej okolicy nie ma szału bo pomyślałem że sobie polepsze ale nie muszę bo mam dobrze.a teraz coś o lokalnych pzewożnikach ,rozmawiałem z kilkoma kierowcami z różnych firm to najgorzej wypada Polmar 3 tyg w aucie jeden weekend w domu 45godz i 4400 na ręke rzenada porażka.a co do tej najlepszej firmy to ani robota super ani kasa,wolę to co teraz mam bo mam lepiej od tych co to w najlepsze niby mają,czyli opinia dziad-trans pozostaje,a teraz nasuwa się pytanie,skoro inne firmy mogą płacić więcej to nasze nie mogą?oto pozostawiam to bez odp.zanim pójdziesz do polmaru zastanów się cz chcesz to zrobić rotacja 20 kierowców w ciągu 4 miesięcy,to tylko świadczy o firmie.
~klucz-nick niezalogowany
22 sierpnia 2015r. o 8:42
podaję liste dziad-trans najgorszych w naszym okręgu miejsce 1 Polmar,2 Mik trans tomaszów B obiecuje prace na stałe za 6000 zł ,a póżniej się okazuje że byłeś mu potrzebny na 2 tygodnie i cię zwalnia ale bierze kuzyna i teścia bo się boi że w Kocham Bolec.Info dostanie za oszustwo.

Zastosowana autokorekta

~MikTrans do klucz-nick'a niezalogowany
22 sierpnia 2015r. o 15:51
Jestem jedną z niewielu firm, co przestrzega niemieckiego MiLoG'u, moi kierowcy mają umowy na czas nieokreślony i co weekend są w domu, więc nie pozwolę sobie na oszczerstwa w moją stronę. Kierowcy zarabiają dużo, więc dużo od nich wymagam. Uważam, iż po to są okresy próbne, żeby sprawdzić pracownika czy sobie dobrze radzi. Po Pana bogatym doświadczeniu widać, że nigdzie się Pan nie sprawdził, bo jeśli ktoś ma odpowiednie umiejętności, to ma pracę i nie ma czasu na pisanie bzdur. Jeszcze raz przeczytam nieprawdziwe opinie na swój temat, to spotkamy się w Sądzie. Proszę pamiętać, że za swoje wypowiedzi, może Pan ponieść odpowiedzialność karną i cywilną.
~Tak z boku patrząc........... niezalogowany
22 sierpnia 2015r. o 19:32
~MikTrans do klucz-nick'a napisał(a): Jestem jedną z niewielu firm, co przestrzega niemieckiego MiLoG'u, moi kierowcy mają umowy na czas nieokreślony i co weekend są w domu, więc nie pozwolę sobie na oszczerstwa w moją stronę. Kierowcy zarabiają dużo, więc dużo od nich wymagam. Uważam, iż po to są okresy próbne, żeby sprawdzić pracownika czy sobie dobrze radzi. Po Pana bogatym doświadczeniu widać, że nigdzie się Pan nie sprawdził, bo jeśli ktoś ma odpowiednie umiejętności, to ma pracę i nie ma czasu na pisanie bzdur. Jeszcze raz przeczytam nieprawdziwe opinie na swój temat, to spotkamy się w Sądzie. Proszę pamiętać, że za swoje wypowiedzi, może Pan ponieść odpowiedzialność karną i cywilną.

Postawiłbym sprawę jasno i honorowo-"publicznie odszczekujesz" lub konsekwencje prawne?
Tak dla nauczki, że szacunek się należy każdemu.
~ niezalogowany
22 sierpnia 2015r. o 20:30
Prawda jest taka, że temu gościowi ktoś powinien jasno i klarownie wytłumaczyć jak należy zachowywać się na forum wśród innych użytkowników bo po treści wypowiedzi można wywnioskować, że ten człowiek ma za nic ogólnie przyjęte normy i prawa włącznie z regulaminem forum, który nagminnie łamie a moderatorzy nic z tym nie robią jednocześnie dają przyzwolenie nie reagując na zgłaszane łamanie regulaminu.

Przepraszam, że nie w temacie ale na chamstwo i brak kultury i szacunku do innych nie powinno być zgody!!!!!
~ niezalogowany
22 sierpnia 2015r. o 22:55
obiecał mi feluś ,słomkowy kapelusz.
~Pan kierowca niezalogowany
23 sierpnia 2015r. o 3:00
Dziad-dziada-dziadem-pogania. Róbcie tak dalej szanowni pracodawcy w tym zapyziałym grajdole a sami ze swoimi rodzinami obsadzicie te gruchoty.Tylko zbierajcie już pieniążki na psychotesty.PS.wypisywanie ogłoszeń,że zatrudnię kierowce z Ukrainy-świadczy tylko o tym,że dana firemka sięgneła już dna.Czasy robienia prawa jazdy za ser i jajka to już historia-drogie dziadtransy.Dziś młody chłopak jak ma się zapożyczy,po to by u takiego kolesi jezdzić to woli osobówką pizze rozwozić.Kto będzie na was dalej robił? Nie wiem.Wy pewnie tez.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!