Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~Żołnierz niezalogowany
2 października 2016r. o 13:01
~klucznick napisał(a): to nie żebym był złośliwy ale jak ktoś ma C i trochę oleju w głowie to zarobi 4000 -4500 pln :) nie będąc wojakiem.

@Klucznick
Nie twierdzę, że nie masz racji. Lecz zarobki o których piszesz, podejrzewam, że są okupione kosztem rodziny (rozłąką), np. tydzień, może dwa w delegacji, potem ileś dni w domu.
W wojsku, czasami zostaje się po godzinach, wypadnie wyjazd służbowy lub poligon, jednakże generalnie nie są to regularne długie wyjazdy, jak to bywa w przypadku niektórych kierowców.
Poza tym w związku z tym, że jest to temat "Pracodawcy C+E" dopisałem informację, że można znaleźć zatrudnienie w 23 Pułku Artylerii z Bolesławca. Nikt, nikogo za rękę nie ciągnie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Czesiek niezalogowany
2 października 2016r. o 13:25
Hey. Koledzy. Ja tu już pisałem pare razy, chwaląc. PAASSa, no i jest tak dalej, dla młodych kierowców bez doświadczenia super Firma. Dalej tu pracuję,tz 5 lat zarabiam 5 tys, i więcej nie zarobię. Na tą chwilę rozglądam się za robotą u Niemca, pomoże ktoś, posiada ktoś realne adresy Firm w Niemczech gdzie zatrudniają naszych kierowców, może ktoś już jezdzi tam i może polecić, daną Firmę. Byłbym wdzięczny. Może tel. 731226702. Jeśli nie odbieram, proszę o Smsa.Oddzwonię. Nie interesuje mnie REYNERT.
~ niezalogowany
2 października 2016r. o 13:44
Jeżeli ktoś ma uregulowany stosunek do służby wojskowej i odbył zasadniczą służbę wojskową lub ukończył szkolenie przygotowawcze, posiada prawo jazdy kat. "C" i stopień szer. lub st. szer. to zapraszam do jednostki wojskowej w Bolesławcu.

Pewna pensja, bez zwłoki co miesiąc na koncie.

Szeregowy: 2341,96 zł (po opłaceniu nieobowiązkowego ubezpieczenia), + świadczenie mieszkaniowe* 570 zł = 2911,96 zł na rękę.
Telefon do kadr (dostępny z komórki lub stacjonarnego) 261 646 608.

* w przypadku nie przydzielenia mieszkania służbowego wypłacana jest należność za brak kwatery.
~Ja niezalogowany
2 października 2016r. o 14:04
Dlaczego nie Reynert?
~klucznick niezalogowany
2 października 2016r. o 14:08
~Czesiek napisał(a): Hey. Koledzy. Ja tu już pisałem pare razy, chwaląc. PAASSa, no i jest tak dalej, dla młodych kierowców bez doświadczenia super Firma. Dalej tu pracuję,tz 5 lat zarabiam 5 tys, i więcej nie zarobię. Na tą chwilę rozglądam się za robotą u Niemca, pomoże ktoś, posiada ktoś realne adresy Firm w Niemczech gdzie zatrudniają naszych kierowców, może ktoś już jezdzi tam i może polecić, daną Firmę. Byłbym wdzięczny. Może tel. 731226702. Jeśli nie odbieram, proszę o Smsa.Oddzwonię. Nie interesuje mnie REYNERT.
przecież reynert zatrudnia 700 obcokrajowców w tym polusów ;( zadzwonie wieczorem dam ci nr tel do niemca wożą śmiecie 2100 e brutto to pewnie na rękę 1750 e to zarobisz 2300 pln więcej które wydasz na dojazdy do D zastanów się?robiłem u niemca i już nie robię :)
~Stanislaw niezalogowany
2 października 2016r. o 15:13
Kolego żołnierzu daj sobie już spokój z ta reklama. Żeby ojczyzna dała przynajmniej 3.5 tys na łapę to może byś paru znalazł
~Żołnierz niezalogowany
2 października 2016r. o 16:15
Tak sobie pomyślałem, że jedna taka kolorowa reklama nikomu nie zaszkodzi. Przecież to nie moja prywatna firma, a informacja może w ten sposób dotrzeć do szerszego grona. To by było na tyle.
Pozdrawiam.
~Stanislaw niezalogowany
2 października 2016r. o 21:32
wielka szkoda ze wojsko już nie robi prawo jazdy kat. C wtedy napewno było by więcej chętnych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza