Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

569
#Demonides nieaktywny
4 października 2016r. o 17:48
~Stanislaw napisał(a): A rok wojska to za darmo. Przynajmniej prawo jazdy zostało.
Zima 2004 2005

To dziwne, że rok, gdyż Ustawa z dnia 29 października 2003 o zmianie ustawy o powszechnym obowiązku obrony Rzeczypospolitej Polskiej oraz o zmianie niektórych innych ustaw (Dz.U. z 2003 r. nr 210, poz. 2036) w artykule 82 wprowadziła zmianę skracając służę do dziewięciu miesięcy. Dodam tylko, że ustawa (za wyjątkiem kilku artykułów. lecz nie art. 82) weszła w życie z dniem 1 lipca 2004r.

Dlatego też wydaje mi się, że służyłeś 9 miesięcy.

<b style="color: #003DDF;">http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:<U>Demonides</U></b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 października 2016r. o 19:25
~... napisał(a): Tak Stanislaw... Zrobić prawko na koszt Ojczyzny a potem wyjechać niemiaszkom tyłki pucować! Mentalność Tirowca. Dobrze że ktoś się za to wziął.
Od TIR-owców,to Ty się delikatnie od...,bo nie znasz znaczenia słowa mentalność,nie znasz co znaczy słowo TIR,a już zupełnie nie wiesz,że to praca umysłowo-fizyczna i nie każdy się nadaje do niej.Więc nie obrażaj ludzi częstokroć bardzo wykształconych i mądrzejszych od Ciebie!
~odmeldować się niezalogowany
4 października 2016r. o 20:13
Koty trepy zlewy wyjazd z tego wątku ,jak nie macie co robić to wypastowć opony ,biteksować podwozia okopywać pojazdy ,maskować
Tu jest dyskusja o dziadtransach
~.. niezalogowany
4 października 2016r. o 20:53
Tirowcow dobrze znam i jesteście dla mnie najgorszym podgatunkiem ludzi. Umysły macie mocno ograniczone i a wasze myślenie sprowadza się wyłącznie do tego jak wyhaczyć dziwkę na parkingu albo u Alexa i nie złapać mend chociaż nie każdemu to się udaje. Nie znam Tirowca wykształcone a już na pewno nie bardziej niż ja. O mądrych nawet nie wspominaj.
~ niezalogowany
4 października 2016r. o 21:31
~.. napisał(a): Tirowcow dobrze znam i jesteście dla mnie najgorszym podgatunkiem ludzi. Umysły macie mocno ograniczone i a wasze myślenie sprowadza się wyłącznie do tego jak wyhaczyć dziwkę na parkingu albo u Alexa i nie złapać mend chociaż nie każdemu to się udaje. Nie znam Tirowca wykształcone a już na pewno nie bardziej niż ja. O mądrych nawet nie wspominaj.
Tym to wpisem wystawiłeś sobie sam świadectwo,kim jesteś,jakim jesteś ignorantem,jak nie znasz tego środowiska.A język i styl, jakim się posługujesz ,mówi o Twojej kulturze i wykształceniu.Tyle ad vocem.
~Hehe niezalogowany
4 października 2016r. o 23:18
Zapomniales dodac ze mysla tez jak ukrasc troche ropy zeby bylo na browar..
~Artp niezalogowany
5 października 2016r. o 8:33
Ma gość rację! To wasze środowisko jak to nazywasz to chołota, dno i pół metra muł! Wystarczy cbradio kupić i posłuchać - to tyle jeśli wspominąłem o języku. Nadajecie się tylko do fizycznej orki i nie wspominaj o pracy umysłowej nawet. A jak już taki jeden z drugim burak, były kierowca zadłuży się i kupi ciężarówkę lub dwie to dopiero zaczyna się panisko! Obowiązkowo jest srebrny, stary mercedes, wycieczki zagraniczne, balangi i chlanie! Wtedy mamy dopiero dziadtransa! A długi rosną. Popytajcie np w stacjach paliw i sklepach z częściami ile tacy wiszą im kasy, choćby w stw. Zapytajcie też ich żon, w większości już byłych, o to kim byli ich mężowie. Większość powie że wstyd się było z takim gdziekolwiek pokazać. Tyle w temacie.
~* niezalogowany
5 października 2016r. o 10:20
Wszystko co napisałeś to prawda. Mam koleżanki na stacji paliw przy której jest duży parking dla nich, mówią że jak wylezie taki z kabiny po czteropak to potem trzeba pryskać odświeżaczem do powietrza bo cały sklep śmierdzi. Że zacytuję jedną z nich: "10 zł zamiast na prysznic woli wydać na czteropak piwska." Z "panienkami" też bywają tam różne historie. Szef je goni z parkingu bo kręcą się tam. Jest popyt jest podaż. Wyjedzie taki jeden z drugim z domu i szaleją z dziwkami a potem żalą się że pieniędzy za mało. Znam jednego z Bolesławca co żonie mendy przyniósł do domu. Już byłej żonie. Panowie dno! Kompletne dno! Ad vocem, dobre. Wykształceni i praca umysłowa. Rozbawiłeś mnie do łez!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza