Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~Ja niezalogowany
7 października 2016r. o 8:39
Brawo klucznick! :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ja niezalogowany
7 października 2016r. o 8:39
Brawo klucznick! :-)
~klucznick niezalogowany
7 października 2016r. o 9:28
~? napisał(a): C jak cymbał + E jak eunuch. Pasuje Ci klucznik? Takie samo jak Twoje.
mi pasuje bo ani nie jestem cymbałem ani eunuchem :P jak bym wczoraj nie zachamował to super kierowca B jak baran zabiłby się o atrapę w mojej ciężarówce jak motylek,oszukać przeznaczenie.
~Do klucznika niezalogowany
7 października 2016r. o 10:33
Kiedyś były pociągi i nikt z głodu nie zdychał a wy jesteście zawalidrogami i zbędnym elementem na drodze. Siedzicie w tych swoich złomach i stwarzacie zagrożenie dla innych uczestników ruchu, myslicie ze wono wam wszystko. Jesteście aroganccy i brak wam kultury zarówno przy prowadzeniu pojazdu jak i w gadce. Porównać do was można jedynie nastoletnich kierowców starych bmw. Jesteście zagrożeniem zarówno dla siebie jak i innych kierowców. Jednym słowem BURACTWO!
~Do klucznika niezalogowany
7 października 2016r. o 10:45
Cymbałem chyba jednak jesteś, co zresztą kilka stron wcześniej stwierdzili twoi koledzy po fachu.
A teraz won mi od komputera, do budy, do roboty bo normalni ludzie na chleb czekają a prostytutki na kasę, wasze jeszcze żony na prawdziwych mężczyzn.
~Frix niezalogowany
7 października 2016r. o 11:38
Klucznik dobre, lecz nie prawdziwe. Wiem ze wozicie tam wiele rzeczy i wiele jest potrzebnych, mozna to robic nie zachowując sie na drodze jak burak! Miejmy nadzieje ze niedlugo tymi swoimi zawalidrogami wjedziecie na wagony kolejowe. Tiry na tory! I wtedy ograniczy sie zagrozenie ktore stwarzacie, bo nie myslicie o innych jadąc swoim śmierdzącym 'tirem' calkiem bez tirów sie nie da, wiem, ale mozna to ograniczyc o 50% I miejmy nadzieje ze to w koncu sie stanie! Jezeli chodzi o twoj wywod dot.prawka i tego jaki odwazny z ciebie typ to napisze krotko. Jak ja mialem taka kategorie i doswiadczenie jezdząc nie tylko po zachodniej europie to tobie jeszcze gile z nosa zwisaly i biegales w za duzych butach po piaskownicy. Jechales kiedys cieźarówką bez wspomagania? Na bank nie, predzej bys sie rozplakal jak by cie to spotkalo.Sam pewnie jezdzisz oplem w kombi i na pewno w klekoczącym dieslu, bo wiadomo ze paliwo masz ze zbiornika swojej ciezarówki bo cie nie stac na tankowanie za ktore trzeba zaplacic. Na szczescie znalazlem inna prace i nie musze zyc w zapyzialej kabinie w ktorej pracuje, jem, myje sie jak cygan. Zostaje przy swoim ze powinni was pałowac przed trasą aby wyszlo z was chamstwo i ignorancja. Powodzenia.
~Ja niezalogowany
7 października 2016r. o 12:22
Proponuję się skupić na temacie.
~klucznick niezalogowany
7 października 2016r. o 13:58
widzę że moje argumenty nie trafiają do zakutych pał,jeżeli pociągiem dowieziesz chleb do biedronki to stawiam ci flaszkę wódki ,a jeżeli nie to dostaniesz w-p-i-e-r-d-o-l ,zgadzasz się?zawsze były ciężarówki i zawsze woziły towary od zawsze,a teraz już muszę kończyć bo rozmowa na tym poziomie jest nie na moim wysokim poziomie, dziwny czlowiek rozmówca nie mając argumentów sprowadza swojego rozmówcę do swojego niskiego poziomu mowa tu o kilku niemrawych wyrzyganych przez system baranach co to mleko do biedronki chcą wozić :P buractwo jest wśród nas :P

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.