Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~lennik niezalogowany
7 października 2016r. o 14:14
Mośki w swoich małych agregatach na gaz do zapalniczek mają bóle pupci, bo czuja się mniejsi xD Jak tak wolicie żeby ciężarówki wjechały na tory, to proszę bardzo, ale szykujcie się na fikuśnie gwałtowne wzrosty cen w sklepach i wszędzie indziej.

A tak trzymając się dalej z dala od tematu, to można jakoś na własną rękę we Wrocławiu zdać egzamin z kwalifikacji zawodowej?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 października 2016r. o 16:12
~Frix napisał(a): Jechales kiedys cieźarówką bez wspomagania?
tak panie staruszku nie jeżdziłem bo unikałem roburów ifa star i jelcz chociaż na starze prawko robiłem i zaczołem kariere w niemieckiej spedycji na mercedesie :P
~Do klucznika niezalogowany
7 października 2016r. o 16:13
Opanuj swój rozrosnięty ryj chamie zbolały! Jesteś zwykłym zerem!
~klucznick niezalogowany
7 października 2016r. o 16:17
~Do klucznika napisał(a): Opanuj swój rozrosnięty ryj chamie zbolały! Jesteś zwykłym zerem!
wal się na ryj,może chcesz mi p-r-z-y-p-i-e-r-d-o-l-ć?to ci powiem gdzie mnie spotkasz :P
~Do klucznika niezalogowany
7 października 2016r. o 16:21
W burdelu zapewne. Typowy tirowiec, wszystkich chciałby bić jak już skończą się teksty rodem z cb.
~F/X niezalogowany
7 października 2016r. o 16:31
hehe kiedyś pociągami...a jeszcze wcześniej ludzie przy świecach siedzieli . A ten Frix to już sam siebie przeszedł ,, jak on miał taka kategorie i doświadczenie jeżdząc nie tylko po zachodniej europie to, jeździł kiedyś ciężarówką bez wspomagania paliwo miał ze zbiornika swojej cięzarówki nie stać go było na tankowanie za które trzeba zapłacić , jadł , mył się jak cygan był pałowany przed trasą aby chamstwo i ignorancja z niego w końcu wyszła ale to się jego pracodawcy niestety nieudało ,teraz nagle ma się za kogoś lepszego i próbuje innym wmówić że jesteśmy tacy sami. Mam dla ciebie dobre info Frixie CZASY SIE ZMIENIŁY i twój były pracodawca chyba już nie istnieje skoro tak o was dbał . Może pożycz i zrób znowu tą kategorie a zobaczysz na własnej skórze jak można bez większych problemów zarobić powyżej 10 tys na miesiąc codziennie korzystać z toalet i pryszniców ,jeść w restauracji.Nie będziesz musiał już biegać po kukurydzy i robić za cygana .Oczywiście zakładam że taki inteligent jak ty to minimum dwa jeżyki zna :]
~. niezalogowany
7 października 2016r. o 16:45
Ignorancja - ulubione słowo buractwa z tirów. Jesteście jak psy. Śpicie w budach, lejecie na koło i walicie suki po parkingach i burdelach! Podobnie też śmierdzicie. Takie sa fakty! A te "spokojnie 10 tysiecy na rękę" - daj spokój, w najlepszym razie na dwa miesiące.
~klucznick niezalogowany
7 października 2016r. o 17:03
~. napisał(a): Ignorancja - ulubione słowo buractwa z tirów. Jesteście jak psy. Śpicie w budach, lejecie na koło i walicie suki po parkingach i burdelach! Podobnie też śmierdzicie. Takie sa fakty! A te "spokojnie 10 tysiecy na rękę" - daj spokój, w najlepszym razie na dwa miesiące.
tu użyłeś powiedzenia samych kierowców ,ale do rzeczy,w każdej branży są buraki jak np frix tak i w naszej branży są,ja na ten przykład dbam o higienę z depilacją włącznie(a cz ty czyścioch depilujesz pachy żeby potem nie waliło?)suk po parkingach niema tam gdzie jeżdzę,a jeżeli chodzi o spanie ?to mamy b wygodne kabiny wyposażone w super łóżka lodówki komfort super,no ta dycha to przesada nawet w D tyle nie ma :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza