Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~F/X niezalogowany
7 października 2016r. o 17:04
Nastepny GEROY w necie pizda w świecie , spadam bo szkoda czasu na was , Klucznick też daj spokój naprawdę szkoda czasu na oni i tak wiedza swoje ,poza tym temat jest o pracodawcach nie o nas, ja mogę polecić angielskich i niemieckich, Bolesławieccy jeszcze długo długo nie maja startu do nich
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~??? niezalogowany
7 października 2016r. o 21:53

http://www.pupboleslawiec.pl/bol/oferty-pracy/oferty-pracy-na-rynku-l/propozycja-urzedu/r227637647395,OfPr161697-Kierowca-samochodu-ciezarowego.html

Wie ktoś coś o tym ogłoszeniu bo w urzędzie dowiem się dopiero w poniedziałek?

~??? niezalogowany
7 października 2016r. o 21:55
http://www.pupboleslawiec.pl/bol/oferty-pracy/oferty-pracy-na-rynku-l/propozycja-urzedu/r23048700341,OfPr161785-Kierowca-CE.html

Przepraszam, chodziło mi o to ogłoszenie. Do poprzedniego juz dzwoniłem a tutaj nie ma numeru telefonu.
~Tomek niezalogowany
8 października 2016r. o 6:59
Panie Frix. Proszę mi wskazać prosty manewr zestawem który ma 19m długości i 2,5m szerokości.. Jesteś pewnie jednym z tych Trutni który parkuje swoje audi w kredycie na dwóch miejscach parkingowych pod Kauflandem. Za swoje wykształcenie często płacimy sami a Tobie studia. Opłacili pewnie rodzice. Profilaktycznie to powinni Cię wsadzić do takiej jak to nazwałeś 'zapierdziałej kabiny' żebyś zobaczył, poczuł jak ciężki kawałek chleba mamy! I jak musimy się użerać z takimi gamoniami jak Ty zwłaszcza na A4. Dziękuję do widzenia. Oby na autostradzie.
~klucznick niezalogowany
8 października 2016r. o 10:14
~??? napisał(a): http://www.pupboleslawiec.pl/bol/oferty-pracy/oferty-pracy-na-rynku-l/propozycja-urzedu/r23048700341,OfPr161785-Kierowca-CE.html

Przepraszam, chodziło mi o to ogłoszenie. Do poprzedniego juz dzwoniłem a tutaj nie ma numeru telefonu.
jeżeli pracodawca szuka kierowcy przez UP to nie proponuje ci kariery w tej firmie jest tu w okolicy kilku takich ;(
~kierowca niezalogowany
8 października 2016r. o 10:26
Do wszystkich obrażających kierowców tzw tirów poczekajcie jeszcze trochę już niedługo nie będziecie mieli co do gara włożyć. Kierowcy też już powoli mają dosyć w sumie brakuje już tylko iskry do strajku kierowców a co gorsze to przewoźnicy już też mają dość. Więc proponuje powoli szykować rowery jak te tzw tiry zablokują drogi. A z drugiej strony nie każdy kierowca to brudas i kur...rz oraz nie każdy ma tzw 3 klasy podstawówki. Za kółkiem jeżdżą naprawdę wykształceni i inteligentni ludzie chociaż na rozładunkach w pl to niektórzy pseudo magazynierzy i kierownicy przechodzą samych siebie ich głupota gdyby umiała latać zastałaby gołębicą i odleciała w siną dal .
~XXXX niezalogowany
8 października 2016r. o 10:34
a moze jurek trans z boleslawca?
~XXXX niezalogowany
8 października 2016r. o 10:45
a moze jurek trans z boleslawca?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.