Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czyn jest Islam - zobaczcie i poznajcie !

~gaba niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 21:29
~ napisał(a):
~gaba napisał(a): to może ja dla przeciwwagi wkleję coś takiego:

http://www.wydawnictwodialog.pl/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=481&search=islam&page=2

Tak ci sie podoba islam? To pakuj manaty i zjazd do iranu

Powiedział co wiedział, człowiek pełen nienawiści, ksenofob z ogromnym deficytem w podstawowej edukacji religijnej. Poznaj najpierw na żywo muzułmanki i muzułmanów w ich codziennym życiu, w rozmowach z nimi, wtedy dopiero się wypowiedz, a nie jak ta owca bez własnego rozumu podlegasz manipulacji medialnej i własnej nienawiści, owa nienawiść jest mową fanatyków i nic dobrego za sobą nie pociąga - pamiętaj o tym...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 23:21
nie taki islam zły jak go malujom

http://www.tvn24.pl/muzulmanin-bohaterem-francuzow-ukryl-zakladnikow-w-chlodni,504909,s.html
211
skorn
10 stycznia 2015r. o 23:26
Ot, i przykład prania mózgu przez media. Islam już nie jest zły, marsz można odwołać.

<i>
~gaba niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 23:48
To dodam felieton Ziemkiewicza od siebie, jest dobry:

http://fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news-tchorzliwa-brutalnosc-europy,nId,1586131
211
skorn
11 stycznia 2015r. o 0:10
Wklejałem na poprzedniej stronie.

<i>
~ niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 0:59
Pracowałam w Niemczech w gastronomii, lokal należał do Araba, pracowało tam kilku Arabów i Turków. Przez kilka lat przewinęło się tam sporo muzułmanów. Wszyscy wyglądali na nowoczesnych, europejskich, tolerancyjnych, chcących żyć jak my. Oczywiście nie stronili od używek, kochanek (choć mieli żony), i innych zabronionych w ich religii rzeczy. Nie modlili się o określonych porach, nie odwiedzali meczetu, tacy niby nie-muzułmanie. Ale wystarczyło wjechać na temat ich religii i nie zgodzić się z ich zasadami to od razu wpadali w furię, rzucali się z łapami. Nie mówię tu o obrażaniu uczuć religijnych, ale o zwykłej dyskusji, ta była niemożliwa. Natomiast oni jawnie nabijali się z naszej religii, z kościoła, z naszej wiary. Im wolno. Wszyscy powtarzali jedno - że niedługo oni zapanują nad całym światem, że za kilka,kilkanaście lat w Europie to oni będą większością. Parę lat temu chciało mi się z tego śmiać,teraz nie jest mi do śmiechu.
~majętny Stef niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 7:22
~gaba napisał(a):

Powiedział co wiedział, człowiek pełen nienawiści, ksenofob z ogromnym deficytem w podstawowej edukacji religijnej. Poznaj najpierw na żywo muzułmanki i muzułmanów w ich codziennym życiu, w rozmowach z nimi, wtedy dopiero się wypowiedz, a nie jak ta owca bez własnego rozumu podlegasz manipulacji medialnej i własnej nienawiści, owa nienawiść jest mową fanatyków i nic dobrego za sobą nie pociąga - pamiętaj o tym...

Chcesz powiedzieć że przeciętny muzułmanin nie podlega manipulacji medialnej i religijnej?
Polak też jest miły i uczynny na codzień ale jak go podburzą w mediach lub kościele to może być uciążliwy.
Muzułmanie mają to samo a na dodatek są jeszcze bardziej prymitywni niż katolicy.
Ja ci zadam inne pytanie - po co muzułmanie wyjeżdżają ze swoich krain szczęścia i pomyślności i udają się do krain grzechu aby w nich zamieszkać?
Dlaczego nie stosują wzajemności religijnej u siebie i nie można być u nich katolikami lub ateistami i budować kościołów?
Co przybysze do Europy robią aby to zmienić?
Nic nie robią aby to zmienić bo albo nie chcą albo się boją swoich ziomków.
Albo inne pytanie - po co ci mili ludzie rozmnażają się jak króliki w tej sodomie i gomorze?
Może dla darmowej forsy? Może dla dominacji nad tubylcami? A może dlatego że koran im każe?
Tylko po co im każe tak robić?

Dopóki przybysz wykorzystuje tubylców to nie jest żadnym miłym i normalnym człowiekiem tylko jest pasożytem, i wcale nie trzeba z takim odbywać rozmów i go poznawać aby się o tym przekonać
2963
#rulongab nieaktywny
11 stycznia 2015r. o 8:23
Witam!
Z założenia żadna religia nie jest zła, to czynnik ludzki wpływa na zniekształcenie pierwotnych zasad wpajanych z doktrynami. Tenże czynnik ludzki tworzy nowe reguły dopasowując je do siebie czego efektem końcowym jest fundamentalizm prowadzący do radykalnych postaw objawiających się jako wojny lub terror. Chciałbym w tym miejscu przypomnieć że prekursorami takich postaw byli "CHRZEŚCIJANIE". Mordowali oni niewiernych którzy nie chcieli przyjąć Jezusa, w imię boga, około 1500 lat. Tak więc nie ma się co dziwić ze historia w tym miejscu zatacza koło, bo jak mówią przykazania dekalogu:
Nie zabijaj.
Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu.
Ani żadnej rzeczy, która jego jest.
I jeszcze to:
Nie będziesz brał imienia Pana Boga twego nadaremno.

Reasumując reguły i zasady sobie, a wierni po swojemu. Dlatego nie jestem wyznawca żadnej religii, jestem wolny od doktryn, wiem co jest dobre a co złe i korzystając ze zdobyczy socjotechniki używam na co dzień asertywności i żyje najlepiej jak potrafię, nie raniąc nikogo. Twierdzę że winę za mordy,wojny, terroryzm ponoszą ludzie kryjący się pod płaszczykiem wiary dumnie wznoszący okrzyki "W IMIĘ BOGA" jak by się on nie nazywał. BEZ RELIGI NIE MA WOJEN - to moja konkluzja na dziś.
Miłej Niedzieli. :D
Rulon :>

(...)

Zmoderowano 11.01.2015 godz.11:26 - powód: ubliżająca fotka (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo