Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czyn jest Islam - zobaczcie i poznajcie !

2900
#falco nieaktywny
10 stycznia 2015r. o 9:08
jest kolejny apel o ''świece w oknach''

myślę że najwyższa pora na zrobienie zapasów ... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 9:35
Spróbujcie ten temat założyc na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info, a zobaczycie kto w bolcu popiera islam. Tam słowo związane z islamem nie przechodzi bez cenzury moderatora

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 9:37
~gaba napisał(a): to może ja dla przeciwwagi wkleję coś takiego:

http://www.wydawnictwodialog.pl/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=481&search=islam&page=2

Tak ci sie podoba islam? To pakuj manaty i zjazd do iranu
~seba niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 9:51
~ napisał(a): G... o nich wiecie... pracuję z nimi i wiem co nieco o nich.

Prawda, ale nie ma sensu wypowiadać się w tego typu tematach gdyż po pierwsze - mózgi są zryte przez media, których naczelną zasadą jest klientyzm, po drugie - trudno przemawiać komukolwiek do intelektu, kto widział w całym swoim życiu tylko swoją zagrodę, a wiedza o historii tegoż świata oraz związków przyczynowo - skutkowych które nim rządzą są zbyt trudne do przyswojenia, po trzecie - reprezentują typowo plebejską mentalność Kalego. Przypisywanie morderczych instynktów całej populacji wyznawców tej czy innej religii na podstawie działań jakiś bandytów jest tożsame z przypisywaniem na Zachodzie złodziejstwa, jako cechy narodowej charakterystycznej Polakom. Taki sposób myślenia po prostu dyskwalifikuje jako partnera do dyskusji.
~majętny Stef niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 13:34
Każdy człowiek który pcha się do innego kraju aby tubylec go utrzymywal to bandyta.
W większości są to muzułmanie, cyganie no i nawet Polacy którzy jadą po zasiłki bo u nich bieda.
W większości ci bandyci podkreślają swój patriotyzm (zapominając dlaczego wyemigrowali) i swoją odmienną religię.
Nawet jak jadą za pracą to też stosują bandyckie metody robiąc za grosze i zawyżając normy tubylcom (główny powód nienawiści do Polaków).

Popierał każdy ruch antyimigracyjny na zachodzie, nawet jak uderzy to w Polaków.
Zresztą Polakom to nie przeszkadza że USA nie daje im wiz i sprawdza odbyty na lotniskach chociaż
nalezymy do UE i nam się to należy jak psu micha.
Nawet przewodniczący Donio i Buzek nie potrafił murzynom załatwić wiz do USA a podobno to mocne karty w PE.
Dlatego Polacy na zachodzie dostaną pierwsi kopniaka bo to całkowicie bezbronna nacja zaraz po cyganach a później wezmą się za muzułmanów.
211
skorn
10 stycznia 2015r. o 15:34
http://fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news-tchorzliwa-brutalnosc-europy,nId,1586131

<i>
~aa niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 20:07
Nie chcąc wchodzić w dyskusję z co niektórymi, co zapewne nigdy nie musieli wyjeżdżać do pracy poza nasze granice, stanę w obronie osób migrujących zwłaszcza rodaków. Są osoby pracujące bez ZASIŁKÓW a powodem nienawiści obywateli danego państwa jest to iż
Polak zrobi swoją robotę bo mu zależy a nie kimnie się jak rodowici bo mają zapewnione przez swoje państwo. ;) :) Polakom zależy bo mają stawkę o której w naszym kraju można pomarzyć ;)
2900
#falco nieaktywny
10 stycznia 2015r. o 20:20
niektórzy wolą tutaj głodowy zasiłek niż pracę ''dla Niemca'' ;)
ot taka ''patriotyczna postawa'' :D

prawdę mówiąc nie pracowałem nigdy z kimś wyznającym islam za to z Turkami owszem...nieroby jakich mało :D

wśród Turków są również wyznawcy tej religii ale nigdy nie odczułem ich ''inności religijnej'' może dlatego że nie jechałem tam zawierać znajomości lub szukać ''wrażeń'' ;)
szariat ,fatwa czy inne ''dżihady'' guzik mnie obchodziły i obchodzą... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza