Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kopalnie - gorący temat

211
skorn
17 stycznia 2015r. o 16:04
Na szczęscie produkcja i dystrybucja prądu podlega regułom rynkowym, tzn. nie koniecznie na Tauron jesteśmy skazani. Wiwat kapitalizm! ; )

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Iza niezalogowany
17 stycznia 2015r. o 16:55
Skornie, tu się mylisz. Cena energii- tak, dystrybucji –nie. Ile masz linii przesyłowych do swojego domu? Poza tym , rynkowa cena prądu w Polsce jest jeszcze 2X niższa niż w Niemczech, a jeżeli wytnie się konkurencję, można dyktować cenę, no chyba , że będziesz przy świeczce siedział. I to też jest kapitalizm. :D

:)
2900
#falco nieaktywny
17 stycznia 2015r. o 17:09
a ja właśnie mam energię z Taurona ale w wolnej chwili sprawdzę sobie możliwości zmiany dostawcy ...ciekawi mnie tzw. ''przesyłowa'' i różnice w cenie

Dopisane 17.01.2015r. o godz. 17:09:

jest ''porozumienie''
związkowcy chcą je podpisać czyli sprawa jest jasna...
zostaliśmy jako ''gorszy sort'' społeczeństwa po prostu ''wydymani'' :>
ciekawe czy się mylę... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
17 stycznia 2015r. o 17:45
Tylko ty przypadkiem nie identyfikuj sie ze spoleczenstwem, i nie wypowidaj w jego imieniu.
~Bolczyk niezalogowany
17 stycznia 2015r. o 17:54
falco napisał(a): a ja właśnie mam energię z Taurona ale w wolnej chwili sprawdzę sobie możliwości zmiany dostawcy ...ciekawi mnie tzw. ''przesyłowa'' i różnice w cenieDopisane 17.01.2015r. o godz. 17:09:jest ''porozumienie''
związkowcy chcą je podpisać czyli sprawa jest jasna...
zostaliśmy jako ''gorszy sort'' społeczeństwa po prostu ''wydymani'' :>
ciekawe czy się mylę... :D

..masz rację związkowcy sprzedali tych co robią fizycznie ;(
2900
#falco nieaktywny
17 stycznia 2015r. o 18:13
~ napisał(a): Tylko ty przypadkiem nie identyfikuj sie ze spoleczenstwem, i nie wypowidaj w jego imieniu.

gdzież bym śmiał :D
i nie śpiesz się tak w wypisywaniu takich pierdołek bo w podnieceniu gubisz literki :D

~ niezalogowany
17 stycznia 2015r. o 18:43
ok, cieszy mnie to
I w ogole ciesze sie ze dzieki mnie cieszysz sie do rozpuku
2900
#falco nieaktywny
17 stycznia 2015r. o 19:11
''do rozpuku''?
nie przesadzaj bo żeby mnie tak rozbawić potrzeba większego wysiłku niż to co pokazałęś(aś) ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza